09. Novembris 2017, 18:35
09. Novembris 2017, 18:47
09. Novembris 2017, 18:56
09. Novembris 2017, 21:26
Artūrs rakstīja:Dikti maz braucis vēl esi. Cerams būsi tik pat apmierināts arī pēc pāris gadiem. Man par ML nāk prātā vecais labais teiciens par to ka cilvēks ir laimīgs divas reizes - auto nopērkot un pārdodot.
09. Novembris 2017, 21:31
09. Novembris 2017, 21:33
eils rakstīja:Tad jau redzēs kā būs tālāk, šobrīd viss ir kārtībā un esmu apmierināts.
09. Novembris 2017, 21:40
Misters X rakstīja:Es pat nezinu, ko no šīs diskusijas vispār var izlobīt. Mētāšanās no viena grāvja otrā....GLK ? Beidziet smīdināt, tā ir piepacelta C klase, salons ne visai, viss stīvs un kantaini neloģisks. Kollēgam ir 12.gada GLK, braucam katru dienu, it kā viss forši, bet ar ML 164 salīdzināt grūti.
Ja MLs, tad 164, FL un tikai un vienīgi no Vācijas pa tiešo. Tur šobrīd dīzeļi ir ļoti izdevīgi palikuši. Te uz vietas būs tikai ancīgie MLi bez pneimo un "tikko no Itālijas" ar 500K uz tāfeles (180K uz odo) un godīga rumbulnieka smaids, kad tas noblēdīs valstij PVN un 8K EUR vērtu ML pārdos par 12K, jo tak otra tāda nebūs un 180K tikai :hvz:
09. Novembris 2017, 21:43
Mizx rakstīja:Papis jau arī te priecīgs nopirka MLu, bet pēc tam diezgan klusēja un pa auto vairs daudz nerunāja. Nemaz nezinu, vai joprojām to lieto, vai tomēr pārdeva. Vecie tagad jau par zemām cenām, bet tik un tā nav te saradies sajūsminātu MLu pulks. Ar G-klasēm citādi, bet tām arī uzreiz cena saturam atbilstoša, bet ir dažkārt izdevies savākties to pulciņam uz kādiem pasākumiem.
Padomāju, ka tad drīzāk ieteiktu pameklēt kādu no vecākiem GLK — būs zemākas izmaksas, bet varēs tiešām mežā iebraukt. Vajadzētu būt labam auto, cik redzēts un dzirdēts. Vieglāks, ekonomiskāks.
09. Novembris 2017, 21:45
Misters X rakstīja:eils rakstīja:Tad jau redzēs kā būs tālāk, šobrīd viss ir kārtībā un esmu apmierināts.
Ar 163. vēl droši var braukt no ceļa nost, tam vēl ir neatkarīgais rāmis. 164 jam vairs tā nav.
10. Novembris 2017, 10:09
Mizx rakstīja:Atceries, ka te meklē (vēlams) lētāku ekspluatācijā par W220. W164 tajos kritērijos neiekļaujas, GLK jau brīvi. Tā pati bāze veselai modeļu rindai, tā ka par piepaceltu C-klasi to grūti nosaukt. Savukārt par to C-klasi pats nesen izteicies kā par "labāko" auto savā saimniecībā. Tad tomēr nebija labi? Dizains jau cita lieta, dizaina brāķīši tak daudziem modeļiem atrodami.