Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Aizmugures piekare
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Oktobris 2014, 20:32 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2014, 20:26
Atbildes: 2
Mašīna: W210 E320 CDI Touring
Sveiki.
Ceru, ka kāds man varēs palīdzēt.
Problēma sekojoša, aizmugurējā piekare ir ļoti cieta, tāda sajūta ka amartiņu vietā būtu koki. Braucot jūtu katru mazāko bedrīti. Tas varētu būt saistīts ar aizmugures hidroliku?
Varbūt kāds ir lietas kursā kas varētu būt noticis?
Mašīna W210 E320 CDI Touring, Avangard komplektācija.

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Aizmugures piekare
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Oktobris 2014, 20:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Jā, droši vien ar hidrauliku, kas kaut kādu iemeslu dēļ piepumpē pārāk cietus amortizatorus. Brauc uz servisu un meklē, kas par vainu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Oktobris 2014, 20:03 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2014, 20:26
Atbildes: 2
Mašīna: W210 E320 CDI Touring
Paldies par info.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2015, 20:42 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Decembris 2015, 20:29
Atbildes: 3
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB W210 E320 Katafalks

Sveiki

Es šeit jauniņais, meklēju, bet sev nepieciešamo informāciju neatradu. Sākšu ar to ka man ir w210 e klases katafalks. Viņš ir starp asīm pagarināts pa 60 cm un man tā šķiet ka smagāks, jo vācietis teica ka aizmugurē 500kg točna var likt.. Man viņš pēdējā laikā sācis dikti šūpoties. Uz šosejas lēzenās bedrēs viņš met pakaļu gaisā, bet asākās bedrēs ir nenormāls bāziens, troksnis, itkā tas tilts mēģinātu norauties no mašīnas. Auto pābūvēts Vācijā un liekas ka viņi tur kautko netā sabūvējuši, jo tās lielās bukses ar kurām pieskrūvēts tilts pie mašīnas raujās nost ik divreiz gadā. Amortizātora apakšējie gali ir ar baigāko lufti. Man mājās ir vēl viens tilts no tāda paša merša ar visiem amīšiem, tik negribās mainīt bukses, smilšot un ieguldīt naudu ja tas viss jūk kopā.

Pagaidām man ir 2.4 bīdelis ar rwd, bet pavasarī likšu iekšā 3.2 un awd.

Mans jautājums ir sekojošs
1)Vai ir kautkādi replacement kits lai nav cakars ar tiem hidro baloniem? Nu tur coil tipa (atspere ar amīti centrā)
2)Vai es varu visas bukses salikt poli?
3)Vai šī aizmugures piekare ir slimība visiem w210?
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2015, 21:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

TheLacis rakstīja:
Sveiki

Es šeit jauniņais, meklēju, bet sev nepieciešamo informāciju neatradu. Sākšu ar to ka man ir w210 e klases katafalks. Viņš ir starp asīm pagarināts pa 60 cm un man tā šķiet ka smagāks, jo vācietis teica ka aizmugurē 500kg točna var likt.. Man viņš pēdējā laikā sācis dikti šūpoties. Uz šosejas lēzenās bedrēs viņš met pakaļu gaisā, bet asākās bedrēs ir nenormāls bāziens, troksnis, itkā tas tilts mēģinātu norauties no mašīnas. Auto pābūvēts Vācijā un liekas ka viņi tur kautko netā sabūvējuši, jo tās lielās bukses ar kurām pieskrūvēts tilts pie mašīnas raujās nost ik divreiz gadā. Amortizātora apakšējie gali ir ar baigāko lufti. Man mājās ir vēl viens tilts no tāda paša merša ar visiem amīšiem, tik negribās mainīt bukses, smilšot un ieguldīt naudu ja tas viss jūk kopā.

Pagaidām man ir 2.4 bīdelis ar rwd, bet pavasarī likšu iekšā 3.2 un awd.

