Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 66 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w 123 coupe
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 12:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198952|AnsisR|[/user]esmu sapratis to, ka ja grib MB zem 15l patēriņa, tad tikai viens variants A-class

vai ari 190to ar 2,0

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 12:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198952|AnsisR|[/user]esmu sapratis to, ka ja grib MB zem 15l patēriņa, tad tikai viens variants A-class

Pag, pag... A klasi? Neesmu no tiem spēcīgajiem MB ziņā, bet nu nedomāju,ka tikai A klases merši ēd zem 15 l. Saprotu,ka MB nav ekonomiskās klases auto un to nemaz i negribētu- zūd MB pievilcība, bet nu tik traki jau ar nav, ka MB praktiski visi ir ēdelīgie

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 12:59 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]5591|kabuki|[/user]Varu pakomentet pec savas pieredzes!
man reiz bija W123 CE280 viss forši joprojam skumstu pēc šī auto un reizēm padomaju varbut atkal nopirkt!
Bet jareķinās viens protams ir rūsa ar to cīnijos nežēlīgi auto pat pilnībā kvalitatīvi pārkrāsoju bet pec laika atkal tā rūsa arā,ritoša ja nau nodzīta ļoti izturīga un remontā pietiekami lēta par dzinēju izvēli es jau protams par 280 man tas 230 liekas par vāju un vai bus lielas izmaiņas patēriņā es nezinu!!!
A un velviena lieta tās ir visu logu blīvgumijas!!!!! :cry: Tās ir mokas jo visas saplaisajušas viur pūš garām vējš tas ir jamina bet jaunas jau likam tikai caur Domenikss un tas nebūs lēti!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:01 
Lietotāja avatārs
Citēt:
man reiz bija W123 CE280 viss forši joprojam skumstu pēc šī auto un reizēm padomaju varbut atkal nopirkt!
Bet jareķinās viens protams ir rūsa ar to cīnijos nežēlīgi auto pat pilnībā kvalitatīvi pārkrāsoju bet pec laika atkal tā rūsa arā,ritoša ja nau nodzīta ļoti izturīga un remontā pietiekami lēta par dzinēju izvēli es jau protams par 280 man tas 230 liekas par vāju un vai bus lielas izmaiņas patēriņā es nezinu!!!
A un velviena lieta tās ir visu logu blīvgumijas!!!!! :cry: Tās ir mokas jo visas saplaisajušas viur pūš garām vējš tas ir jamina bet jaunas jau likam tikai caur Domenikss un tas nebūs lēti!

KKas nogļukoja... :?

Tev kā zinātājam... Apmēram uz cik LVL vai EUR ir jārēķinās, lai w123 dabūtu labā tehniskā un vizuālā stāvokli, nepresējot uz lieu ekonomiju ar paģelkām un neņemot to dargāko- vnk lai būtu ok, nevis super? NU, apmēram, protams!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
W124 E220 tīri neko ~12-13l (15l ja kāja smaga) pilsētā un ~8-10 pašoseju, viss atkarīgs no kājas smaguma ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:03 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]381819|stankis|[/user]
Citēt:

Tev kā zinātājam... Apmēram uz cik LVL vai EUR ir jārēķinās, lai w123 dabūtu labā tehniskā un vizuālā stāvokli, nepresējot uz lieu ekonomiju ar paģelkām un neņemot to dargāko- vnk lai būtu ok, nevis super? NU, apmēram, protams!

6000 - 7000 euro :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Mūsu inflācijas apstākļos tās gumijas vairs nešķiet fantastiski dārgas. Cik katra varētu maksāt neminēšu, bet varu paskatīties. Nopirku visas jaunas gumijas W107, tāpec zinu aptuvenas Domeniksa cenas salīdzinājumam. Jebkurā gadījumā zem 100 Ls gabalā bija noteikti un tā viena loga gumija tak iet ap visu jumtu. Viss ir nopērkams!

Bet, ja ņem, tad 280 un ar iešprici. Pilsētā 15 l/100 km, ārpus, ja labi veiksies, zem 10 palīdīsi. Un ņem automātu -- mehānikai dinamikā atšķirība maza, bet pat rūpnīca pilsētā norādīja vismaz par litru lielāku patēriņu kā automātam. Mazāk bija tikai pa šoseju, pat ne kombinētais.

Ja meklē Vācijā, tad veiksmi! Jo arī tur sliktās mašīnas ir izmirušas, bet labās nemaz tā negrib pa lēto pārdot. Ja kādam ir W123, tad tas jau ietilpst oldtimeru kategorijā ar nodokļu atlaidēm un visu pārējo, attiecīgi īpašnieks to tur brīvdienām un izklaidei. Tātad, par tā patēriņu nesatraucas un vieta, kur glabāt, arī nodrošināta. W124 līdzīgā stāvoklī būs jaunāks un lētāks...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:04 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
Citēt:

6000 - 7000 euro :D

nav tik traki, kā domāju, ja tiešām tā ir...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
Citēt:

Tad jāzina izejas pozīcija. Bet rēķinies, ka virsbūve vien var apēst ap 2000 Ls. 1500 klāt, ja kārbā un motorā jālien iekšā. Utt. Tāpēc labāk samaksāt vairāk un uzreiz paņemt braucamu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2008, 13:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Mūsu inflācijas apstākļos tās gumijas vairs nešķiet fantastiski dārgas. Cik katra varētu maksāt neminēšu, bet varu paskatīties. Nopirku visas jaunas gumijas W107, tāpec zinu aptuvenas Domeniksa cenas salīdzinājumam. Jebkurā gadījumā zem 100 Ls gabalā bija noteikti un tā viena loga gumija tak iet ap visu jumtu. Viss ir nopērkams!

Bet, ja ņem, tad 280 un ar iešprici. Pilsētā 15 l/100 km, ārpus, ja labi veiksies, zem 10 palīdīsi. Un ņem automātu -- mehānikai dinamikā atšķirība maza, bet pat rūpnīca pilsētā norādīja vismaz par litru lielāku patēriņu kā automātam. Mazāk bija tikai pa šoseju, pat ne kombinētais.

Ja meklē Vācijā, tad veiksmi! Jo arī tur sliktās mašīnas ir izmirušas, bet labās nemaz tā negrib pa lēto pārdot. Ja kādam ir W123, tad tas jau ietilpst oldtimeru kategorijā ar nodokļu atlaidēm un visu pārējo, attiecīgi īpašnieks to tur brīvdienām un izklaidei. Tātad, par tā patēriņu nesatraucas un vieta, kur glabāt, arī nodrošināta. W124 līdzīgā stāvoklī būs jaunāks un lētāks...

Nu, jā- šis modelis arī man acīs ir iekritis.... :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 66 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012