Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
AtbildeŠo ierakstu izdzēsa Mizx - 16. Janvāris 2015, 16:33.
 Tēma: Re: w123 no ASV
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2015, 14:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Februāris 2013, 16:23
Atbildes: 116
Mašīna: w123 v8
Labi, bet kā ar bundžu, izskatās bildēs, ka motora pārsega iekšpuse ir tādā pat izskatā kā manai kupejai.
Vai tā arī laimes spēle uz vietas konstatējama?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2015, 15:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Tas, ka auto no ASV vai Eiropas nav noteicošais. Galvenais ir kādos klimatiskajos apstākļos tas pārvietojies. TAs attiecībā uz virsbūvi.
Tirgotāji labi zina, ka cilvēks labprātāk nopirks Eiropas auto nevis ASV tirgum domāto.
Savukārt par labu ASV auto var nostrādāt tas, kur tas ir ekspluatēts un kādā stāvoklī atrodas. Nezinu cik uzticama un pārbaudāma ir info par ASV konkrēto apgabalu.
Jebkurā gadījumā, pērkot šada gadagājuma auto ir jābrauc un uz vietas jāskatās tā reālais stāvoklis, vai nav dauzīts, sarūsējis, nogurusi virsbūve?
Piemēram, ja auto izskatās labi, bet paceļot vienu riteni uz domkrata vairāk nevienas durvis normāli neatveras/neaizveras, tad es tādu auto laikam neņemtu. :hvz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2015, 16:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nervi ne nervi, bet ja mēs mēģinām kādam kaut ko palīdzēt ar ieteikumiem, tad tiem jābūt reāliem! Ja cilvēks nav konkrēto lietu rokās turējis un neko par to iedziļinājies praktiski nav, tad vispārināti spriedelējumi ir vispārināti spriedelējumi, nevis padoms. No forumā šobrīd klātesošajiem es esmu vienīgais, kas pats fiziski pārjaucis vairākus šāda gadagājuma MB līdz tīriem bleķiem un apēdis pudu sāls par to, kas tādiem vēderā, eBay detaļu grēdu iztirgojis t.sk. darbojies ar konkrētajām klimata vadībām gan automašīnā, gan detaļu izskatā, tāpēc atļaujos izteikties par to, kādas ir tās tehnoloģijas. Ja cilvēks nezina, ka pilnīgi automātiskais klimats uz pogām ir 100% elektronisks un kad tā vadība nomirst, salonā no ventilācijas sistēmas nav ne mazākās vēja plūsmiņas, tad tāda nezinātāja domas, ka to noteikti ir viegli sataisīt, jo "vecs" nav nekā vērtas un mēs tikai diskreditējam padomu došanu šajā portālā kopumā. Jā, jābrauc auto skatīties klātienē, bet cilvēkam turp braucot ir jāzina, kam pievērst uzmanību un kam neticēt, jo pārdevējs noteikti teiks, ka tikai drošinātājs izsists. Protams, sataisīt var visu, bet tas prasa laiku, naudu un nervus, beigās var negribēties to auto vairs redzēt. Te nenāk pēc mierinājuma, bet pēc iespējamu defektu saraksta un sadalījuma, ko no tā viegli risināt, ko grūti un dārgi. Ja nepamanījāt, neviens nerunā par ritošo daļu, jo pat ja tā ir bojāta, tad viegli sataisāma un kalpos bez problēmām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2015, 17:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S500, Porsche 911
Es pirm mēneša ASV izsolē nopirku smago moci Honda Gold wing GL1500. patreiz tas peld pāri okeānam. Līdz 2000 gadam sertifīkāciju nevajag. Galvenais vajag papīru, ka auto nav norakstīts metāllūžņos. Cirādi piereģistrēt nav problēmu.
Moci ar kosmētikas defektiem nopirku par 750$. Gala summā ar reģistrāciju tas man izmaksās 2500EUR. Tirgus cena Eiropā analogam ir 4000EUR. 'Pēc šāda algoritma var rēģināt arī mašīnu tiakai tai par 500$ dārgāks ceļš un reģistrācijas nodoklis atkarībā no kubatŗas.

Arī es jenkijā skatījos uz 124 kabrio 320, bet zinot to, ka 'jenķi mašīnas nekopj, pagaidām atturos. Ar moci ir vienkāršāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2015, 22:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Februāris 2013, 16:23
Atbildes: 116
Mašīna: w123 v8
Man jau ir viens, ko remontēt.
Ir doma, ka, ja pirktu, tad tādu, kam nav fundamentālu problēmu un kam nav jāstāv boksā mēnešiem.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012