Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 72 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Par A klasi
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:36 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198952|AnsisR|[/user]A klasei gadījumā nebija priekša velkošā....tādā gadījumā pa sniegoto ceļu neprofesionālas dāmas rokās noteikti a klase uzvedīsies labāk nekā c klase :whistle:

Šinī kontekstā es neesmu neprofesionāla. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...patiesiibaa vinu kaareiz nav maz!!...mashiina nav taa sliktakaa...par bedreem..kur juus taadas atrodat??..palasot forumu taads iespaids rodas ka dziivojam konkreeta dir@#$saa !!!!...nu nav viss tik traki ..ja nebrauksi kautkaados dzilos laukos tad mashiina buus dziivotaajs!!..par ekonomiju ...A-klase vissa ir viena ekonomija ..nem jebkuru dzineeju un buus viena ekonomija ;) :D ..vot konforts taa jau ir cita dziesma..bet viss paareejais ..mazais kaa jau mazais tik zvaigzne pieree :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:42 
Lietotāja avatārs
Par komfortu runājot , protams, cik cilvēki, tik dažādu vajadzību, iegribu un vēlmju, bet iekāpjot A klasē aizmugurē - ir OK, ļoti ērti, tāpat priekšā. Viss ir izvietots rokas stiepiena attālumā. Tāpat man vienai braukājot būs ok.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Novembris 2006, 21:49
Atbildes: 2361
Atrašanās vietas: Latvija, Riga
Mašīna: Renault Scenic; Citroen Xsara
Citēt:
[user]265761|Lora|[/user]Par komfortu runājot , protams, cik cilvēki, tik dažādu vajadzību, iegribu un vēlmju, bet iekāpjot A klasē aizmugurē - ir OK, ļoti ērti, tāpat priekšā. Viss ir izvietots rokas stiepiena attālumā. Tāpat man vienai braukājot būs ok.

nu tad jāpērk nost...un pēc tam jābrauc atrādīt ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kritikai – Var būt visādi iebildumi pret A-klasi tāpat kā visādi plusi. Man nepatīk viena lieta – vairākkārtējā apgāšanās aļņu testos (straujāka stūres pagrozīšana lielākā ātrumā). To mašīnu uz ceļa netur fizika, bet elektronika un man tas nav pieņemams. Piedevām, Lielbritānijā viņu iekšējos testos auto apgāzās ar visu elektroniku un pārdošanā nenonāca. Jaunais modelis laikam ir citāds, bet vecajam ar MB saistība nebūs lielāka kā Smart, tam ir pilnīgi citas kvalitātes prasības, kritēriji un faktiski arī detaļu ražotāji. Piekritīšu RIPam – mazauto kā mazauto tikai ar zvaigzni.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Kritikai – Var būt visādi iebildumi pret A-klasi tāpat kā visādi plusi. Man nepatīk viena lieta – vairākkārtējā apgāšanās aļņu testos (straujāka stūres pagrozīšana lielākā ātrumā). To mašīnu uz ceļa netur fizika, bet elektronika un man tas nav pieņemams. Piedevām, Lielbritānijā viņu iekšējos testos auto apgāzās ar visu elektroniku un pārdošanā nenonāca. Jaunais modelis laikam ir citāds, bet vecajam ar MB saistība nebūs lielāka kā Smart, tam ir pilnīgi citas kvalitātes prasības, kritēriji un faktiski arī detaļu ražotāji. Piekritīšu RIPam – mazauto kā mazauto tikai ar zvaigzni.

Nu tā vidēji, aptuveni cik ir tas ātrums, kad straujāk pagriežot stūri tā gāžas? Tad tiešām sanāk, ka šis auto ir tikai pilsētas, jo pa šoseju ir nedroši braukt?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 14:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu, uz 150 km/h strauji sagriežot stūri, man liekas jebkurš auto sāks kūleņot ;)

ta beidziet tak! Ja tas auto būtu tik nenormāli nedrošs utt, tāda valsts kā Vācija SEN būtu aizliegusi šo ražot :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 15:00 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]198952|AnsisR|[/user]
Citēt:
[user]265761|Lora|[/user]Par komfortu runājot , protams, cik cilvēki, tik dažādu vajadzību, iegribu un vēlmju, bet iekāpjot A klasē aizmugurē - ir OK, ļoti ērti, tāpat priekšā. Viss ir izvietots rokas stiepiena attālumā. Tāpat man vienai braukājot būs ok.

nu tad jāpērk nost...un pēc tam jābrauc atrādīt ;)

Visu kārtīgi izpētīsim un tad rīkosimies. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 15:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pastāv arī tāda lieta kā savu ražotāju lobēšana. Vācijā tā ir populāra. Un viņi normāli TA apskates veic rūpīgāk, domāju, ka ar beigtu elektroniku A-klase uz ceļa izlaista netiktu. Protams, apgāšanās problēma tika atrisināta, tikai nevis uzlabojot esošos risinājumus, bet pievienojot elektroniku – tas ir tas, kas man nepatīk. Jo teorētiski viens izdedzis drošinātājs var sagādāt gana daudz adrenalīna un nepatīkamu brīžu. Praktiski viss ir OK, vis brauc un it kā nesūdzas par gāšanos. Dzīvosim un redzēsim kas notiks, kad elektronika pie mums savu nokalpos un netiks pienācīgi salabota.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūlijs 2007, 15:55 
Lietotāja avatārs
Tad pagaidām šķiet, ka lielas "problēmas" šai mašīnai nav. Tas gan liek aizdomāties kāpēc šo auto nav daudz ielās salīdzinājumā kaut vai ar Cklasi.
Un domājams, ka lieli vai bieži remonti ar nav raksturīgi šai "mazajai klasei ar zvaigzni". :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 72 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012