Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Ģirta W202 ikdienas kaplis
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 01:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Novembris 2012, 17:15
Atbildes: 279
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: Mercedes Benz W124
Mizx rakstīja:
Nu, redz. Tu lietai pieej kā BMW. Bet normāli MB reduktoru auto mūžā jānoskrūvē tieši nekad, tāpēc arī stiprinājumi tādi. Pirmo reizi to noskrūvē šrotā, ja vispār nolemj uzreiz kopā ar pārējo nenosūtīt metāllūžņos.

Biedri Mizx,vai Jūs pats saprotat,ko uzrakstijāt? :haha: Pēc Jūsu teiktā,sanāk,ka mb visu ražo ''for lifetime'',kas,piebildīšu,nebūt tā nav,kā tad veikt apkopes reduktoram,visu uz mašīnas darīt?Var,bet ērtāk taču blīvslēgus uz galda nomainīt,vai arī tie ir no īpaši kosmiskiem materiāliem ražoti un attiecīgi nekad nav jāmaina,a ja tek,tad obligāti automašīna ir jānodod šrotā visā gablā,neizņemot no tās pat telefona turekli :doh: :D Nu nevajag rakstīt aplamības,viss iemesls tam,kāpēc neizdevās viegli atskrūvēt ir laika zobs un neuzmanība,nevajag te stāstīt,ka mb rūpnīcā nav padomājuši,kā ņemsi nost reduktoru,jāpiebilst,ka reduktora buksi lai nomainītu jau būs jāatskrūvē šī pati skrūve un ko tad?Bukses arī iet visu auto mūžu?Nu es daudz ko esmu no Jums dzirdējis aplamu,bet šis ir kronis,zelta teksts,šito pie sienas jāliek. :super: :D
Mīlulītis,viss kā saka ''pod kontroļom''gribās tik tiešām ar salonu tikt galā un tad turbinizēt...vai tomēr turbinizēt un tad salonu... :D zinot mani turbinizēt laikam būs vieglāk nekā nomainīt sēdekļus,ņemot vērā cik es bieži sūcu auto salonu :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 02:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ģirts rakstīja:
Mizx rakstīja:
Nu, redz. Tu lietai pieej kā BMW. Bet normāli MB reduktoru auto mūžā jānoskrūvē tieši nekad, tāpēc arī stiprinājumi tādi. Pirmo reizi to noskrūvē šrotā, ja vispār nolemj uzreiz kopā ar pārējo nenosūtīt metāllūžņos.

Biedri Mizx,vai Jūs pats saprotat,ko uzrakstijāt? :haha: Pēc Jūsu teiktā,sanāk,ka mb visu ražo ''for lifetime'',kas,piebildīšu,nebūt tā nav,kā tad veikt apkopes reduktoram,visu uz mašīnas darīt?Var,bet ērtāk taču blīvslēgus uz galda nomainīt,vai arī tie ir no īpaši kosmiskiem materiāliem ražoti un attiecīgi nekad nav jāmaina,a ja tek,tad obligāti automašīna ir jānodod šrotā visā gablā,neizņemot no tās pat telefona turekli :doh: :D Nu nevajag rakstīt aplamības,viss iemesls tam,kāpēc neizdevās viegli atskrūvēt ir laika zobs un neuzmanība,nevajag te stāstīt,ka mb rūpnīcā nav padomājuši,kā ņemsi nost reduktoru,jāpiebilst,ka reduktora buksi lai nomainītu jau būs jāatskrūvē šī pati skrūve un ko tad?Bukses arī iet visu auto mūžu?Nu es daudz ko esmu no Jums dzirdējis aplamu,bet šis ir kronis,zelta teksts,šito pie sienas jāliek. :super: :D
Mīlulītis,viss kā saka ''pod kontroļom''gribās tik tiešām ar salonu tikt galā un tad turbinizēt...vai tomēr turbinizēt un tad salonu... :D zinot mani turbinizēt laikam būs vieglāk nekā nomainīt sēdekļus,ņemot vērā cik es bieži sūcu auto salonu :D
Cik tieši bieži MB vajag mainīt blīvslēgus? Cik bieži to buksi? Lietojot oriģinālās detaļas visticamāk vienu reizi, kad automašīnai būs 25 un vairāk gadi vai nobraukts pusmiljons. Un es zinu ko runāju, pat manam 70-to gadu SLC ar reālajiem 300000 km tur nekas man nav bijis jāmaina un nekas nesulo pēdējos 20 gadus. Vairāk kā 10 gadus pašam ir W202, arī zinu, kas tam apakšā notiek, OK, tas ir mazlietots, var atrunāties, ka tāpēc tam viss ir labi. Par MB reduktoriem un pasasīm es te daudz esmu sarakstījis — var lasīt cauri arhīvam un diskutēt jau par konkrētām remontu niansēm. Varbūt es un daudzi citi šajā forumā padsmit gadus esam kļūdījušies, varbūt ir jaunas idejas kā savus MB labāk uzturēt — velkam laukā vecās pamācības un pārskatām!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 08:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Septembris 2016, 21:07
Atbildes: 143
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S124 300TD
Mizx rakstīja:

Šobrīd mans 26gadīgais ir servisā, kur kā viena no lietām sarakstā ir reduktora blīvslēgu maiņa.

Quo vadis?

R

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 09:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Sanāk, ka baltajai arī jau iet otrais mūžs... :turks: Reduktors mainīts kādus gadus 7 atpakaļ.

