Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9205 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 921  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Spams: pavasara gaidās
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 09:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Mizx rakstīja:
Pie viena spama es tomēr gribēju pajautāt, vai tā fanošana par W201 2.5 nav mazliet tā kā bērnības sapņu izsapņošana? Tur 30 gadus vecas tehnoloģijas... Parametri arī nu tā, salīdzinājumā ar jaunajiem. Mums tak kalendārā bija viens tāds nonācis, ne man palika kāds īpašs iespaids, ne saimniekam tā par savu auto šķita. Jā, kolekcijas auto, ko kustināja ļoti reti, bet viņam šķita, ka lielāka brauciena izbaudīšana ir kaut vai no paaudzi jaunāka W202 AMG, ja ne vēl kā modernāka. Ka tas tāds bērnu dienu sapnis, kas mūsdienās ir sava laika liecība. Ir jaunāki un reālāki brauciena izbaudīšanas MB.

Piekrītu! No oriģinālā, lai tas auto sāktu kustēties tika pārtaisīts praktiski viss. Par w202 amg, tas ir 20-30 gadus jaunāks w201, kuram būtu jāpārtaisa tik pat daudz - cik w201, lai pietuvinātos citiem tūninga kantoru uzlbotajiem sedaniem - paši saprotat - kuriem!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 09:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Kas ir w202 AMG, salīdzinot ar EVO ? Katram sava gaume un savas intereses. :pn:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 09:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Bpa4, MB nav jālīdzinās citiem kantoriem, nav jēgas. Jo jau pašā sākumā ir jāsaprot, ko gribi no tās miskastes. Man personīgi pilnīgi pietiktu 1x svētdienās izbraukt ar EVO, jo tas dizains un izskats ir pārlaicīgs. Tas pats ar SEC un C124.

Ja man būtu testosterona problēmas un pumpains ģīmis pirms gadiem 15 - tad noteikti ņemtu kkādu citu ražotāju, kuram par salīdzinošiem maziem $ var uzlabot dinamiku n-reizes un pieskrūvēt alumīnija spārnu uz grabažnieka.

Ja gribās īstu un patiesu action- tad Stienis utml. muguras sabeidzēji.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 10:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Bpa4, MB nav jālīdzinās citiem kantoriem, nav jēgas. Jo jau pašā sākumā ir jāsaprot, ko gribi no tās miskastes. Man personīgi pilnīgi pietiktu 1x svētdienās izbraukt ar EVO, jo tas dizains un izskats ir pārlaicīgs. Tas pats ar SEC un C124.

Ja man būtu testosterona problēmas un pumpains ģīmis pirms gadiem 15 - tad noteikti ņemtu kkādu citu ražotāju, kuram par salīdzinošiem maziem $ var uzlabot dinamiku n-reizes un pieskrūvēt alumīnija spārnu uz grabažnieka.

Ja gribās īstu un patiesu action- tad Stienis utml. muguras sabeidzēji.

Zigi, mani uztrauc Tavs testosterona līmenis un pumpains ģīmis, un kas tur vēl. :hmz: Nav runa par lētu tūningu, dzīvojam mēs sūrajā kapitālismā. Ir jāsaprot par ko tiek maksāta nauda - n-tā summa par pusfabrikātu vai par sakarīgi būvētu auto. :pn:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 10:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu redz, Bpa4, kas tad ir "sakarīgi būvēts auto" ? Katram tas skatījums atšķiras?

Tev, iespējams, tāds ir tas, kuram, pēc paātrinājuma vai aktīvākas braukšanas no krēsla ir jārauj nost pielipušie sēklinieki. Man atkal tas ir tāds, kuram ir liels resurss, drošība un augsts komforta līmenis. Vēl citam, kuram uz 10 km izmaksas ir ne vairāk kā 5L gāzes cena.

A par kapitālismu..... Auto vispār ir viens no visnejēdzīgākajiem naudas izlietošanas veidiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 10:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Nu redz, Bpa4, kas tad ir "sakarīgi būvēts auto" ? Katram tas skatījums atšķiras?

Tev, iespējams, tāds ir tas, kuram, pēc paātrinājuma vai aktīvākas braukšanas no krēsla ir jārauj nost pielipušie sēklinieki. Man atkal tas ir tāds, kuram ir liels resurss, drošība un augsts komforta līmenis. Vēl citam, kuram uz 10 km izmaksas ir ne vairāk kā 5L gāzes cena.

A par kapitālismu..... Auto vispār ir viens no visnejēdzīgākajiem naudas izlietošanas veidiem.

Par pēdējo rindkopu pilnībā piekrītu. Par pirmo - "sakarīgi būvēts auto"- atbildu: "ja man būtu 40 - 50 kiliton.. euro un būtu nodoms pirkt - ātro ģimenes sedanu vai kombo. No izvēles Mercedes amg, BMw M, Audi S, protams, izvēlētos divus pēdējos, jo "sakarīgi būvēts auto" :rox: Arī komfrorts un resurss viņiem na attālināts jēdziens! :pn:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 12:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

vot muldoņa...... :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 12:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Bpa4 tikai muld. Brauc ar ISUZU traktoru, entos gadus kaut ko mistiski skrūvē, bet sapņo par BMW M un AUDI S. Tas tavs skrūvētais auto ir, kā Lohnesas ezera briesmonis, kaut kur ir, bet tā īsti redzēts nemaz nav.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 12:53 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Papis rakstīja:
Bpa4 tikai muld. Brauc ar ISUZU traktoru, entos gadus kaut ko mistiski skrūvē, bet sapņo par BMW M un AUDI S. Tas tavs skrūvētais auto ir, kā Lohnesas ezera briesmonis, kaut kur ir, bet tā īsti redzēts nemaz nav.

Beidz tirst, nav laika un auksts, lai uz garāžu ietu. Piedevām brīvdienās lūk tāds pasākums:

http://failiem.lv/g/oqqysav#aa/MITRAIS+BIATLONS.avi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Februāris 2015, 12:55 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Tu pats nemaz neesi redzēts, varbūt entās reizes esmu tev pagājis garām, bet nezinu, ka tas esi TU.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9205 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 921  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 9 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012