Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: salonu swap.
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2015, 22:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
Man ir pagadījies iegādāties salonu ar apsildi, gan priekšā, gan aizmugurē, elektroniski regulējamiem priekšējiem sēdekļiem, un elektroniski regulējamu stūri. Manam salonam nekā no tā nav, tāpēc ņemšu ar visiem vadiem, bet gribētu zināt, vai kāds zin, kur dabūt, vai arī varētu palīdzēt dabūt shēmas, kur un kā jāvieno un jāliek visi bloki un tml.
It kā nēesmu spečuks, bet ja būs shēmas, kur viss parādīts, domāju nesteidzīgā tempā, bet tomēr tikšu galā.
Man interesē pārsvarā tikai shēmas. Varētu arī viedokli, bet tikai tādu, kurš varētu noderēt.

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: salonu swap.
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2015, 16:03 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Marts 2010, 13:57
Atbildes: 85
Jāmaina būs durvju apšuvums un visa stūres kolonna. Vadu nejēgā daudz, tie pieslēgti vadu kokiem. Ja auto nav elektroaprīkojuma, var nebūt kur tos visus pieslēgt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2015, 16:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

POOO rakstīja:
Jāmaina būs durvju apšuvums un visa stūres kolonna. Vadu nejēgā daudz, tie pieslēgti vadu kokiem. Ja auto nav elektroaprīkojuma, var nebūt kur tos visus pieslēgt.

Par apšuvumiem un torpēdu es zinu, tos es arī mainīšu, bet man interesē pats elektrotīkls. Vai man varētu pieslēgt, jo man nav ne apsildees, ne elektro regulēšanas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2015, 16:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S500, Porsche 911
Šito lietu (elektriskie logi, sēdēkļi, elektro štorka) esmu taisījis w124. Pirmais čakars ir dabūt visu pravodku tā lai nekas netrūkst. otrais čakars ir to pravodku mehānismus estūķēt kur vajag. Trešais čakars ir tos pieslēgt.
w124 gandrīz visi papildus agregāti slēdzas grīdā pa kreisi no sajūga pedāļa. Tur ir brīvi kontakti, kurām stumt virsū mammas. Sarezģijums bija ar logu pacēlājiem, jo piemēram līdz 89 gadam ir viena shēma un pēc 89 jau cita. Man bija provodka no 89, bet auto 93.g. tāpēc nācās logu pieslēgumu pašam uzkombinēt, jo citādi pieslēgt nevarēja. Čakars.

W210 es diez vai ķertos klāt, jo tur visi papildus agregāti ir saistiti ar kompjūteru. Tiklīdz nesakrītīs modeļi, neko nepieslēgsi. Shēmu, pat ja dabūsi, tur nekā nesapratīsi. Man pat ar w124 shēmu bija grūti. 210 būs murgs.

Bez tam es w210 neinvestētu principā, jo tā nav ilgstpējīga mašīna. Nu ieliksi, nočakarēsies līdz nāvei, un kas tālāk. Rūsa viņu aprīs un pēc pāris gadiem pārdosi. Cita lieta ir w124, kurā ir jēga likt iekšā, jo ar to var braukt mūžību. Es sievas w208 arī papildus nelieku iekšā ne santīma, jo mašīna ir no papīra - pēc pieciem gadiem izšķīdīs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2015, 17:13 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Marts 2010, 13:57
Atbildes: 85
salventiy rakstīja:
Par apšuvumiem un torpēdu es zinu, tos es arī mainīšu, bet man interesē pats elektrotīkls. Vai man varētu pieslēgt, jo man nav ne apsildees, ne elektro regulēšanas.

POOO rakstīja:
Ja auto nav elektroaprīkojuma, var nebūt kur tos visus pieslēgt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2015, 19:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mr Brencis rakstīja:
Šito lietu (elektriskie logi, sēdēkļi, elektro štorka) esmu taisījis w124. Pirmais čakars ir dabūt visu pravodku tā lai nekas netrūkst. otrais čakars ir to pravodku mehānismus estūķēt kur vajag. Trešais čakars ir tos pieslēgt.
w124 gandrīz visi papildus agregāti slēdzas grīdā pa kreisi no sajūga pedāļa. Tur ir brīvi kontakti, kurām stumt virsū mammas. Sarezģijums bija ar logu pacēlājiem, jo piemēram līdz 89 gadam ir viena shēma un pēc 89 jau cita. Man bija provodka no 89, bet auto 93.g. tāpēc nācās logu pieslēgumu pašam uzkombinēt, jo citādi pieslēgt nevarēja. Čakars.