Mans jautājums ir sekojošs
1)Vai ir kautkādi replacement kits lai nav cakars ar tiem hidro baloniem? Nu tur coil tipa (atspere ar amīti centrā)
2)Vai es varu visas bukses salikt poli?
3)Vai šī aizmugures piekare ir slimība visiem w210?
Attēls

1) 500 kg man šķiet, ka visos MB un universālos var likt
2) Jo īpaši tāpēc, ka hidraulika nodrošinās labu braukšanu
3) Aizbrauc uz kādu normālu servisu, lai apskatās, kas ar to pakaļējo tiltu un buksēm.
4) Hidrauliku nevarēsi likvidēt, jo a) tā ir šādi visiem universāliem un nav nekādas gatavas receptes pārbūvei, b) šī pārbūve būtu jāsertificē CSDD — Tev tas noteikti nav vajadzīgs. Tur pat virsbūve jāpārtaisa, lai kaut ko mēģinātu pārveidot.
5) Pārbūvēšana no 2,4 uz 3,2 jau šķiet pietiekami sarežģīta, lai maz kas to pabeigtu vai labi pabeigtu līdz galam, attiecīgi 4wd uzbūvēšana vispār būtu kosmoss — pirmo reizi dzirdu, ka kādam kaut kas tāds vispār spējis ienākt prātā.

Sanāk, ka uz pilnīgi visiem Taviem jautājumiem atbilde ir "nē" un, ja gribi ar to auto labi braukt, tad neko nepārbūvē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2015, 21:36 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Decembris 2015, 20:29
Atbildes: 3
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB W210 E320 Katafalks

AWD nebūs pirmais kas tiks būvēts un officiāli to nevar jo ir iejaukšanas virsbūves nesošajā konstrukcijā. Tur ir savs zamuts kas paliks boslēoumā ;) Par tām coilām, es netā skatījos ka itkā piedāvā kautākad alternatīvas, bet nesmu dross vai tas būsblabu. Tāmdēļ arī jautāju.
Mans brālis.mehāniķis, kuzovšiks ar 25 g stāž un nesaprot kāpēc tās bukses un amīšu ārda ārā. Viņa vienīgā doma ir dēļ pagarinātā kardāna, jo viņš arīdzan ir 60cm garāks un ar iekareno gultni. Iespējams ka šis kardāns rada tādu kā pātagas efektu kur galā ir mans tilts. Žēl.ka neko.nevar sadomāt.
Tad mazais jautājums, vai amīša apakšējo.lodbalstu var nomainīt? Pats amītis tīrs un nesulo, bet tā daļa kur skrūves iet cauri, ļurkājās kā Pērnavas ielas meites vārti...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2015, 23:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

TheLacis rakstīja:
AWD nebūs pirmais kas tiks būvēts un officiāli to nevar jo ir iejaukšanas virsbūves nesošajā konstrukcijā. Tur ir savs zamuts kas paliks boslēoumā ;) Par tām coilām, es netā skatījos ka itkā piedāvā kautākad alternatīvas, bet nesmu dross vai tas būsblabu. Tāmdēļ arī jautāju.
Mans brālis.mehāniķis, kuzovšiks ar 25 g stāž un nesaprot kāpēc tās bukses un amīšu ārda ārā. Viņa vienīgā doma ir dēļ pagarinātā kardāna, jo viņš arīdzan ir 60cm garāks un ar iekareno gultni. Iespējams ka šis kardāns rada tādu kā pātagas efektu kur galā ir mans tilts. Žēl.ka neko.nevar sadomāt.
Tad mazais jautājums, vai amīša apakšējo.lodbalstu var nomainīt? Pats amītis tīrs un nesulo, bet tā daļa kur skrūves iet cauri, ļurkājās kā Pērnavas ielas meites vārti...

MB AWD nav nekāda sakara ar iejaukšanos virsbūves nesošajā konstrukcijā, bet pakaļējo amortizatoru pārbūve gan tāda būtu! Esi visai kļūdainu informāciju ievācis.
Kardānus balansē. Iekarenais gultnis arī ir tur nav nekas īpašs. Kardāna garumam nozīmes nav, galvenais, lai nevibrē, bet to vajadzētu pamanīt braucot.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012