Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 91 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: intelxx w211
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2020, 12:49 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Marts 2020, 13:30
Atbildes: 52
Mašīna: MB E200
Sveiciens visiem! Kāds laiciņš pagājis un ir arī dažas problēmas(kā jau parasti) :D. Pagājušopiektdien devos uz mašīnu, lai brauktu mājās, bet mašīna neleca, par cik biju ar pakaļu noparkojies pret sienu un blakus citas mašīnas, tad drauga palīdzība ar piepīpēšanu nelīdzēja. Tākā man ir KASKO, tad izmantoju opciju, kā palīdzību uz ceļa, 20min atbrauca, piepīpēja un laimīgs varēju doties mājās. Pielikām testeri pie aķa, ēd 0.5, dēļ kā man arī 3 dienās aķis sauss. Sākām raut drošinātājus ārā, izrāvām 33 drošinātāju, uzreiz nokrita uz 0.06, jasna, vaina atrasta, 33 drošinātājs atbild par (avarejkām, salona apgaosmojumu, sānu spoguļiem, centrālo un gan jau vēl kaut ko, ko nepieminēju), avarejkas strādā, salona apgaismojums strādā, tikai nestrādā nekas, kas saistīts ar šofera durvīm, sanāk ka vaina ir šofera puses durvīs?
P.S. Par cik darbadienās esmu Rīgā, varbūt te ir kāds elektriķis Rīgā, kas vēlētos uzņemties apskatīt šo pacientu un novērst, vai vismaz kāds pazīstams elektriķis? Iedotu pie reizes vēl pāris sīkumus ko apskatīt un sataisīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Septembris 2020, 06:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
intelxx rakstīja:
Sveiciens visiem! Kāds laiciņš pagājis un ir arī dažas problēmas(kā jau parasti) :D. Pagājušopiektdien devos uz mašīnu, lai brauktu mājās, bet mašīna neleca, par cik biju ar pakaļu noparkojies pret sienu un blakus citas mašīnas, tad drauga palīdzība ar piepīpēšanu nelīdzēja. Tākā man ir KASKO, tad izmantoju opciju, kā palīdzību uz ceļa, 20min atbrauca, piepīpēja un laimīgs varēju doties mājās. Pielikām testeri pie aķa, ēd 0.5, dēļ kā man arī 3 dienās aķis sauss. Sākām raut drošinātājus ārā, izrāvām 33 drošinātāju, uzreiz nokrita uz 0.06, jasna, vaina atrasta, 33 drošinātājs atbild par (avarejkām, salona apgaosmojumu, sānu spoguļiem, centrālo un gan jau vēl kaut ko, ko nepieminēju), avarejkas strādā, salona apgaismojums strādā, tikai nestrādā nekas, kas saistīts ar šofera durvīm, sanāk ka vaina ir šofera puses durvīs?
P.S. Par cik darbadienās esmu Rīgā, varbūt te ir kāds elektriķis Rīgā, kas vēlētos uzņemties apskatīt šo pacientu un novērst, vai vismaz kāds pazīstams elektriķis? Iedotu pie reizes vēl pāris sīkumus ko apskatīt un sataisīt.

Varbūt spēs palīdzēt Aleksejs @MB190

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2020, 14:33 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Atkal nedaudz kaut kas sadarīts. Aizvestas restaurēt sprauslas, 3 no 4 vajadzēja nedaudz piečinīt, tagad patēriņs vēl mazāks un kvēpi ar. Nomainīts mazais akumulators, kas atrodas zem gaisa filtra. Uzliktas ziemas riepas un tik jādod stīgā :shura: . Bet..., joprojām esmu nesaprašanā, kāpēc man pie 0.06 mašīna negrib lekt, varētu būt, ka pie vainas ir BCM vai salona komforta bloks?
Plāni, ko gribētu izdarīt nākošgad:
*jāpārlīmē griesti(var ieteikt kādu kantori Rīgā, vai kaut kur Vidzemē)
*nopulēt lampas
*nomainīt lūkas motoriņu(ciet vispār īsti negribas taisīt, un vaļā taisās ar grūtībām)
*un gan jau vēl kādi neparedzētie remonti :D .
Tas pagaidām viss :rox:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2020, 18:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

intelxx rakstīja:
Atkal nedaudz kaut kas sadarīts. Aizvestas restaurēt sprauslas, 3 no 4 vajadzēja nedaudz piečinīt, tagad patēriņs vēl mazāks un kvēpi ar. Nomainīts mazais akumulators, kas atrodas zem gaisa filtra. Uzliktas ziemas riepas un tik jādod stīgā :shura: . Bet..., joprojām esmu nesaprašanā, kāpēc man pie 0.06 mašīna negrib lekt, varētu būt, ka pie vainas ir BCM vai salona komforta bloks?
*nopulēt lampas
*nomainīt lūkas motoriņu(ciet vispār īsti negribas taisīt, un vaļā taisās ar grūtībām)

