Foruma saturs » Modeļi » E-Class » W211 » Elektronika
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Krastins
|
Tēma: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 06. Oktobris 2018, 12:44 |
|
Pievienojies: 28. Marts 2018, 12:15 Atbildes: 3 Atrašanās vietas: Usa
Mašīna: 1.
|
|
Tātad varbūt kāds kautko var ieteikt.. Manam w211 2.7cdi.. 2005g. ir parādijusies problèma bākās.. Pirms pāris dienām auto vnk pats no sevis noslāpa un vairs nevarèja piešķilt kautvai bākā rādija nedaudz zem puses, auztransportèjot majās sāku ar diagnostiku.. kĺūdu met uz ( degvielas spiedienu) nu ok.. atrāvu pie filtra ienākošo trubu ieslēdzu aizdedzi un nekā nekas nenaak. (Bet bakā jau kā minēju rāda gandrīz pusi). Talāk jau ķēros pie bākas korķiem ..abus atskrūvējot secināju kad šofera puses bāka līdz lūpai pilna otra tukša. Un tieš tukšās bākas pusē stav sūknis, kurš darbojās un strādā. Jautājums kas var būt pa vainu kapēc nepārpumpējas uz otru bāku. Varbūt kādam ir shēma kā tieši darbojas degvielas ieplūde un izplūde no tām bākām!??
|
|
 |
|
|
BenZ
|
Tēma: Re: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 06. Oktobris 2018, 16:29 |
|
Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17 Atbildes: 1295 Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
|
|
Iespējams ka mazais sūknis beigts, pludiņš arī var nepadot signālu un sūknis neslēgsies. Sūknis var strādāt, bet lāpstiņas var būt lupatās, ja gruži tikuši
|
|
 |
|
|
Krastins
|
Tēma: Re: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 06. Oktobris 2018, 18:23 |
|
|
|
Es nomēriju tam mazajam degviels sūknim spiediens bija (6 bari)! papētot sistēmu tuvāk, princips ir vienkārš, lai man degviela pārpumpētos uz sākotnējo bāku vajag labu caurplūdi caur vārstiem (kuri atrodas otrā bākā) līz ar to tā degviela tiek uzsūkta un nonāk sākotnējā pozīcijā( pie sūkņa). ja reiz ar 6 bariem neipietiek lai izdzītu cauri sistēmais, tad varbūt vaina ir pie augstspiediena sūkņa vārsta (kvantitātes vārsts). vai arī man tam mazajam sūknim jākačā 10 bar.
|
|
 |
|
|
BenZ
|
Tēma: Re: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 06. Oktobris 2018, 21:23 |
|
Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17 Atbildes: 1295 Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
|
|
Ar 6bar jāpietiek, tad izej cauri visai sistēmai, mosh vārsts kkur nosprūdis, man vienam auto ar tā bija, izkustināju, bāku patīrīju un bija ok
|
|
 |
|
|
Krastins
|
Tēma: Re: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 07. Oktobris 2018, 10:03 |
|
|
|
Tiko nomēriju ceškai (W203) spiedienu manometris parādija 9 bari, kautvai skalā bija 7, var jau būt ka varēja būt arī vairāk vnk gājiens nepietik. Es nekur nevaru atrast tā sūknīša spiediena ražīgumu. Ir kāda programma piem viss par meršu mezgliem utt?. Nerunāju par diagnostikas , bet gad ko līdzīgu autodatai!
|
|
 |
|
|
masp
|
Tēma: Re: Degvielas bākās dažādi limeņi Atbilde saņemta: 07. Oktobris 2018, 19:44 |
|
Pievienojies: 15. Septembris 2014, 14:27 Atbildes: 72 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W203
|
Elektriskais sūknis nav domāts degvielas pārpumpēšanai starp pusēm, tikai aizpumpēt uz augstspiediena sūkni. Pārpumpēšanu veic mehāniski sūkņi, ar abratkas palīdzību. 
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Modeļi » E-Class » W211 » Elektronika
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi