Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Mercedes w203 2005.g telefons
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2008, 11:26 
Lietotāja avatārs
ieksa ir audio aps 50 ,kad uzspiez uz tel paradaas
Phone not available?

ka to telefonu aktivizet ,kur ielikt simkarti? varbut kads zin

Paldies..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2008, 20:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2008, 17:35
Atbildes: 223
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: 320cdi

Es liku pašā telefonā.Vispār palasi rokasgrāmatā,jo citiem liekas telefona turētājā,bet Tev viņš vispār jādabon uz Latvijas frekvenci un to viņš dara automātiski,Tev tikai caur monitoru jāuzliek,ka lai viņš strādā Latvijā-JĀUZLIEK,VALSTS-LATVIJA.Vispār es lai pamuļļājos kamēr dabūju pie dzīvības.Kruķīju visu pēc kārtas,tamdēļ secību nemaz neatceros,bet var arī aizbraukt pie kāda kurš stellē vāģos aparatūru.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2008, 23:05 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Decembris 2005, 21:55
Atbildes: 96
zem centrālā rokas balsta(augšējā nodalījumā) var jeb var nebūt mobilā telefona sagatave(atkarīgs no auto komplektācijas). Ja redzi tur plastmasas vāciņu, tad Tev ir paveicies, to noņemot var iespraust mobilā telefona ligzdu. Ligzdas atkal iedalās telefoniem specifiski- mersis kā opapu auto :) tirgo tādu telefonu kā nokia 6233 utml. ligzdas(man viena lieka mētājas skapī), nekādu e51 un citu modernu telefonu. Vēl telefona ligzdas vietā var iespraust bluetooth ierīci. Tā ļauj savienoties ar telefonu bluetooth režīmā, jeb tai neatkarīgi iespraust sim karti.(Arī man viena lieka pagaidām ir skapī, protams, lietota). Ja vajag varam patirgoties.
Ja kļūdos labojiet.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Jūlijs 2008, 20:28 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2008, 17:35
Atbildes: 223
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: 320cdi

Man mersī ir nokia-6310i.Karti liku pašā trubā,vienīgi uz paša monitora bija jādabon,(jāuzliek),ka atrodos Latvijā un telef.sāka strādāt,bet lasot grāmatā,tad redzu,ka ir divu veidu ieliktņi.Bet man vēl ir arī kraislers un tam vispār nebija problēmu,ieliku telefonā zelta zivtiņu un truba aizgāja.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012