Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 76 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: W220 S400 CDI iegāde!
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 14:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Nē, džeki, viss ir pilnīgā dirsā. Neviens MB nav kvalitatīvs, visi ir mega dārgi šroti. Tā kaut kā ? :gulta:

Tad kapēc Daimler ir līderis tik daudzos segmentos? Kāpēc tik daudz MB uz ielām? laikam visi mazohisti un speciāli pērk auto, kurā grūst miljonus :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 14:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Drīzāk jau tā galvenā problēma ir mūsu valsts nesakārtotais auto tirgus. Kur par saldu cenu tiek piedāvāti 600 T KM plus nobraukti droti, kurus Rumbulā maigi piešpaktelē, nomaina pedāļus, stūri palabo un ar smaidu sejā prezentē kā odziņu ar 180 T km noskrējienu. Un tauta TIC uz vārda.

Jebkuram auto, vai tas ir Citrons vai MB pie noteiktiem KM ir jāmaina n-tie mezgli. Faktori ir tikai ražotāju un after sales programmu apetīte. Jā, cikli samazinās, auto vairs neražo 20 gadiem, bet tikai 15 varbūt, bet tāds ir mūsdienu tirgus ātrums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 15:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
Pret pašu auto man nav ne mazāko iebildumu, vienkārši, mani uztrauc auto uzticamība, ar w210 es zināju, ka es tiešām tikšu līdz galapunktam, bet ar w220, es braucot jau pamazām sāku uztraukties, vai temperatūra nekāpj, vai visi baloni paceļas vienlīdzīgi, nav nesākas kāda bēda, ieklausos pie visām skaņām.
Johaidī, vai tiešām luksus klases auto ražoja tāpēc, lai šoferis, kas pārvadā BIEZO, braucot uztrauktos, vai līdz galapunktam tiks viss automobīlis. Viņi it kā savu vienkāršību, kas ir bijusi (spriežu pēc w210 un w638) ir padarījuši neizprotami grūtu.
Man arī elektriķis teica, ka ar tādiem auto (s400) brauc tikai tik ilgi, kamēr tas iet, neviens pat nemaz negrib līst tur iekšā un visam sekot līdzi. Tas vienkārši neatmaksājas.
Šim auto ir arī respekts uz ceļa, ļoti daudzi baidās un skatās uz mani braucot parkingos man blakus, un melno, tonēto briesmoni, auto tiešām ir lielisks, priekš 2001.gada beigām, es nezinu, vai pabraucot e38 vai a8 es izvēlētos kādu no šiem modeļiem, bet kā jau teicu, izturība un uzticamība ir nokritusi uz ceļiem. :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 15:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu redzi,

respekts no citiem un milzu komforts tev iespējams atsver palielinātos uzdevumus par vecu S klassi. Un jā, S Klasse uzliek finansiālus pienākumus. Tas nav studentu auto :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 15:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Nu redzi,

respekts no citiem un milzu komforts tev iespējams atsver palielinātos uzdevumus par vecu S klassi. Un jā, S Klasse uzliek finansiālus pienākumus. Tas nav studentu auto :)

Es jau saprotu, ka tas ne tuvu nav tas pats, kas braukāt ar golfiņu. :haha: Un tas, kā visi cenšas turēties pretī pie luksofora. :haha: :haha: Tā cītīgi spiež, bet es aizvien vairāk un vairāk attālinos. :haha:

Bet vai tāpēc man ir katru mēnesī pa 500 ebrejiem jāatliek neparedzētiem izdevumiem un auto?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 15:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Un cik ir mēnesī jāatliek normālam, vidējās klases auto, op. līzingā ? :) Cik vispār ir jāatliek, kad Tev ir jebkāds auto? :ata:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 15:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Un cik ir mēnesī jāatliek normālam, vidējās klases auto, op. līzingā ? :) Cik vispār ir jāatliek, kad Tev ir jebkāds auto? :ata:

Viss ir atkarīģs no tā, cik daudz Tev šis auto tiks izmantots. Bet nu tik daudz, kā mēnesī atlikt 100 ebrikus uz auto, nebūtu nekas slikts. Varbūt pat padaudz. Pat, ja ir tā, ka mēnesi nekas nav jātaisa, tad lai tā summa stāv eļļas/filtru un škidrumu apkopei.

Par līzingiem nezinu, cenšos tur galvu nebāzt. Neesmu vēl tik tālu dzīvē ticis, lai būtu pā®liecināts par savu darbu, lai ņemt auto no centra, un maksāt par to, vismaz 10 gadus. ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeŠo ierakstu izdzēsa salventiy - 11. Jūlijs 2016, 15:55.
Iemesls: Atkārtojas.
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 16:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Lai Tevi nomierinātu - cits paņem lielu un jaunu korejieti, 5 gadus maksā mēnesī, 350- 400 EUR un arī dzīvojas servisos bez mitas. Atšķirība? :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Jūlijs 2016, 18:48 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Brīžam interesanti palasīt gan citu viedokļus, gan pašu īpašnieku.

:alus: Vispirms vēlos apsveikt ar auto iegādi autoru!

Par auto iegādi:
Gribu uzprasit paris elementāras lietas ko neviens nav tā arī nav jautājis ;)
Es ceru, ka autors būs atklāts un atbildēs.

Es vēlos uzprasīt vai pirms pērkot tika uztaisīta diagnostika, nolasitas kļūdas, prasīts uztaisīt tame kas tuvakaja laika bus jalabo? Un tad lemts par šī auto iegādi.
Auto cena par kuru tika iegādats auto ir videja tirgus mobile.de ss.lv vai zem? Man intresē šis fakts.
Pēc tā jau ko varēs pateikt.

Es no savas puses varu bilst, to ka perkot lietotu, kam beigusies garantija = ir jasaprot ka 15 gadīgu auto naksies veikt remontus. Jo vecāks auto jo lielāka iespēja. Jo vairāk iekārtu jo lielāks iespēja ka kaut kas attieks.
Par dīzeļiem. Dīzeli kāpēc pērk? Lai daudz brauktu un ekonomētu. Vecam dīzelim pēc definīcijas vajag būt nobrauktam, respektivi tam ir jābirst visam pēc kārtas.
Kas arī pēc tekstiem sāk notikt...

Tāpat es ļoti apšaubu, ka šinī valstī var nopirkt labu pavecu vietējo (daudzus gadus Latvijā) auto :angel: kuru ir uzturēšuši "turigi" cilveki un laicīgi apkopes un remontu taisa kvalificēti speciālisti.

salventiy rakstīja:
Pret pašu auto man nav ne mazāko iebildumu, vienkārši, mani uztrauc auto uzticamība, ar w210 es zināju, ka es tiešām tikšu līdz galapunktam, bet ar w220, es braucot jau pamazām sāku uztraukties, vai temperatūra nekāpj, vai visi baloni paceļas vienlīdzīgi, nav nesākas kāda bēda, ieklausos pie visām skaņām.:lol:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 76 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012