Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9205 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 881, 882, 883, 884, 885, 886, 887 ... 921  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Spams: OEM filtra meklējumos!
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 19:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2018, 13:01
Atbildes: 185
Mašīna: s210 320cdi
Visi bamperi vietā, vēl jānopērk ziemas riepas! Ko iesakat no budžeta varianta? (*bez radzēm)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 19:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Ā un kamdēļ w210 pastiprināti dilst priekšējo riepu ārmalas? Tas ir kaut kāds MB prikols? Sagāzums tas nav, drīzāk toe in vai toe out, auto brauc taisni un uz ceļa turās labi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 20:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
KristapsKD rakstīja:
Ā un kamdēļ w210 pastiprināti dilst priekšējo riepu ārmalas? Tas ir kaut kāds MB prikols? Sagāzums tas nav, drīzāk toe in vai toe out, auto brauc taisni un uz ceļa turās labi.

W210 nekad nav bijušas nekādas problēmas ar dīvainu riepu dilšanu. Un nav tik jūtīgi kā ar BMW, kam kā mazs defekts ritošā daļā, tā pakaļējās riepas pie viena arī izmetamas. Brauc vien uz savirzi, lai meklē vainu. Redz, tikko jau vienam tepat izrādījās nepareizi saregulējuši.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 20:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

KristapsKD rakstīja:
Visi bamperi vietā, vēl jānopērk ziemas riepas! Ko iesakat no budžeta varianta? (*bez radzēm)

Ja lietotas, tad riepas ar vārdu. Ja jaunas, tad jāskatās, kam pa izmēriem kādas tagad cenas. Komerctransportam uzliku jaunās Hankook 195/65 R15 — biju šokā cik klusas var būt ziemas riepas! Pēkšņi varēja saklausīt visādus citus trokšņus, šķita, ka varbūt auto saplīsis, bet tad sapratu, ka vairs nav riepu dūkoņas. Paldies OZOLAM par ieteikumu un piedāvājumu.
Ķīniešu riepas es liktu tikai ja ar auto taisos braukt ne ilgāk kā vienu ziemu un arī tad domātu, vai tiešām konkrētais auto to ir pelnījis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 20:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Es tieši domāju Ķīnu, visu laiku esmu braucis ar lietotām/brendīgajām, problēmu nav bijis. Bet visi tagad panesušies uz jauniem Ķīniešiem, saka ka jauna Ķīna labāka par lietotu brendu. Izvēle liela, atsauksmes divējādas, citi baigā starā, citiem nepatīk.
*Es tieši tā arī plānoju braukt īstermiņā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 22:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Nu man šogad ir uzlikti jauni Sunfull SF982... šobrīd laikam nobraukti kādi 4k km ar viņām un esmu tīri apmierināts. Uz asfalta klusas. Tagad beidzot bija iespēja arī tikt pie ziemas pļurzu un kārtīgu lauku ceļu testiem - ziemene kā ziemene. Bremzē, vadās un neko sliktu šobrīd pateikt nevar. :hvz: Masīcas vīram, meklējot pirms 2 gadiem lietotas līdz 150eur (205/55 R16) ieteicu, lai paņem jaunas Sailun. Arī brauc un nesūdzas. :hvz: Katrā ziņā plīst visas riepas, vienalga ķīnietes vai brendīgās. Ja arī iepriekš biju skeptiski noskaņots pret china made riepām, tad šobrīd laikam izvēlos labāk jaunas ķīnietes kā meklēju un čakarējos, meklējot kaut ko brendīgu ar normālu ražošanas gadu un atlikumu...

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 22:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Bet vispār riepu diskusija man liekas visbezjēdzīgākā no visām, jo cik ir cilvēku, tik arī ir viedokļu un likt kādam mainīt domas par riepām ir unfuckinreal. Ja mani ienākumi ļautu un man būtu nospļauties, gan jau es pirktu jaunāko Pirelli, Michelin vai citu brendīgo ražotāju zinātnieku veikumu, nedomājot par cenu :D

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 23:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Ar ķīniešu riepām ir labi pirmo gadu, tad visi parametri labi un viss notiek. Brīnumi sākoties sākot ar otro sezonu. Vēl jau jāatceras, ka mēs esam mazs un neinteresants tirgus šadām riepām, labāk pārdot tiem, kas ar auto tālāk par lielveikalu svētdienās neaizbrauc un kam 1 cm sniega ir katastrofa (tie jau ir galvenie to riepu testētāji dzīvē...)

Cita lieta, ka esam nabagu valsts un arī lietotu riepu tirgus ir sabojāts līdz pēdējam. Man spilgts iespaids bija reiz ieskatoties lietotu riepu tirgotavā tagadējā RVT SIA Tire Center Ziepniekkalna ielā, pētīju vasaras riepas. No attiecīgā izmēra tur visas bija nodilušas līdz un pat zem indikatora un nevis man par tām būtu viņiem jāmaksā, bet viņiem būtu man jāmaksā, lai es palīdzu no 2. stāva tās nonest lejā līdz konteineram. Tur bija 1 pāris riepu, kuras varētu kāds students vai brīvdienu braucējs ņemt cerībā, ka līdz rudenim pietiks. Šogad kaut kur dzirdēju par Riepu garāžu — jaunākās konkrēta populāra izmēra riepas tajā tirdzniecības vietā esot bijušas no laikam 2011. gada. Vācijā 10 gadi ir maksimālais vecums ar kādām riepām vispār drīkst uz ceļa parādīties, man pagājušajā ziemā vienam reti lietojamam auto pēkšņi riepas sāka viena pēc otras bojāties. Apskatot marķējumu tie bija tie 10 gadi un riepu remonta serviss teica, ka konkrēta cauruma īsti nav, ka gaiss iet ārā jau kaut kur pa kaut kādām mikroplaisām nezināmos virzienos. Kopējā morāle tāda, ka 75% lietotu riepu to tirdzniecības vietās Latvijā būtu jāved uz pārstrādi, nevis jāpārdod. Ar tādām braucot loģiski, ka jebkura ķīniešu riepa pat trešajā gadā šķitīs labu labā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2019, 23:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Rekur ir tās 2011 gada riepas uz tirdziņu.

https://www.riepugaraza.lv/riepas/yokohama/v902b-w.drive-21555r16-121420

Es viņas skatijos, bija smuki nomazgātas, spīdēja un laistijās, bija tie 5mm, bet nu tik fa*ing vecas negribējās pirkt. Arī pārējās lietotās tur reti kura būs jaunāka par 5-6 gadiem.

Domāju ka viņi tās riepas ved kaut kur no Skandināvijas, kur viņas ir dabūtas par velti vai par smieklīgām naudām. Un tad tirgo šeit ar nesūdīgu varku. Es pieļauju ka tās riepas arī mierīgi nobrauktu šo ziemu līdz pavasarim, protams nekādu baigi labo saķeri tur nesgaidīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2019, 00:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu, nevar jau nepiekrist. Ar maniem šī brīža nobraukumiem ziemas riepas iztur sezonu. Maksimums divas.

Lietotas riepas patiešām riepu centros ir vienkārši katastrofa, bet laikam jau, kamēr nebūs likuma, kas regulē maksimālo pieļaujamo riepas vecumu LV, nekas šajā jomā nemainīsies... :hvz:

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9205 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 881, 882, 883, 884, 885, 886, 887 ... 921  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012