Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Diski
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Aprīlis 2020, 09:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Marts 2019, 12:19
Atbildes: 117
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Metro Blue
Es arī par diskiem esmu aizdomājies, kā lai izpīpē kas viņi ir. Vasarai tāka esmu nosliecies likt virsū tos 18 kas man būtu pieļaujami, tiesa šķiet nākamgad, šogad vēl braukšu ar esošiem.
Esošie diski uz autiņa ir pievillcīgi pēc savām formām ) nu pēc būtības man viņi patīk kādi ir izražoti, bet problēma ka viņi ir dikti apdauzīti, pats esmu apmalēs jau n reizes ielicis viņus. Ja zinātu, ka viņu izcelsme ir kaut cik laba pastāv jau visādas disku restaurēšanas, nu tad atjaunot un būtu ok komplekts ziemai. Ja tie ir kādi kārtējie ķīnieši.. nu tad gan jau sakarīgāk būtu paņemt jaunu vai lietotu, sakarīgi saglabātu, komplektu ziemai...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 09:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Vācietis rakstīja:
Labdien! Visiem Priecīgas Lieldienas!

Manā rīcībā nonāca šādi diski ar riepām:20 collas 275/35 un 255/35 Pirelli brenda kaut kāds modelis. Par riepām viss skaidrs. Divas ir metamas, divas vēl veselas.

https://fotki.lv/lv/Kergers/1012904/

Uz kāda auto grasies tos likt virsū ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 11:47 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Augusts 2014, 23:54
Atbildes: 37
Atrašanās vietas: Rīga, Bajāri
Mašīna: Mercedes-Benz S203 C 180

Misters X rakstīja:
Vācietis rakstīja:

Manā rīcībā nonāca šādi diski ar riepām:20 collas 275/35 un 255/35 Pirelli brenda kaut kāds modelis. Par riepām viss skaidrs. Divas ir metamas, divas vēl veselas.

Paldies Mizx par atbildi.

Misters X - netaisos. Man ir jāpalīdz sievietei pārdot. Viņa neko nesaprot. Man šķita, ka es saprotu vairāk, bet pašlaik ar disku nezināmo izcelsmi pat nezinu kaut kādu tirgus vērtību, kura tiem varētu būt. Pirms tam stāvēja uz W221.

Varbūt šeit forumā kādam ir interese par tiem? Man uz w203 un w211 tāpat virsū nelien bez iejaukšanās :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 18:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vācietis rakstīja:
Misters X rakstīja:
Vācietis rakstīja:

Paldies Mizx par atbildi.

Misters X - netaisos. Man ir jāpalīdz sievietei pārdot. Viņa neko nesaprot. Man šķita, ka es saprotu vairāk, bet pašlaik ar disku nezināmo izcelsmi pat nezinu kaut kādu tirgus vērtību, kura tiem varētu būt. Pirms tam stāvēja uz W221.

Varbūt šeit forumā kādam ir interese par tiem? Man uz w203 un w211 tāpat virsū nelien bez iejaukšanās :D

Pamēģini varbūt atrast vēl kādu uzrakstu uz tiem diskiem, būs skaidrāka situācija. Varbūt noņem tās izmetamās riepas un zem tām uz diska ir kāda uzlīme. Jo varbūt viss nav tik slikti, varbūt normāli ikdienas diski. Jo vismaz ražošanas datus reģistrējuši uzcītīgi, tā ka gan jau nav aiz stūra garāžā no alvas izlējuši.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 19:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

https://www.ss.com/msg/lv/transport/spare-parts/mercedes/disks/19/hgmcj.html Nu, re kur tādus jaunus tirgo.

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 19:58 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Citēt:
Pamēģini varbūt atrast vēl kādu uzrakstu uz tiem diskiem, būs skaidrāka situācija. Varbūt noņem tās izmetamās riepas un zem tām uz diska ir kāda uzlīme. Jo varbūt viss nav tik slikti, varbūt normāli ikdienas diski. Jo vismaz ražošanas datus reģistrējuši uzcītīgi, tā ka gan jau nav aiz stūra garāžā no alvas izlējuši.

