Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: C modelu izvele...
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2020, 14:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
KristapsKD rakstīja:
Ko tauta saka par w203 c32 amg?
Vajadzēs drīz jaunu ikdienas auto.

Obligāti jābūt benzīnam, un ne jaunāku par 2004 gadu. (Mazais nodoklis), budžets 5k

Skatos šobrīd uz
W211 e500
C215 cl500/cl600

Varbūt w203 c32 būtu prātīgāka izvēle?

Jebkurš AMG ilgtermiņā izmaksās vairāk kā "standarta" modeļi. Un AMG reti kuram iet kopā ar "ikdienas auto", jo tomēr prasa īpašu pieeju t.sk. iespējamu detaļu gaidīšanu tikai pēc pasūtījuma no Vācijas. Nevarēsi vairs remontēt kur tuvāk.
600-tais savukārt ir ar riskiem par motora stāvokli. Principā piedāvā īpatnēju izvēli, jo to auto cits no cita ir kā diena pret nakti. 600-tam viss var būt labi, bet var būt bezgalīgi remonti. AMG vispār ir cita pasaule. 500-tais tāds normāls vidusceļš, tikai kā vienā izvēlē var būt S-klases kupeja un "kartings", kurā nekam nav vietas?

Vēl jau ir 55 AMG, kas kaut kādā ziņā ir paralēla izvēle atkarībā no lietošanas apstākļiem tādam 600-tam. Tie pieejami visās miņētās virsbūvēs. Kā arī vēl citi interesanti ar lieliem benzīna motoriem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2020, 16:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2018, 13:01
Atbildes: 185
Mašīna: s210 320cdi
C klase jau nav nekāda mazā, svars 1690kg (T modelim) un vietu man vajag tikai priekšā, jo 99% braucu 1 pats.

Priekš sportošanas man ir bmw, tāpēc kā ikdienas auto izskatu visādus variantus, gribās komfortu un relaxu, skatos uz MB.

Kas tam c32 var būt mega dārgs? Bremzes?, pneimas nav? kārba nenokaujama, motors?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 10:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Marts 2019, 12:19
Atbildes: 117
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Metro Blue
ss jau vairāki mēneši viens C32 stāv, šobrīd pa 4900, bet pirmā cena kad ielika škiet bija 7500. Nez kas viņam kaiš ka jau tik lēti iet bet tāpat neņem )

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 10:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Es tieši to arī domāju ieķert, es pieļauju ka nevienam īsti nevajag tādu auto, sportistiem neder, cilvēkam parastajam arī neder, nav dīzelis, daudz rīs, utt.

+ vecs auto pats par sevi, w203 rūsa + baidās no AMG remontiem.

Pa 4.9 ja viņš nav nojāts, varētu būt labs deel's, e46m3 performance (taisnā līnijā*) pa 1/3 cenas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 11:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Marts 2019, 12:19
Atbildes: 117
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Metro Blue
Šobrīd man vienīgais kas no AMG puses man nepatīk ir degvielas filtrs kas maksā 100 Eur :D bet man ir dīzelis

bet nu taisnība par to pusi ka var nākties gaidīt detaļu kamēr no Vācijas atnāks, pa mūsu labajiem ceļiem priekšā nolauzu stabilizatoru un nācās gaidīt kamēr no doučlandes atnāks, nekādu alternatīvu nebija uz vietas. Un vispār katra ekskursija pa laukiem beidzas ar kādu remontu piekarē :D baigi neur mūsu ceļus

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 12:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

KristapsKD rakstīja:
C klase jau nav nekāda mazā, svars 1690kg (T modelim) un vietu man vajag tikai priekšā, jo 99% braucu 1 pats.

Priekš sportošanas man ir bmw, tāpēc kā ikdienas auto izskatu visādus variantus, gribās komfortu un relaxu, skatos uz MB.