Bet, Ģirt, visu cieņu! Vismaz ir kaut kas interesantāks un neierastāks, kam līdzi pasekot. Diski ar tādi smuki. Kur dabūji? :neticu: :neticu: :neticu:

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 09:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Par reduktoriem un zāģu skaidām:

kad man bija vecāki MB saimniecībā, braucot ar vienu no viņiem, es vienmēr klausījos Rammstein, jo citādi reduktors gaudoja tā, ka mati sāpēja :roll: :mhihi:

:sad2:

P.S. Lai nebūtu offtopiks, Ģirta projekts liekas gana interesants ! :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 09:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Viss ir relatīvi!
Ja mēs lūkojamies no autoražotāja viedokļa, tad visi auto, kas vecāki par 7 gadiem ir nododami lūžņos! Ja Mizx raugās no šī skatupunkta, tad viņam iespējams ir taisnība.

Ja mēs paskatamies uz reālo situāciju, tad skaidrs, ka cilvēki brauc ar saviem MB daudz ilgāk un mehānika ir mehānika, tā šad tad ir jāremontē!

Par Ģirta projektu :super:!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 09:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu dodat... Kā patīk meklēt kur piekasīties... šajā lapā ir mans komentārs par to “kad” varbūt jāsāk skatīties. Pretrunu nav ar pēc tam komentēto. Kurjer, nezinu, cik liels nobraukums bija, kad mainījāt reduktoru, tas arī var ietilpt manis minētajā, bet tikpat labi tipiskā problēma, ka problēma ar pusasim, bet maina reduktoru. Kaut tur viss jāpārjauc un problēma pazudīs. Bija te reize, kad divi bija pārliecināti, ka jāmaina reduktors, neklausīja par pusasu apskatīšanu un abiem ar pāris nedēļu intervālu tās uz ceļa beidzās.
Ģirt, personīgas piezīmes te ir nevietā. Kad Tu jautāji par reduktoriem un teici, ka 3.46 un 3.23 taču esot maza atšķirība neviens nerādīja ar pirkstiem un neteica, ka baigais projekts, bet nezina elementāras lietas, ka reduktoriem šajā gadījumā maza atšķirība būs pārmaiņas simtdaļās, ne desmitdaļās. Pat bez kalkulatora izmantošanas. Tā ka Tu arī ļoti daudz nezini un tāpēc ir šāds forums, kur visi savas zināšanas saliek kopā, jo neviens visu nevar zināt. Tiem, kas uz citiem nāk rādīt ar pirkstiem te nav vietas, jo no tā jēgas nav.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 10:09 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

:haha: :haha: :haha:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 11:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Novembris 2012, 17:15
Atbildes: 279
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: Mercedes Benz W124
Varbūt jūsu reduktorā nav eļļa,tāpēc netek 30 gadus vecais blīvslēgs? ;D kā jau minēts,tie reduktori mēdz gaudot,un attiecīgi ir jāremontē un nē biedri Mizx,pusasis negaudo...Atšķirība starp 3.46 un 3.23 tik tiešām nav liela,manā skatijumā,jo nu uz tiem pašiem bmw ir citādākas starpības,bet tur motoriem griezes citas,un ne par to stāsts,šis konkrētais arī nav 3.23 bet gan garāks,izskaitot dzīvē - kaut kas ap 3.07 pavirši skaitot un pēc numura spriežot kādreiz bijis uz w201(bet noņemts tika no w202 šrotā :o ) es gan,biedri Mizx,saprotu,ka tas Jums ir goda jautājums cīnīties līdz pēdējam par savu taisnību,kas,atvainojiet,man un citiem izklausas aplama,bet varbūt izbeigsim šo sarunu,visi saprata,ka 30 gadus vecajam SL netek blīvslēgs...
Kurjer,diskus pasūtiju pie vietējiem gengstām,teica,ka no kaut kāda melna w202 sedana noskrūvējuši :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Decembris 2017, 12:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2010, 22:37
Atbildes: 577
Atrašanās vietas: Ikšķile, Ogre
Mašīna: BlacK S

Ģirts rakstīja:
Varbūt jūsu reduktorā nav eļļa,tāpēc netek 30 gadus vecais blīvslēgs? ;D kā jau minēts,tie reduktori mēdz gaudot,un attiecīgi ir jāremontē un nē biedri Mizx,pusasis negaudo...Atšķirība starp 3.46 un 3.23 tik tiešām nav liela,manā skatijumā,jo nu uz tiem pašiem bmw ir citādākas starpības,bet tur motoriem griezes citas,un ne par to stāsts,šis konkrētais arī nav 3.23 bet gan garāks,izskaitot dzīvē - kaut kas ap 3.07 pavirši skaitot un pēc numura spriežot kādreiz bijis uz w201(bet noņemts tika no w202 šrotā :o ) es gan,biedri Mizx,saprotu,ka tas Jums ir goda jautājums cīnīties līdz pēdējam par savu taisnību,kas,atvainojiet,man un citiem izklausas aplama,bet varbūt izbeigsim šo sarunu,visi saprata,ka 30 gadus vecajam SL netek blīvslēgs...
Kurjer,diskus pasūtiju pie vietējiem gengstām,teica,ka no kaut kāda melna w202 sedana noskrūvējuši :D

Tāpēc es domāju, ko šie tipāži gar manu žogu ložņā. Meklēja Melno C :O :O Esot diski pasūtīti, iedevu šiem adresi. Kā var nedot, ja tik godīgi atbildēja. :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012