Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: DPF izņemšana
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Novembris 2017, 13:11 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

Sveiki! Šoreiz ne par MB, bet varbūt kāds ar šo tematu ir saskāries, meklētājs pa lielam klusē šajā jomā(MB laikam ne tik aktuāla sāpe).
Māsas auto - toyota auris 2.0D D4D 2008. gads, problēmu risināšana manā ziņā :D
Nepatīk man mazā japāņa patēriņš, pilsētā zem 9l ir nereāli parakstīties, uz šosejas 5.7l, un tas ir pat ļoti cenšoties. Kompis rāda precīzi, esmu mērījis benzīntankos. Patēriņš diezgan atšķirās no papīros uzrādītā. Sāku meklēt kašķi, ar n-tajiem secinājumiem nonācu līdz remap.lv, veicām dpf testu, tika secināts, ka viņš pats netīrās, filtrā ir plaisa, tātad jāņem ārā. Viss jau būtu forši, esmu lasījis atsauksmes par remap.lv, zinu, ka čaļi uztaisīs kārtīgi un nebūs galvas sāpju, bet grib 350eur par tādu joku.
Tātad jautājums - vai tad Latvijā nav tik pat advancētu džeku kas to dara lētāk, vai vienkārši tas cipars tāds ir un nav ko galvu lauzīt un ir jāmaksā?

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: DPF izņemšana
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Novembris 2017, 14:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tā nav sfēra, uz ko ietaupīt. Nepareizi izdarīs, sabojāsi n-tās citas lietas un patēriņu vēl uzdzīsi lielāku. Izvēlies labāk dārgāku, bet ar 100% pārliecību, ka viņi izdaris visu pēc labākās sirdspziņas. Apmēram tāda ir tā cena, nu, varbūt riskējot kādus 50 EUR ietaupīsi. Īstermiņā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Novembris 2017, 14:18 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2016, 18:56
Atbildes: 85
Mašīna: LC8
ne uz savas ādas (komentārus klausījos katru dienu) esmu saskāries vienam franču brīnumam.
galu galā patērēts laiks, nauda, līdz tika pie INC vai Jonix un izdarīja korekti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Novembris 2017, 08:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
RTXs rakstīja:
Sveiki! Šoreiz ne par MB, bet varbūt kāds ar šo tematu ir saskāries, meklētājs pa lielam klusē šajā jomā(MB laikam ne tik aktuāla sāpe).
Māsas auto - toyota auris 2.0D D4D 2008. gads, problēmu risināšana manā ziņā :D
Nepatīk man mazā japāņa patēriņš, pilsētā zem 9l ir nereāli parakstīties, uz šosejas 5.7l, un tas ir pat ļoti cenšoties. Kompis rāda precīzi, esmu mērījis benzīntankos. Patēriņš diezgan atšķirās no papīros uzrādītā. Sāku meklēt kašķi, ar n-tajiem secinājumiem nonācu līdz remap.lv, veicām dpf testu, tika secināts, ka viņš pats netīrās, filtrā ir plaisa, tātad jāņem ārā. Viss jau būtu forši, esmu lasījis atsauksmes par remap.lv, zinu, ka čaļi uztaisīs kārtīgi un nebūs galvas sāpju, bet grib 350eur par tādu joku.
Tātad jautājums - vai tad Latvijā nav tik pat advancētu džeku kas to dara lētāk, vai vienkārši tas cipars tāds ir un nav ko galvu lauzīt un ir jāmaksā?

Galvenās nianses var būt saistītas ar auto elektroniku. Ja aiz katalizatora (DPF filtra) nav devēju, kas nolasa tā darbību, tad problēmu parasti nav. Filtru izgriež ārā, tā vietā ieliek parastu rezonatoru un viss. Bet, ja ir devēji aiz filtra, tad ir jāapmāna arī elektronika, iespējams tas arī maksā tos 350euro, jo šos filtrus servisā gatavi arī par velti griezt ārā, tik atstāj to viņiem. Metāllūžņos katalizatori iet pa diezgan lielu naudu, jo to sastāvā ir platīns.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Novembris 2017, 10:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

350 EUR DPFa maiņa ? Kur tad tik lēti ? :O

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Novembris 2017, 10:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Es jau saprotu, ka nevis maiņa, bet vecā izņemšana un vietā nekā cita neielikšana! Starpcitu, man šķiet, ka ap 350EUR varēja maksāt jauns neoriģinālais filtrs, ne?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Novembris 2017, 16:01 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:

Par vecā izgriešanu un izprogrammēšanu.
Skatījos, ka lētākais jauns maksā 407.00 Eur, bet cik tauta runā, nav jēgas to potenciālo galvas sāpi atjaunot.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Novembris 2017, 19:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
RTXs rakstīja:
Misters X rakstīja:

Par vecā izgriešanu un izprogrammēšanu.
Skatījos, ka lētākais jauns maksā 407.00 Eur, bet cik tauta runā, nav jēgas to potenciālo galvas sāpi atjaunot.

Kā kurā gadījumā. MB tos biežāk tieši cenšas salikt atpakaļ, lai izvairītos no galvas sāpēm.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2017, 09:13 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Es pat nezinu kas labāk. Kaut kad jau CSDD solīja ķert tos griezējus. Tad atkal meklēsi kur ielikt atpakaļ :D
Bet, ja auto paredzēts pēc laika pārdot, tad jau labāk izgriezt vai pameklēt lietotu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2017, 09:34 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Richy rakstīja:
Es pat nezinu kas labāk. Kaut kad jau CSDD solīja ķert tos griezējus. Tad atkal meklēsi kur ielikt atpakaļ :D
Bet, ja auto paredzēts pēc laika pārdot, tad jau labāk izgriezt vai pameklēt lietotu.

Džeki sola aizmetināt tā, ka nevarēšot redzēt bundulim nekādas pazīmes un kompis uzrādīšot, ka filtrs esot, bet auto saprot ka viņa nav :D Nu VW dīzelgeitas variants jau :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012