Kas tam c32 var būt mega dārgs? Bremzes?, pneimas nav? kārba nenokaujama, motors?

W203 ir ļoti šaurs, vismaz man tāda sajūta, visu laiku jābakstās gar durvīm.
Tas ir AMG, tur ļoti daudz kas ir "savs". Sākot jau no virsbūves, kas AMG nekad nav identiska standarta auto. Motors savs, filtri visticamāk savi arī benzīna versijai, kārba cita, kārbai cits filtrs ar palielinātu caurplūdi, tā ka par visiem filtriem un šķidrumiem vienmēr maksāsi vairāk. 95-to degvielu nevarēsi liet. Amortizatori, atsperes, izplūde cita, bremzes savas, kā arī miljons citu sīkumu. Ir risks, ka ne visas detaļas atradīsies pēc kataloga, bet varbūt dzīvē nianses. (Nav gluži tipiski MB, kam parasti katalogi ir precīzi.) Tā kā virsbūve citāda, tad arī visādi plastmasas nosegi un tādi štrunti atšķiras no standarta. Principā saraksts ir garš, jo pilnie AMG modeļi realitātē ļoti atšķiras no pamatsērijas. Jārēķinās, ka bieži nevarēsi pirkt neoriģinālas detaļas un šrotos nekā nebūs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 12:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Man kaut kā tas nebaida, jo tas auto maksā 5k euro, tur nav ko zaudēt diži. Tā auto vērtība ir zemākajā punktā.

Braucu es maz, un tikai pa labiem ceļiem. Saviem auto leju tikai nestes 98e vai pro dirseli, tā kā tas man arī nebūs nekas jauns.

Par šaurību grūti pateikt, nēsmu sēdējis iekš w203, ir bijis īpašumā e30 un e36, tiem ar vietu ir ļoti ok (šoferim), nedomāju ka w203 būs sliktāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 14:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

KristapsKD rakstīja:
Man kaut kā tas nebaida, jo tas auto maksā 5k euro, tur nav ko zaudēt diži. Tā auto vērtība ir zemākajā punktā.

Braucu es maz, un tikai pa labiem ceļiem. Saviem auto leju tikai nestes 98e vai pro dirseli, tā kā tas man arī nebūs nekas jauns.

Par šaurību grūti pateikt, nēsmu sēdējis iekš w203, ir bijis īpašumā e30 un e36, tiem ar vietu ir ļoti ok (šoferim), nedomāju ka w203 būs sliktāks.

Vērtības zemākajā punktā tas ir tikai tāpēc, ka vecums dara savu un pienākuši dārgie remonti. Pēc kataloga amortizatorus un atsperes var dabūt tikai AMG, oficiālu aizvietotāju nav. Amortizators pāri par 200 EUR gabalā. Pats saproti, kā ir ar mūsu ceļiem. Var jau kaut ko pārbuvēt uz parastiem amortizatoriem un atsperēm, bet tad priekš kam viss pārējais? Tad labāk paņemt kādu citu ar lielu motoru, bet neieguldīt katrā šķietami mazā remontā pamatīgu % no auto iegādes cenas. Protams, var nopirkt "uz gadu", neko nedarīt un cerēt, ka nekas pa to gadu nenotiks. Bet var nākties ieguldīt vismaz otru auto vērtību, ja meklē tādus "pa lēto". Laimes spēle.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Augusts 2020, 14:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Man nevienai mašīnai nav bijis jāmaina amortizatori, es arī reti ar kuru braucu ilgāk par 3 gadiem.

Man patīk tā neko neremontēšanas filozofija + iešana uz risku.

Piem. W210 piekarē vispār nekas nav noticis pa 3 gadiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2020, 02:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

W210 ir daudz izturīgāks. Ir tāds 13 gadus un aizmugurē pa visiem gadiem un 100k km nobraukuma tikai pāris OEM bukses nomainītas. Ar W203 tik labi neiet.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012