Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: C200 vadības bloki
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 11:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Novembris 2012, 17:15
Atbildes: 279
Atrašanās vietas: Ogre
Mašīna: Mercedes Benz W124
man centrālā slēdzas vaļā un viss itkā notiek,cik zinu šīm atslēgām ir imobilaizers,ja nomainiji motora vadības bloku,tad diezvai ies tagad tā mašīna,vismaz manai mirgoja spogulī lampiņas un negāja,neesmu vēl bloku dabūjis atpakaļ no spečuka,bet tur cik saprotu tiek pārlodēts immo čips no vecā iekš jauno.
Tev varbūt jāpaskatās pults baterija,esot vēl tur tas čips iekšā,tipa transpondieris vai kā ,tas mēdzot no plates nokrist(bembim gan tur ir tikai tas čips viņam nekādu plati nevajag) un tad jau vēl pats komforta bloks,man piemēram viņš bagažniekā,un tieši zem viņa caurums izrūsējis,tākā tika mitrums klāt..moš Tev tas sabeidzis visu,enīvej,vajag sākt ar diagnostiku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 18:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vispār jau W202 vadības bloks ir viens liels štrunts un tā kā tajā ir tikai 1/3 daļa elektronikas motoram, tad reāli tur iekšā nav nekā, ko baigi varētu pārlodēt — arī viss vienā gabalā. Tas nemaz īsti atverams nav, aizkausēts plastmasas klucis vienā gabalā, iekšā līst nav jēgas, jo manipulācijas izmaksās vairāk kā cits bloks. Ja kāds sola kaut ko "pārlodēt" 111 motoram, tad uz šo personu jāskatās ar aizdomām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 19:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

nu nu,es savam bloku joka pēc atvēru,pirmkārt viņš ir metāla korpusā un jaucams,otrkārt visām mikrenēm easy piekļūt,tas,ka tur nekā nav gan ir taisnība. Vienā usa forumā bija rakstīts,ka immo var apiet pārvienojot vienu vadu pie ecu štekera,es gan neticu,ka tik vienkārši.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 19:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Ģirts rakstīja:
nu nu,es savam bloku joka pēc atvēru,pirmkārt viņš ir metāla korpusā un jaucams,otrkārt visām mikrenēm easy piekļūt,tas,ka tur nekā nav gan ir taisnība. Vienā usa forumā bija rakstīts,ka immo var apiet pārvienojot vienu vadu pie ecu štekera,es gan neticu,ka tik vienkārši.

Neizklausās, ka tas būtu vadības bloks, ar ko darbojies. Varbūt tas ir ABS bloks? Motora vadībai metāla ir tikai dzesēšana, pārējais aizkausēts, jo tur nedrīkst tikt iekšā ne mazākais mitrums un jānodrošina ideāla darba temperatūra, lai tas nepārkarst.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 19:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

abs bloks ir pretī ecu,abi ir pieskrūvēti pie dzesēšanas plāksnes,un bloks ar kuru darbojos ir 100% ecu,vadi aiziet uz dzinēja devējiem un izpildītājiem,tur virsū rakstīts 2.0 4zylinder benzin utt.,bembim arī viņi nekādi aizkausētie nenāk,nezinu,kur tādus redzēji,varbūt vecākam/jaunākam jeb citai komplektācijai?Te viss tā pat kā e36,34,39 uc bmw,tikai detaļu iekšā uz pusi mazāk nekā bmw ecu,bet tas varētu ar citiem iemesliem būt saistīts.Točna zinu,ka sprinterim un dažiem citiem MB immo čipu pārlodē no vecā ecu uz jauno,youtubā arī to redzēju,nezinu tikai kādam mb tas bija,vizuāli citādāks bloks bija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 19:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Sprinteri un G-klases ir cits stāsts, piedevām, Sprinteri tak tā kā parasti būtu dīzeļi... Jaunākiem arī ir cits stāsts. Var jau būt, ka Tev tur kaut kāda citādāka ECU versija, bet tāpat negribas ticēt, ka iekšā būtu kaut kas daudz vairāk kā citiem priekš šī motora.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Maijs 2016, 20:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nu man bloks ir tipa tāds

Attēls
nu common rail daizelim jau arī vairs nav tik tupa vadība kā vecajiem(sekcijusūkņu versijām vispār nezinu bija vai nebija ecu?bet nu daizeļos neiedziļinos pagaidām.)
Citēju no usa foruma:
go to the main ecu under the bonnet,then cut off some of the cloth tape going on the interior harness to the ecu,locate the red wire with a thin blue stripe,cut it off,then the end from the ecu connector join a wire from the cut wire on the connector to the terminal block,the third left terminal,use a volt meter,make sure it's AC and not DC.
My car has been running fine for 5 years.
Īsti neiebraucu pie kāda termināļa viņš tur pieslēdzās,bet laikam uzjautāšu viņam,jo esmu reģistrējies tajā forumā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2016, 23:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Tātad,mainot ecu pat ar tādu pašu kodu,būs nepieciešama eproma pārrakstīšana,ko izdarīt var profi kas nodarbojas ar čipošanu utt. Tas protams neattiecas uz visiem w202,jo ir psm un hfm vadības bloki.Manam ir rakstīts MSE,bet tas pats hfm vien ir laikam.
HFM variantā ir iespējama arī immo apiešana,par to benzworld var palasīt,bet tas ir pēdējais,ko darīt,itkā jau nav sarežģīti.
Tātad simptomi:
diagnostika rāda,ka beigts kloķenes stāvokļa devējs,izmēriju pretestību,pārbaudiju vadus,viss itkā kā vajag(nenozīmē,ka 100% labs devējs,vienkārši tā kā es sabojāju ecu metinot,devējs nevarēja nosvilt)
Pieliekot citu kompi ar tādu pašu kodu pārmaiņus mirgo zaļā un sarkanā lampiņa spogulī(nav komunikācijas starp immo un ecu,cik atradu)
Risinājums - vajag veco un jauno ecu iedot profiem,lai no vecā pārkačā uz jauno informāciju.
Pieslēdzu gatavu ecu un autiņš dziesmā :alus:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2016, 06:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Metinot klemme bij nost?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Maijs 2016, 09:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Protams,vienkārši iebraucu vados kas iet labajā pusē pa grīdu,pie sliekšņa. :king:
Iepriekšējiajiem auto (e30,e36) tur nekādi vadi negāja,pierasts,ka var vārīt,es kad ieraudziju to plastmasu ar vadiem šokā biju,teorētiski jau vajadzēja paklāju ņemt nost,bet es domāju ko tur čakarēties mazu caurumu aizlāpīt,tad es vēl nezināju,ka w202 nav jāčakarējas kā bembjiem,paklājs pa daļām nāk ārā,nu vismaz tā daļa pie pasažiera kājām ņemas atsevišķi ārā un tad tur var arī pasargāt vadus un visu pārējo no degšanas.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012