Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 5 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Magnetola
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Maijs 2015, 16:29 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Decembris 2014, 19:31
Atbildes: 4
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB c 1998.gada 220 cdi

Sveicināti,
Esmu nolēmis iegādāties jaunu magnetolu mašīnai, respektīvi, nomaniīt veco, orģinālo.

Vai ir kaut kas jāņem vērā pērkot jaunu? štekeri un tādas lietas? īsti nesaprotu šīs lietas, tāpēc jautāju foruma cilvēkiem ,kas noteikti ir gana advancēti un zina. :rox:

Paldies jau iepriekš :ata:

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Magnetola
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2015, 08:09 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Mašīna: S500, Porsche 911
Neko labāku par oriģinālo neiztērējot ļoti lielu naudu (priekš maģa) neko nenopirksi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2015, 12:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Orģinālajiem MB radio ir ļoti laba skaņa, bet tie ir veca kā pasaule un tajos nav mūsdienu prasībām atbilstošas lietas kā, piemēram, USB ligzda. Tādēļ daudzi vēlas ko manīt, ja liek kādu citu rādio(budžeta cenu grupā es ieteiktu Kenwwod vai Pionier) tad jāskatās kādas ligzdas ir iekš auto, vajag lai būtu ISO
Attēls

Jo rādio jaunam būs ISO štekeri. Meršiem gan parasti nav speciālo galu kā Fordiem, BMW u.c.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2015, 12:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Viss atkarīgs no tā, ko gribas lietot. Es teiktu, ka mūsdienās arī USB jau ir vēsture, jo visi slēdz klāt savus iPadus un pārējās tādas lietas, dati glabājas mākoņos, nevis zibatmiņās, dziesmas klausāmas internetā. Bet, ja visu laiku nedzenas pakaļ specifiskām produktu atbilstībām (tieši konkrētais telefons savietojas ar tieši konkrēto audio sistēmu), tad esam atpakaļ pie jebkura laba maģīša ar lineāro ieeju, kurā var slēgt jebko. Un tad oriģinālie risinājumi, varbūt mazliet pārbūvēti, var tikt izskatīti.
Tas ir tas pats stāsts kas par oriģinālajām navigācijām — labāk universāla iespēja pieslēgt jebko ārēju, kā čakarēties ar atjauninājumiem un savietojamībām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Maijs 2015, 13:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Mašīna: S500, Porsche 911
Tieši tā! Lineāro ieeju principā var uztaisīt pat padomju laiku maģim. Pierādījums šim apgalvojumam ir mans mocis ''Gonda Gold Wing'', kuram 1994 gada kvalitatīvs PANASONIC kasešnieks. Tā kā mocim citu maģi fiziski ielikt nevar un gribās klausīties kaut ko vairāk kā radio, pie maģa mātes plates (pareizajā vietā) tika pielodēti trīs vadi, kuriem otrā galā ir austiņām līdzīgs štekeris (papa), kuru iespraužot Iphonā vai cita sūda ligzdā (mama) maģis sāk atsaņot skaņu nevis no kasešnieka, bet no pieminētās modernās ierīces. Vienīgais, maģī vienmēr ir jābūt kasetei vai kasetes butaforijai.

Šo iemeslu dēļ neredzu jēgu nedz mainīt maģi, nedz tiekties uz kaut kādu akmens laikmeta USB ieeju. Jebkuram MB Bekeram vai Alpine var uztaisīt lineāro ieeju, ka neko nemaksā, tikai pāris stundas darba.

Bez tam, LAI ES KĀDREIZ IZCŪKOTA W124 VAI LĪDZIGA AUTO PANELI AR KRĀSAINA DISPLEJA KENVUDU VAI PIONIERI. NEKAD! ES LABĀK PIEKRISTU NEKAD VAIRS NEKLAUSĪTIES MŪZĪKU. BET ŠĀDU MB ZAIMOŠANU ES SEV NEPIEĻAUTU. TAD PĒRC TOYOTU VAI KIA. TUR VISS KRĀSAINAIS BŪS LABS.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 5 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012