Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]14923|mb300sl|[/user]W-124 kaut kādi 300 un vēl nez kādi 260. attopieties vinji visi ir nojāti, nav apsalūti vajadzības pēc tāda auto, :! :! :! :!
nu, nav jau visi nojāti un 6 cilindru motors ir foršāks par 4 cil. jebkurā gadījumā. Kaut vai klusāks jau nu noteikti.
Ēd jau viņi visi daudz, bet patēriņš ir relatīva lieta - Tu braukā uz Ukrainu utt. Man pat bail padomāt, cik tk Tu spēj gadā nobraukt. Es nenobraucu vairāk par 18tk šobrīd (iepriekš - 12tk) un man dīzeli tāpēc nekad nav gribējies, nedz arī gāzi likt.
Es savējo W124 neuzskatu par nojātu.
Protams, ideālā stāvoklī tas arī nav un labāks nepaliek no tā, ka nebraucu.
Tomēr ar visu to uzskatu, ka tas ir viens no labākajiem piedāvājumiem tirgū, jo ir ļoti labs aprīkojums tiem gadiem un kopis esmu to fanātiski bez lētajiem risinājumiem un sliktām detaļām.
Bet pārdot to ir grūti. Sākumā gribēju normālu cenu tam uzlikt. Tagad - godīgi man jau ir vienalga - ja kāds dos kaut cik normālu summu - atdošu. Žēl mašīnas - stāv sētmalē.
Ok, oiekrītu ka nav visi nojāti, ir kas i normāli kā tew, bet tādi normāli maksā vairak kaa 1500Eur, šai gadijumā puisis meklēja lidz 1500euro, jagrib `vinjs mashinu taisit katru menesi,m tad ok, lai pēr kaut kādus istiskus 2.6 utt, bet pa tādām naudām vislabākais variants i w201, ar 2.0 manuāli, un brauc bez bēdām, un nav nemaz tik nejaudīgs
Cik es nobraucu, nūuuu daudz, ļoti daudz :whistle: :whistle: :whistle: , mans gadījums i savādāks