Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Fourmatic ir gan daudz uzmanības veltījis spoguļiem...
Vai tad KASKO nav?
Lai gan mūsdienās arī tas ir daļējs risinājums, jo tie cūkas vairs nedod bez pašriska. Jāmaksā tāpat kādi 80-100ls. Bet vispār - ir mersis, ir problēmas.
A ko darīt ja visu laiku bija miers, bet pēkšņi pazūd bufera detaļas (tā uzlika+3gab sensori mb busā maksā 280,-) un jau sāk grābstīties gar spoguļiem. Pēdējais gadijums bija Dominas stāvvietā. Nāku ārā no veikala un redzu kā trīs gabali skrien prom un mans autiņš taurē un ir pieliekts spogulis. Es pat nemaz negribu zināt cik maksā tie manējie spoguļi ar pielocīšanos, pagrieziendiodēm un aptumšošanās funkciju. Droši vien kaut kāds kosmisks cipars. A ar to kasko ir tāda ķēpa ka traks var palikt. 1) man ir pašrisks 90,- 2)Es jau te rakstiju ka biju uzsitis apakšrāmi, tas notika 04.12.07 un tikai pāris dienas atpakaļ viņi apstiprināja servisa tāmi. Uz beigām man nācās viņiem zvanīt katru nedēļu, citādi nekas tur uz priekšu neietu. Turklāt tas kasko sedz zaudējumus ierobežotu skaitu reižu.
Par gāzi atsevišķs stāsts. Manējais gāzi tērē vidēji par 20% vairāk nekā benzīnu un tur nekas nav saregulējams, jau biju pie uzstādītāja sūdzēties. Un tas vel ir pie labas gāzes (Lukoil). Ar SN gāzi vispār nav jēga pildīties, tad izdevumi gandrīz kā par benzīnu.