Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: mb coupe 124
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 14:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Krutākais" variants ir arī ar automatizētu gaisa padevi, kam ripu vietā ir pogas. Šis man šķiet super ērts un ideāls, vienīgais trūkums ir tas, ka nav 2 zonas, bet, ja pārsvarā braukā viens, tad par to ātri aizmirst.

Tad kas Tev, SZ, no šiem nepatika?

nē, tas "krutākais variants" ir tas ar tām pogām un pliku koku pa vidu-man nepatīk.Nu pietrūkts displeja.

ikdienā lietoju to "parasto kondicionieri" ar ripām, kurām var iestatīt T un pilnīgi pietiek. Tie gan vēl savā starp ā atšķirās, ir lielie un ir mazie, man kā izrādās ir lielais no AEG, ir 2 mazi papildus ventilatori pie radiatora

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 14:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]285588|_S2_|[/user]Paldies par atsauciibu :)
Meegjinaju mekleet forumaa, bet uzspiezhot uz "Mekleeshana" ausghaa kreisajaa pusee, dabuuju tikai tukshu ekraanu... kautko nejeedzu vai tur ir kaada viltiiba? :blush:

meklē no Pirmās/Galvenās lapas. raksti C124 vai 124 kupeja un aiziet jūriņā....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 14:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Gribi arī displeju -- meklē Brabus variantu. Mobilē ir gadījušies. Citādi atšķirību nemanīsi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 14:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

par automātiem ir tā...

ir 2 veidi:

4 pakāpju-parasti atrodams, drošs kā zeme-tika maini eļļas un netaisi dubulto Kickdownu

5 pakāpju-jau retāk.
5 pakāpju automāts ir TIEŠI tas pats 4 pakāpju, tikai 5.robas pieslēdzas elektroniski virs 70 km/h.. braucot uz 75 manuāli iemetam iekš 4.ā roba, ja apgriezieni aiziet augšā nedaudz un jūtams uzrāviens-tātad kārba ir dzīva un vesela

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 14:49 
Lietotāja avatārs
precizēšu par 5 pakāpju kārbiņu:
5. robs pieslēdzas S režīmā pie 70, E režīmā pie 60. Abos režīmos ar 5. robu var braukt līdz pat kādiem 45 km/h. Tad automāts jau iemet zemākā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 15:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Kaut kā likās, ka jūs te mazliet nepareizi par tiem klimatiem runājāt.
W124 ir trīs veidu ventilācijas sistēmas.

1. Ar ripām un bez pogām ir pats lētākais santīmpisēju variants, bet vācieši to sauc par automātisko apkures sistēmu. Kāpēc automātisko? Tāpēc, ka pie salona apgaismes pogas atrodas temp sensors. VISIEM modeļiem bez izņēmuma. Tāpēc arī visām ripām ir temp cipari.
Izplatība: ļoti bieži. Parasti diezgan plikiem 124.jiem.

2. Tas pats, kas pirmais, tikai klāt ielikta kondicionēšanas sistēma ar visu radiatoru un veselu čupu pričendāļu. Pa vidu ripām ir trīs pogas. Mitruma izsūkšanai (AC bliež pastiprināti), ekonomiskajam režīmām (kad AC praktiski nemaz nestrādā) un recirculation (kad neņem gaisu no ārpuses). Sistēma dara tāpat - kontrolē salona temp, tika atšķirībā no pirmā - dod arī aukstumu, kad ārā ir karsta vasara. PLus fīčas tādas, ka Recirculation ieslēdzas automātiski, kad ārā ir pārāk karsti, lai vieglāk uzturēt aukstumu salonā. SVARĪGI ir tas, ka kondicionieris strādā vislabāk (arī) tad, ja visas pogas ir izslēgtas!!! Daži saka, ka aukstums esot tikai tad, kad ieslēgta augšējā poga!!! Tas ir bullshits. Jābūt aukstumam ar visām pogām izslēgtām!! Ja nav, tad AC iet uz beigām. Vēl viena piezīme: sistēmai var uzstādīt default 22C un izslēgt visas pogas un visu cauru gadu neaiztikt - ziemā būs silts, bet vasarā būs auksts. Ticiet man, esmu to pārbaudījis. Kuram pietiktu drosmes šo nesaukt par klimata kontroli???
Izplatība: bieži. Ja vispār ir, tad drīzāk tāds. Pat daudziem W124 500E.

3. Automātiskā sistēma ar pogām. Atšķiras no iepriekšējās ar to, ka dažādiem režīmiem ir jau gatavas pogas. Piemēram, iepriekšējai - lai varētu notīrīt aizsvīdušus logus, ir jāveic vairākas darbības, kamēr automātiskajai - tikai viena poga. Turklāt šajā sistēmā tiek kontrolēts arī ventilators, kas iepriekšējā gadījumā ir jāgriež pašam ar roku.
Izplatība: ļoti reti. Pat tādiem izvirtību kalngaliem kā E500, kuros defaultā nāk pat elektriskie sēdekļi, šāda lieta ir reti sastopama.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 15:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2004, 17:21
Atbildes: 657
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Kaut kā likās, ka jūs te mazliet nepareizi par tiem klimatiem runājāt.

3. Automātiskā sistēma ar pogām. Atšķiras no iepriekšējās ar to, ka dažādiem režīmiem ir jau gatavas pogas. Piemēram, iepriekšējai - lai varētu notīrīt aizsvīdušus logus, ir jāveic vairākas darbības, kamēr automātiskajai - tikai viena poga. Turklāt šajā sistēmā tiek kontrolēts arī ventilators, kas iepriekšējā gadījumā ir jāgriež pašam ar roku.
Izplatība: ļoti reti. Pat tādiem izvirtību kalngaliem kā E500, kuros defaultā nāk pat elektriskie sēdekļi, šāda lieta ir reti sastopama.

:woohoo: uuu, izradījās ka baigais navarots man stāv

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 16:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]25140|xplode|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Kaut kā likās, ka jūs te mazliet nepareizi par tiem klimatiem runājāt.

:evil: negribu tevi apbēdināt, bet es runāju par 124.to.
W140 pavisam citi principi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 16:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2004, 17:21
Atbildes: 657
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]25140|xplode|[/user]
Citēt:

:evil: negribu tevi apbēdināt, bet es runāju par 124.to.
W140 pavisam citi principi.

tu nemaz mani neapbedināji, jo es arī runāju par w124 :evil: :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 17:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Decembris 2006, 14:54
Atbildes: 318
Atrašanās vietas: Rēzekne
Mašīna: HP-555

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]

viena piezīme: sistēmai var uzstādīt default 22C un izslēgt visas pogas un visu cauru gadu neaiztikt - ziemā būs silts, bet vasarā būs auksts. Ticiet man, esmu to pārbaudījis. Kuram pietiktu drosmes šo nesaukt par klimata kontroli???

Tu man paskaidro vienu kaa vinja saprot kad ir jaapuush kaads gaiss ja ir uzlika 22t?
Piem kondishka ir likta ne ruupniicaa in ja man ir taas triss pogas 1. logu sausinaashana 2.kondishka un 3. gaisa cirkulaacija
vai man arii ir iespeeja estatiit visu defaultaa?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012