Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: BMW E65 vs MB W220
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Februāris 2016, 23:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Mizx rakstīja:
Es tak teicu — auto aizšķūrēja un bija jāuzliek jauna apakša pilnā komplektācijā. Principā ideālākais CSN, jo ar auto nekas slikts nav noticis, bet iespēja no apdrošinātājiem dabūt jaunu ritošo, jo vecā (ar visu pusrāmi) salocīta lupatās. Bet toties pieredze par visu detaļu kopējām izmaksām.
Mizx es vairs no tevis neko nesaprotu. Kāds csn? Kāds vēl w210? Ja par tēmu, tad pašam ir gan E38 gan W140, man E38 beņķi liekas ērtāki nekā mb, regulācijas iespējas bmw beņķiem ir diezgan plašas, extru arī netrūkst. Biju arī ar E65 izbraucis, sēdēt viņā ir ērti, jo beņķi ļoti līdzīgi E38. E65 būs modernāks nekā w220. Vēl w220 neņemtu dēl rūsas, traki rūsē.

Pēdējo reizi laboja BenZ - 08. Februāris 2016, 00:11, kopā labots 2 reizes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Februāris 2016, 23:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
BenZ rakstīja:
Es tak teicu — auto aizšķūrēja un bija jāuzliek jauna apakša pilnā komplektācijā. Principā ideālākais CSN, jo ar auto nekas slikts nav noticis, bet iespēja no apdrošinātājiem dabūt jaunu ritošo, jo vecā (ar visu pusrāmi) salocīta lupatās. Bet toties pieredze par visu detaļu kopējām izmaksām. Mizx es vairs no tevis neko nesaprotu. Kāds csn? Kāds vēl w210? Ja par tēmu, tad pašam ir gan E38 gan W140, man E38 beņķi liekas ērtāki nekā mb, regulācijas iespējas bmw beņķiem ir diezgan plašas, extru arī netrūkst. Biju arī ar E65 izbraucis, sēdēt viņā ir ērti, jo beņķi ļoti līdzīgi E38. E65 būs modernāks nekā w220.

Viss par tematu — piedāvāji nepilnīgu ritošās daļas izmaksu aprēķinu un viss.
Kurš "modernāks" — sen pamanīts, ka modeļu nomaiņa notiek tad, kad konkurents 1/2 sava laika bijis tirdzniecībā un attiecīgi visu laiku viens no abiem 3-5 gadus būs tehnoloģiski pārāks un tad lomas mainīsies. Tā ko salīdzināt nav nopietni, jo auto nekad nebūs vienlīdzīgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 00:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Nu parasti cilvēki ikdienā nenones visu ritošo daļu savam auto, tā kā uzskaitīt visu neredzu jēgu un tas nav objektīvi. Piedevām tev visu remontēja apdrošinātāji, ne tu pats no savas kabatas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 01:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
BenZ rakstīja:
Nu parasti cilvēki ikdienā nenones visu ritošo daļu savam auto, tā kā uzskaitīt visu neredzu jēgu un tas nav objektīvi. Piedevām tev visu remontēja apdrošinātāji, ne tu pats no savas kabatas.

Gadās visādi un kopējās izmaksas ir kopējās izmaksas. Piedevām, šajā gadījumā rēķinātas bija parasto cilvēku cenas bez apdrošinātāju atlaidēm, kas iestājās vēlāk. Neņemot vērā visas izmaksas aprēķins veidojas par tipisko Latvijas autotirgoņu automašīnu, kas laba ir tad, ja riteņi nost nekrīt. Kaut kādi mazi troksnīši vai vibrācija nevienu neinteresē, kamēr savirzi var sataisīt, lai auto brauc taisni un riepas neēd, arī viss ir OK, kaut pusrāmis varbūt savērpies. Un W210 pusrāmi savērpj neveiksmīgāk uzskrienot kādai augstākai apmalītei, nemaz nav pus mašīna avārijā jāiznīcina.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 09:49 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Nedomāju, ka piekares izmaksas diži atšķirsies starp w211, w220 un E65. Protams, ja vien nebūs jamaina airmatic.
Bet tas, ka BMW piekare švakāk tur mūsu grnats ceļus, tā ir tiesa. Pašam tāda bēda bija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 10:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu Mizx, Tev tak Brabus, nesalīdzini to ar standarta W210, jeb Tu gribi teikt, ka Brabusam identiska piekare kā standartam?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 10:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Mizx rakstīja:
Misters X rakstīja:
paskaties CLS. Būs kkas starp E un S.
Nebūs korekti. Tā to auto pozicionē, bet reāli tā ir E-klase ar normālu dizainu.

Te nav runa par to, kas tas auto ir patiesībā. Cilvēks svārstās starp dažādiem modeļiem, CLS varētu būt kompromiss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 11:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

BenZ rakstīja:
Mizx rakstīja:
Es tak teicu — auto aizšķūrēja un bija jāuzliek jauna apakša pilnā komplektācijā. Principā ideālākais CSN, jo ar auto nekas slikts nav noticis, bet iespēja no apdrošinātājiem dabūt jaunu ritošo, jo vecā (ar visu pusrāmi) salocīta lupatās. Bet toties pieredze par visu detaļu kopējām izmaksām.
Mizx es vairs no tevis neko nesaprotu. Kāds csn? Kāds vēl w210? Ja par tēmu, tad pašam ir gan E38 gan W140, man E38 beņķi liekas ērtāki nekā mb, regulācijas iespējas bmw beņķiem ir diezgan plašas, extru arī netrūkst. Biju arī ar E65 izbraucis, sēdēt viņā ir ērti, jo beņķi ļoti līdzīgi E38. E65 būs modernāks nekā w220. Vēl w220 neņemtu dēl rūsas, traki rūsē.

Cik cilvēki, tik viedokļi! Esmu tālus posmus braucis gan ar e38, gan w140.. Nepiekritīšu, ka e38 man likās ērtāks par w140.. Arī kad e38 saimnieks izbrauca ar w140, viņam w140 krēsli likās daudz ērtāki.. E38 visērtākais beņķis ir vadītājam, tas ir pēc manas pieredzes sēžot visās pasažieru vietās.. Es nezinu, varbūt ar visiem e38, kurien ir braukts ir bijusi herovā komplektācija, no kuras ir atkarīga arī sēdekļu ērtums vai arī visiem 3 e38 viss ir bijis slikti, kgan visi bija labi kopti.. Tapēc otro variantu atmetu..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 11:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2016, 01:21
Atbildes: 202
Mašīna: MB W220 S320 CDI 2004g. 204zs.
CLS ir galvas tiesu dārgāks, vai es ko jaucu?

Jūs ar gaisa spilveniem krēslos esat sēdējuši? Tie man liekas ērtības virsotne.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Februāris 2016, 15:16 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
Te var diskutēt līdz vēmienam. Ja būtu powers, tad sen jau tiktu apspriesta kāda posta īpašnieka seksuālā orientācija un apkārtējā vide ieņemšanas brīdī.

Autor, vari piezvanīt divi seši divi seši 000 seši. Laikam jau 5. gads ar pre-fl w220. Varēšu apstāstīt un atbildēt uz Taviem jautājumiem. Zvanīt pirms Panorāmas :crazy:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012