1. Ja pārlīmēt, es Tavā vietā līmētu melnos griestus.
2. Lampas nopulēt es zinu vietu Rīgā, no paziņām ir labas atsauksmes
3. Lūkas motoriņu gan jau šrotā varēsi atrast, neticu, ka LV nevienā šrotā nav :D
4. Gan jau būs parastās apkopes, eļļas, bremzes un tml. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2020, 20:19 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

salventiy rakstīja:
intelxx rakstīja:
*nopulēt lampas

3. Lūkas motoriņu gan jau šrotā varēsi atrast, neticu, ka LV nevienā šrotā nav :D

Jā, tieši ir doma par melniem griestiem, bet kā ar tiem plastmasiem, man viņi pelēki, štukoju kā izskatīsies ar melniem griestiem, man jau škiet, ka būs labi, ja ne labi, tad savādāk :D.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Oktobris 2020, 09:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

intelxx rakstīja:
salventiy rakstīja:
intelxx rakstīja:
*nopulēt lampas

Jā, tieši ir doma par melniem griestiem, bet kā ar tiem plastmasiem, man viņi pelēki, štukoju kā izskatīsies ar melniem griestiem, man jau škiet, ka būs labi, ja ne labi, tad savādāk :D.

Audumam jau ir baloniņi, nopūtīsi un viss notiekās, tikai zini, vasarā, karstā laikā tecēs. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2020, 20:07 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Labs vakars, izdarītas salīdzinoši daudz lietas.
1. Nopulētas lampas, skats lampām arī labāks un redzamība tikpat laba, vismaz var saprast vai nu uz ceļa baļķis vai cūka :D
Attēls
2. No protuning nopirkts bagāžnieka mazais spoileris, iedots nokrāsot un pielīmēts.
Attēls
3. Laikam beeeeeeeeidzot atrasta vaina, kāpēc man aķis pa 1-2 dienu sauss, augšējam salona blokam bija normix zaļais iemeties, dēļ kā bloks bija beigts un neļāva iet viņam miega režīmā. Domāju pasūtīšu no Lietuvas, cipars salds, bet nebija mana koda un aizvietotājkoda arī. Tad nu sanāca pirkt tepat Latvijā, cena x3, salīdzinot ar Lietuvu. Nomainot bloku, tagad salona temperatūra nerāda Sibīrijas aukstuma grādus :) .
Attēls
Jaunais bloks nedaudz savādāks, apkārt vēl nāk gaismas, manuprāt, izskatās stilīgāk :cool:
Attēls
P.S. Kāds varbūt zin, kā salona apgaismojumā var ielikt led spuldzes? Aizmirsu pateikt, lai samaina no parastajām uz led, un nevaru saprast, vai to stiklu var smuki attaisīt vaļā, vai arī jāņem nost tas viss bloks un tikai tā var nomaint?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2020, 22:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

par salona bloku - tu esi dabūjis bloku ar Ambient lightning ekstru. Nezinu. vai pirms facelift to varēja dabūt, bet facelift laikam bija pat standartā. Par spuldžu maiņu uz LED gan nemācēšu teikt. :D Personīgi man labāk patīk MB silto toņu spuldzes.

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2020, 22:53 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Kurjers rakstīja:
par salona bloku - tu esi dabūjis bloku ar Ambient lightning ekstru. Nezinu. vai pirms facelift to varēja dabūt, bet facelift laikam bija pat standartā. Par spuldžu maiņu uz LED gan nemācēšu teikt. :D Personīgi man labāk patīk MB silto toņu spuldzes.

Ja nemaldos, šī bloka ražošanas gads bija 2003, tad visticamāk arī bija uz prefa, bet, paldies arī par to, ka pateici kā īsti to gaismu sauc. :D . Es domāju par lediem nevis uz Ambient lightning, bet parasto spuldžu vietās salona apgaismojumam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2020, 07:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu tik tagad varēsi gāzēt, spoileris spiedīs aizmugurējo daļu pie zemes un būs lode! :shura:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 91 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012