W210 es diez vai ķertos klāt, jo tur visi papildus agregāti ir saistiti ar kompjūteru. Tiklīdz nesakrītīs modeļi, neko nepieslēgsi. Shēmu, pat ja dabūsi, tur nekā nesapratīsi. Man pat ar w124 shēmu bija grūti. 210 būs murgs.

Bez tam es w210 neinvestētu principā, jo tā nav ilgstpējīga mašīna. Nu ieliksi, nočakarēsies līdz nāvei, un kas tālāk. Rūsa viņu aprīs un pēc pāris gadiem pārdosi. Cita lieta ir w124, kurā ir jēga likt iekšā, jo ar to var braukt mūžību. Es sievas w208 arī papildus nelieku iekšā ne santīma, jo mašīna ir no papīra - pēc pieciem gadiem izšķīdīs.

Man tūlīt būs viss pārmetināts, virsbūve nebūs ideāla, bet caurumu nebūs, un viss būs apstrādāts, ceru, ka vismaz piecus gadus varēs izdzīvot. Ķeršos pie krāsošanas, visur, kur kaut vai tikai sākas, visu nost, un krāsošu pa jaunu, un tomēr kaut vai tos gadus 3-5 būtu patīkamāk braukt apsildāmos un elektroniski regulējamos beņķos, kas pie pārdošanas, pēc pārs gadiem, funkcionējot, dotu plusu.

Ceru, vismaz šogad paspēt visu izdarīt, lai dotos uz kupeju salidojumu, pagājušajā gadā nesanāca, bet pēc bildēm neizskatās, ka bija daudz w210.
Lai nu kā, meklēšu shēmas, un mēģināšu, tāpat pašlaik ir daudz brīvā laika, un salons ticis pa saldai cenai, tāpēc, pat, ja neizdosies, izlikšu salonu ar visiem vadiem pārdoties, kas zin, varbūt kādam citam noderēs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2015, 09:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S500, Porsche 911
Pēc metināšanas un citiem virsbūves darbiem neaizmirsti virsmas vispirms nogruntēt ar skābo grunti. Pretējā gadījumā darbs būs vējā. Pēc 1 gada visa rūsa būs arā un ar vēl lielāku spēku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2015, 10:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Tiec no ta 210 vala, un panem kko normalu, nakosgad nezinasi aiz ko to masinu celt, kad viss ies grida ieksa, panem kko kas mazak ruse.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2015, 17:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mr Brencis rakstīja:
Pēc metināšanas un citiem virsbūves darbiem neaizmirsti virsmas vispirms nogruntēt ar skābo grunti. Pretējā gadījumā darbs būs vējā. Pēc 1 gada visa rūsa būs arā un ar vēl lielāku spēku.

Tas viss tiks darīts, bet man vajag [i]shēmas, kā visu saslēgt[/i].

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2015, 18:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
vw26 rakstīja:
Man tūlīt būs viss pārmetināts, virsbūve nebūs ideāla, bet caurumu nebūs, un viss būs apstrādāts, ceru, ka vismaz piecus gadus varēs izdzīvot. Ķeršos pie krāsošanas, visur, kur kaut vai tikai sākas, visu nost, un krāsošu pa jaunu, un tomēr kaut vai tos gadus 3-5 būtu patīkamāk braukt apsildāmos un elektroniski regulējamos beņķos, kas pie pārdošanas, pēc pārs gadiem, funkcionējot, dotu plusu..

Man šķist ka tā ir nebeidzama cīņa. Es diemžēl dīzelī es neredzu jēgu grūst naudu iekšā. Ja būtu kāds E60 vai E50 vai e55 kaut vai E420 vai e430 tad vēl jā. Ja tas ir vismaz kaut vairāk mazāk ekskluzīvs.
Par investīciju atsišanu pārdošanā pēc pāris gadiem :( diemžēl Tu neatsitīsi to naudu.
Tagad ir w210 ir lēts auto uz nojāšanu. Pēc gadiem 4-5 tie pazudīs kā w124 w201 no ielām, vai brauks Tuvu šrotam.

Par tēmu
Es Rīgā redzēju regulāri vienu w210 kurš tika atvests no Itālijas bez rūsas (dorestail).
Pagāja gadi 3 un tagad to auto redzu ar rūsu jau diemžēl. Auto brauc pa ziemu, stāv uz ielas.

Iesaku apskatīties, kādas šausmas no iekšas var darīties w210:
Links no krievu foruma Oldmerin.
http://www.oldmerin.net/board/index.php ... 6401&st=20

Manuprāt ja grib labu w210 ir jāņem no Itālijas Spānijas, lai cik smieklīgi nebūtu, kur nav ziemas sniega.
Un braukt tikai vasarā un tūrēt garāžā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 31 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012