Tagad šajā nelaikā, kad daudz laika pārdomām tā ar būs jādara. Jārauj tā gumija nost un jāskatās, kas un kā. It kā baigi netraucē, bet vietu aizņem. Jātiek no tās problēmas vaļā. Es rīt garāžā vēlreiz uzmetīšu aci un uztaisīšu foto visam pieejamajam info.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 20:00 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Kurjers rakstīja:

Jā, vieni no līdzīgajiem. Arī nezināmas izcelsmes Ķīna vai sazin kas. Visi šie kantori jau arī gudrinieki - diska iekšpusi ar datiem nereklamē :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 21:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Es teiktu, ka tie ir tādi paši. :D Var aizbraukt uz vietas un aplūrēt.

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2020, 22:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Marts 2019, 12:19
Atbildes: 117
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Metro Blue
Mizx rakstīja:
Vācietis rakstīja:

Manā rīcībā nonāca šādi diski ar riepām:
20 collas 275/35 un 255/35 Pirelli brenda kaut kāds modelis. Par riepām viss skaidrs. Divas ir metamas, divas vēl veselas.

Bet par diskiem. 20 collu diski ar AMG logo virsū. Skaidrs, ka tas nav rūpnīcas MB ražojums, kur nu vēl AMG. Nav ne logo, ne detaļas koda...

Ir tikai VIA JWL - pirmais liecina par, šķiet, Ķīnas izcelsmi, otrs par to, ka tā ir Japānas versija par vāciešu TUV marķējumu.

Vai kādam ir bijusi saskare ar šāda tipa diskiem - tie ir replikas? Labas kvalitātes vai lētais gals? Vai arī alibaba variants par 70 eiro gabalā? ( Lai gan tur diskiem nav AMG burtu virsū ).
Un kāda, jūsuprāt, varētu būt pašu disku komplekta cena Latvijas tirgū? Vai pēc tādiem vispār ir pieprasījums?

Ir redzēti ķīniešu diski, kopijas, kas ir šausmīgas - šķības, greizas un nepareizas. Jāsaka, ka šeit vismaz vizuālais izpildījums ir augstā līmenī.

Tas nav AMG logo, bet tikai slikts logo pakaļdarinājums. Otrs - Vācijas akcepts būtu piešķirts KBA numurs. Uz diskiem tāda nav, tātad ar tiem diez vai varētu iziet tehnisko apskati Vācijā, attiecīgi uz ceļa rādīties nevar, arī iebraucēji labāk ne. Izskatās pavisam nezināmas izcelsmes, atsvaru daudzums arī neko labu neliecina. Diski ir ļoti sliktā stāvoklī.

Sliktākā pieredze ar ķīnas lietiem diskiem - pulverkrāsošanas krāsni atverot disku vietā bija palikušas tika izkusušas peļķītes.

Tava minētā 3 burtu kombinācija KBA atklāja atbildi uz maniem jautājumiem kādi diski man šobrīd ir, izrādās kaut kādi Wheelworld, bet nu vismaz friči nevis ķīnieši. Viss paliek tik vienkārši kad zini ko meklēt :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Aprīlis 2020, 17:16 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Vēlos atbrīvoties no šiem diskiem. W140 diski, R16/7.5J/ET51. Tēvs pirka kādus 8 gadus atpakaļ ar domu ziemai, bet nezinādams nopirka no vecās S klases un 20šo gadu C un E klasei tie neder. Pašlaik aizņem vietu garāžā.
Kopumā stāvoklis normāls, bet pircējam jāskata uz vietas. Uz aci sisti un metināti nav. Cena varētu būt 80 eiro, bet ja kāds žigli no tiem atbrīvos, tad sarunāsim atlaidi :D

Attēls

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012