Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Ātrumkloķa uzgalis
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2013, 17:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Augusts 2013, 12:12
Atbildes: 103
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB E200, W210, Toyota Avensis
Čau, visiem.
Meklēju 6ppk kloķa uzgali, var arī bez čehola, ja kādam ir kas piedāvājams, rakstiet!
Oriģinālo pa 40 - 50 rubļiem negribu pirkt, šrotos cik skatijos vainu automati, vai ari 6. roba nav.
Darbs traucē klaiņot pa šrotiem, tapēc griežos pie Jums! ;)
Skatījos ebay, tur tuvu oriģinalajam pec paskata tapat 50$ + shipings un hvz kas atpeldēs...

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Ātrumkloķa uzgalis
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Jūnijs 2014, 16:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
40-50 rubļi par oriģinālo kloķi nav tik traki, vienīgi gaidīt vajadzēs. Tāda veida uzgaļi jau arī nav viegli atrast, no 6-ātrumu ātrumkārbas nebija tik plaši izplatītas. Es arī savam meklēju, arī ar ātrumu izvietojumu uz kloķa, un ar uzrakstu- FASHION , bet es nekur nevaru atrast, nedz šrotos, nedz ebayā, un jūtu, ka nenotiks tāds brīnums, ka atradīšu, tāpēc iesaku, nav jēgas ekonomēt šeit, labāk paņemt, lai nelauzīt galvu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2015, 18:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Man interesē vai w210 manuālās kārbas ātrumkloķa uzgaļiem tās uzlikas, kur attēloti pārnesumi ar uzrakstiem (CLASSIC / ELEGANCE / AVANTGARDE) ir iespējams mainīt? piemēram, nopirkt uzgali ar uzrakstu classic un pamainīt uz elegance?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2015, 00:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
salventiy rakstīja:
Man interesē vai w210 manuālās kārbas ātrumkloķa uzgaļiem tās uzlikas, kur attēloti pārnesumi ar uzrakstiem (CLASSIC / ELEGANCE / AVANTGARDE) ir iespējams mainīt? piemēram, nopirkt uzgali ar uzrakstu classic un pamainīt uz elegance?

Cik zinu, gali tiek mainīti kopā ar uzrakstu. Lai nomainītu tikai uzrakstu, gals droši vien būtu krietni jāsabojā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2015, 21:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

Cik zinu, gali tiek mainīti kopā ar uzrakstu. Lai nomainītu tikai uzrakstu, gals droši vien būtu krietni jāsabojā.

Nē, es gribēju mainīt tikai pašu to stikla? uzliktu, kas iet augšpusē ar ātruma apzīmējumiem un aprīkojuma uzrakstu, bet gribu zināt, vai viņus var mainīt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2015, 02:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

Nē, es gribēju mainīt tikai pašu to stikla? uzliktu, kas iet augšpusē ar ātruma apzīmējumiem un aprīkojuma uzrakstu, bet gribu zināt, vai viņus var mainīt?

Par to arī atbildēju — krietni nesabojājot tikai uzrakstu diez vai nomainīsi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2015, 09:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Augusts 2013, 12:12
Atbildes: 103
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB E200, W210, Toyota Avensis
Majas apstākļos tas stikliņš nav maināms kā tāds burkas vāciņš!
Kloķa uzgalis sastāv no plastmasas kulaka, kam apkārt ir poleuretāna švamme, tam visam tiek uzšūts mētelītis un uzvilkts virsū, bet ka nobeigums uzlīmēts virsū dekoratīvs plastmasiņš, kas reizē noslēpj nesmukumus un kalpo kā dekors uz, kura ir pārnesumu shēma. Ja tev pagalam ir pats kulaks (tas, kas no ādas), saplīsis vai nobružājies, tad Maskavas ielā pie Doles viņus remontē un uztaisa kā jaunu, bet ja tev ta bēda tik cik uzrakstiņus pamainīt, tad pērc otru uzgali un maini kaut katru dienu. :ata:
P.S. man kad bija saplīsis es ilgi meklēju, bet tā arī neatradu, bet jaunu sūtīt ebuyjā negribēju pa 50 Ls, uzliku no automāta, kloķis tgd ir pa kādiem 2 cm augstāks, bet citādi primā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2015, 08:28 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Aprīlis 2015, 08:22
Atbildes: 1
Mašīna: e240
salventiy rakstīja:

Vini ir smuki pielimeti....ja pratigi ar naziti noplesisi nesaplesot uz pusem,tad ar supereni var parlimet!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Aprīlis 2015, 10:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Es gribētu uzzināt, kā varētu izņemt ārā to centru, to pašu plastmasu, kura aplīmēta ar ādu, kura savienojas ar uzgali? Uzzināju, ka man tas apšūts kopā, nevis kā Classic, tam uzgalis, un tā āda ir atseviški, man tā āda saplīsa, un pie uzgaļa arī viss bēdīgi, tāpēc gribēju izņemt ārā visu to ādas pārklājumu, un ielikt no classic, bet viņš uz līmes, gribēju uzzināt, varbūt kaut kā var akurāti noņemt to līmi, lai varētu pamainīt?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012