...amg G36 ir bijushais G320...tik ar ar raksturiigajiem AMG dzineeju un ritoshaas uzlabojumiem..kuri nav lēti!!...G320 standartaa jau bija 210Zs un 315Zs!!...shitam bija jau kaa G500...ja ne pat vairaak!!
remonts: taads pats kaa g320...iznemot:var buut atshkiriiba tiltos,bremzees,dzineejs,kaarba!!...un protams dzineejs!!...bet tas viss nav iipasha probleema ja nav nojaats!!
slimiigaas vietas: taadas pashas kaa jebkuram citam G modelim!!...konkreetam vaagim stipri vien pieveerstu uzmaniibu stuures iekaartai!! un ritoshajaj kopumaa!!!
P.s...pirmo ko es vinam izdariitu ...IZMESTU DISKUS!!...shis izmeerinsh reaali jaaj nost stuures iekaartu...un pie visa veel konforts 0 !!!....pirkt tieshi sho Gklasi deel taa ka vinam kruts muzons vispaar zem katras kritikas!!
Mans viedoklis:..es piemeeram stipri vien domaatu pirkt va nee!!triis burti shinii izpildiijumaa nevilina!!... mashiina reta un kaa zinaams kas rets arii maksaa kaa rets
.gif)
...otrkaart taa cena(ja nedaudz saspringst) ir loti tuva kaa G500 bet pateerinsh ir praktiski vienaads!!
Izveele aiz tevis...ja patiik tad nem ciet un guusti baudu no Gklases...tik pirms pirksi dodies obligaati uz Domeniku uz pilnu ritoshaas un dzineeja testu!!...un jaacer ka tagadeejais saimnieks ir miileejis un kopis sho mashiinu pa iistam!!! Veiksmi!!