Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 102 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: W140 iegāde.
AtbildeAtbilde saņemta: 31. Oktobris 2016, 17:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Degvielu ēd 14litri pa pilsētu, ap 10 ārpus. Un kāds var man paskaidrot kā to priekškameru dīzeli var nočipot? Cdi vai ar rotor/sekcij sūkni jā. Remontos viss vairāk var aiziet uz visiem sīkumiem un krutajām ekstrām, nu tajā laikā tas bija wow :crazy: tur diezgan daudz specifisku detaļu kuras dabūt nav tik viegli, lielu daļu var dabūt protams orižinal. Tad vēl ir kārba, pusbeigtie dzinēji utt. Lielākā daļa to auto ir nekopti, kad jautā kas ir remontēts tad atbild ka tas ir mercedes un tur nekas nav jādara, nekas neplīst :mhihi: kad sāc līst iekšā tad sirmi mati paliek, un jā rūsa.... :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Novembris 2016, 11:26 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Man bija gan ļoti kopts un svaigs W140 kupejnieks, gan pajāts W140 dīzelis.
Ja arī kādreiz man paslīdēs roka un es pirkšu W140, tad nekad vairs dīzeli.
Pirmkārt, viņš ir lēns. Otrkārt, viņš ir skaļš un vibrējošs. Tatad, atkrīt viss tas, ko var sagaidīt no S klases.

Es Tev silti iesaku neņemt dīzeli, bet meklēt 5.0 benzīnu un bez gāzes.

Ja ir kādi jautājumi par lietošanu, raksti. Par čipošanu neko nezinu, jo neuzskatu to par nepieciešamu. Tas nav OEM stilā :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Novembris 2016, 15:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Mašīna: S500, Porsche 911
Skaļš bija tāpēc, ka Tev bija 3.5 nevis 3.0 dizelis, tāpēc arī vibrēja un trokšnoja un visam klāt arī negāja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Novembris 2016, 15:53 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Septembris 2011, 09:26
Atbildes: 99
Mašīna: w116
Richy rakstīja:
Man bija gan ļoti kopts un svaigs W140 kupejnieks, gan pajāts W140 dīzelis.
Ja arī kādreiz man paslīdēs roka un es pirkšu W140, tad nekad vairs dīzeli.
Pirmkārt, viņš ir lēns. Otrkārt, viņš ir skaļš un vibrējošs. Tatad, atkrīt viss tas, ko var sagaidīt no S klases.

Es Tev silti iesaku neņemt dīzeli, bet meklēt 5.0 benzīnu un bez gāzes.

Ja ir kādi jautājumi par lietošanu, raksti. Par čipošanu neko nezinu, jo neuzskatu to par nepieciešamu. Tas nav OEM stilā :D

Rich, perekups par tavu w140 raxtīja, ka esot ideālā stavoklī, ieguldījumus neprasa un "sēdies un brauc".
Bet piekrītu, s klase ir jāņem tikai ar lielu benzīna dzinēju, citādāk tā vairs nav s klase.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Novembris 2016, 16:29 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Mr Brencis rakstīja:
Skaļš bija tāpēc, ka Tev bija 3.5 nevis 3.0 dizelis, tāpēc arī vibrēja un trokšnoja un visam klāt arī negāja.

Man bija 3.0. Protams, ka viņš ir klusāks par w123 dīzeļiem :D Bet tik un tā, priekš S klases bija par skaļu. Piemēram, tam pašam e38 bmw dīzelis bija klusāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Novembris 2016, 16:31 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

JM rakstīja:

Rich, perekups par tavu w140 raxtīja, ka esot ideālā stavoklī, ieguldījumus neprasa un "sēdies un brauc".
Bet piekrītu, s klase ir jāņem tikai ar lielu benzīna dzinēju, citādāk tā vairs nav s klase.

Perekupam katrs auto ir zelta vērts. Realiztāte ir tāda, ka Latvijā w140 dīzeli nenopirkt. Visi viņi jau desmito reizi iet pa rokām un paliek sliktāki un sliktāki, jo uzturēšana ir pārāk dārga.
Ko vien vērta ir vakuumsistēmas uzturēšana!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Novembris 2016, 08:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Mašīna: S500, Porsche 911
Ka jūs visi esat ieciklējušies uz lieliam dzinējiem. Šādos komentāros saklausoties cilvēks nopērk 5.0 un pēc tam nezina kā to piebarot. Dīzelis esot lēns. tomēr ko nozīmē vārds ''lēns''. Salīdzinot ar ko?
Ir tomēr jārespektē to, ka katram cilvēkam ir savs tolerances līmenis attiecībā uz straujumu un lēnumu. Katram braukšanas ziņā ir savas vērtības.
Kas attiecas uz dīzeļa troksni un vibrāciju, tad no pierdzes (ir vienāda tilpuma benzīns un dīzelis) varu teikt, ka atšķirība ir tikai tukšgaitā un uz maziem ātrumien, kad parādās traktora troksnis un vibrācija. Braucot 90-100 atšķirības praktiski nav. Šādā ātrumā arī benzins uzņem apgiezienus un sāk dot troksni.

Mans viedoklis par 5.0: Tas ir auto brīvdienām, lai izlaistu tvaiku. Ikdienai pilnībā pietiek ar 3.0. Tas ka tos labus LV nevar nopirkt ir pavisam cits stāsts.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Novembris 2016, 09:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Kā ir ar virsbūves versijām? Manuprāt, ar 3.0 dīzeli Longu nav. Ja nu vienīgais tas nav konstruktors. Vai arī es kļūdos?

Ja 3.0 dīzeļi nebija Longi, tad tas ir sverams arguments, kāpēc dīzeli nepirkt. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Novembris 2016, 10:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Starp dīzeli un benzīna motoriem ir ļoti liela atšķirība, lielie benzīna motori tiešām klusi un bez vibrācijas. Jaunie dīzeļi gandrīz sasnieguši to pakāpi, bet tikai gandrīz. Un lielos ātrumos milzīga atšķirība. Domāju, ka dīzeli, kas man patiktu, nepaspēs saražot, jau rēķinos ar elektro/ūdeņraža auto.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Novembris 2016, 11:34 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Brencim ir taisnība par klusumu/skaļumu pie lielāka ātruma. S klasē īpaši nejutīsi atšķirību uz šosejas.
Pilsētā gan. Pie katra krustojuma startēt ar dīzeli man riebjās.
Vēl viens moments ir apdzīšana uz šosejas. Tas 3.0 ir pārāk lēns. 3.5 vispār ir nonsens :lol:

5.0 grūti piebarot? Grūtāk par dīzeli ir, bet ne katastrofāli. Pilsētā pa korķiem bija 18-19 litri. Dīzelim 12-13. Var iztikt.
Ja tam benzīnam viss ir kārtībā, tad pāri 20 var dabūt tikai nejēdzīgi ārdoties, ko ar w140 ir visai nepatīkami darīt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 102 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012