Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: mb coupe 124
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:42 
Lietotāja avatārs
a kā citiem ar kupejām sokas? tipa viss kārtībā un ok? kam ir sportline? nešķiet par cietu?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]neesi mēģinājis durvīs to vibroizloāciju nomainīt?

Mersim nē, neredzu vajadzību, man viņa bija laba (nebija atlupusi) neko citu nemainiju.
Tev aizmugurējās apšivkas nav salauztas, parasti mīļie aizmugurējie pasažieri viņas salauž kāpjot ārā un pieturoties (tas trijstūrītis kur nāk siksna ārā) ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:45 
Lietotāja avatārs
tukšgaitā viss ir klusi ar motoru. bet uzņemot ātrumu gan tracina tā skaņa. Laikam jāpolsterē visas malas un jālīmē skaņas izolācijas kur vien var.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Richy – durvīs taču man W107 vibroizolāciju nomainījām un uzliku dubultā un vairāk, kā no rūpnīcas – vai tad neatceries efektu un tehnoloģiju? Otrs – tas plānais starp apšuvumu un durvīm ir OK lieta, arī būtu jābūt no rūpnīcas, bet vienkāršotākā izpildījumā – tā plēve (vai kas līdzīgs) ir obligāta. Rūpnīca pielīmējot parasto plēvi nav skopojusies ar elastīgu līmi, kas arī nodrošina to amortizāciju, jo citādi jau skaņa ies cauru gan plēvei, gan tam plānajam porolonam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:46 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]187512|Udritis79|[/user]
Citēt:

Mersim nē, neredzu vajadzību, man viņa bija laba (nebija atlupusi) neko citu nemainiju.
Tev aizmugurējās apšivkas nav salauztas, parasti mīļie aizmugurējie pasažieri viņas salauž kāpjot ārā un pieturoties (tas trijstūrītis kur nāk siksna ārā) ?

ir biku aplauzīts, bet tur nekas negrab.
Reāli man grab durvju apšuvumam tā kabatiņa, saules sardziņi un kaut kas vēl.
Nu bet visvairāk tracina vējš. Kupejai laikam to novērst nevar :( nav tas blīvējums

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:46 
Lietotāja avatārs
man ir gadījies ka iekāp, ieliec atslēgu aidedzē, ieliec robā un nekas nenotiek. izrādās aizmirsu pagriest atslēgu. baigi klusu strādā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Richy – durvīs taču man W107 vibroizolāciju nomainījām un uzliku dubultā un vairāk, kā no rūpnīcas – vai tad neatceries efektu un tehnoloģiju? Otrs – tas plānais starp apšuvumu un durvīm ir OK lieta, arī būtu jābūt no rūpnīcas, bet vienkāršotākā izpildījumā – tā plēve (vai kas līdzīgs) ir obligāta. Rūpnīca pielīmējot parasto plēvi nav skopojusies ar elastīgu līmi, kas arī nodrošina to amortizāciju, jo citādi jau skaņa ies cauru gan plēvei, gan tam plānajam porolonam.

W107 bija cita biezuma bleķis. Tas daudz ko maina.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:48 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:

Dārgi, ja maina tad pret vizomat vidēji 15 ls kvadrātmetrā...iesitīs pa kabatu :D labāk tiešām ir likt balto paralonu kurš iet zem lamināta, iepriekšējam autiņam ari ta izdariju efekts normāls cenas draudzīgas!
Grīdai gan liku kaut kādu gumijas draņķi kurš pārdodās celtniecības veikalos tāds melns, vienīgais mīnuss ka pasmags
2 Richy man stapcitu arī vējš svilpo vadītāja durvīs, šrotā tā gumija maksā 1Ls slinkums tik to visu darīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]
Citēt:
[user]187512|Udritis79|[/user]
Citēt:

ir biku aplauzīts, bet tur nekas negrab.
Reāli man grab durvju apšuvumam tā kabatiņa, saules sardziņi un kaut kas vēl.
Nu bet visvairāk tracina vējš. Kupejai laikam to novērst nevar :( nav tas blīvējums

Kabatiņas grab tāpēc ka skrūves gadu gaitā panākušas vaļā, a vēju var novērst, vismaz man izdevās un līdz 160 klusums, LV ātrāk neesmu tagad palaidis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 11:51 
Lietotāja avatārs
kā novērsi vēju?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Google [Bot] un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012