Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 115 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Ziemassvētki - brīnumu laiks!
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2014, 21:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Uz šo brīd 4 ziedojumi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2014, 21:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
vabo rakstīja:
Labdien Dāmas un Kungi! Visiem, kam ir iespēja un vēlme, lūgums nepalikt vienaldzīgiem! Arī šogad ir iespēja turpināt tradīciju un radīt Ziemassvētku brīnumu! Kā jau katru gadu ir pienākusi vēstule no Edmund un ģimenes.
Уважаемые дамы и господа!
Кто имеет возможность и желание просьба не оставаться равнодушными!Продолжаем рождественскую традицию-сотворим чудо ! Как и каждый год, пришло письмо от Эдмунда и семьи.

Attēls

Attēls

Attēls
Sveiks Rūķi!

Esmu Jums ļoti pateicīgs par to ka Jūs esat bijuši kopā ar mums
priekos un bēdās.Un dāvājot mums dāvanas.
Šogad jau eju 5.klasē.Nēsmu vairs tik maziņš.Bet vienmēr ticu Ziemassvētku vecītim.Ziemassvētki ir kopā Lūgšanās laiks.
Šogad es vēlētos atkal būt kopā un nosvinēt Ziemassvētkus ar Jums.Būsim priecīgi ja Jūs atvestu savu dēlu ,jo gribētu redzēt kā viņš ir izaudzis.
Es aizvien mācos labi kā agrāk un esmu nopelnījis dāvanu uz Ziemassvētkiem.Es uz Ziemassvētkiem gribētu Monopolu un ziemas zābakus!Izmēru pērkat 37.Man brālis vēlās ziemas zābakus 40.izmēru.
Mana māsa vēlās kaut ko priekš pusaudžu vecuma.Mamma vēlās svarus kur var pati nosvērties un kur var nosvērt gramus,lai varētu izcept kūku.Ja varat atvedat skolas lietas un našķus.

Gaidīšu Edmunts.

Привет гномы!

Я очень благодарен вам за то что вы были с нами и в
радости и в бедах.И дарили нам подарки.
В этом году перешол в 5.kласс.Я уже не маленький.Но всеравно верью Деда мороза.Рождество время молитв вместе.
В этом году я хотел бы еще раз с вами вместе отпраздновать Рождество .Буду рад, если вы приедети с ваш сыном что бы посмотреть, как он вырос.
Я все еще учусь хорошо а в прошлом, и поетому заслужил подарок на Рождество.На Рождество хотел бы -игру Монополия и зимние сапоги! Размер 37 размер.Для брата зимние ботинки 40.размер.
Моя сестра хочет что-то для подростковова возраста .Maме весы, где можно взвесить себя и кухоные весы где можно взвесить в граммах, чтобы испечь торт.Если можете привезите школьные принадлежности и вкусняшки.

С нетерпением жду Edmunts.

Iepriekšējo gadu tēmu var redzēt te
http://forum.mbclub.lv/viewtopic.php?f=163&t=8658
http://forum.mbclub.lv/viewtopic.php?f=163&t=9916

Ir arī vēstule no Maksima
Attēls Labdien Rūķi!
Es mācos 2.klasē.Mani sauc Maksims.Man ir māsa Anastasija, viņai ir 13.gadi.
Zem eglītes gribētu atrast jaunu skolas sommu.
Paldies
Maksims Karpovs.

Привет гномы!

Я учусь 2.класе.Mеня зовут Максим.У меня есть сестра Анастасия, ей 13 лет.
Под елочкой хотел бы найти новую сумку для учебы.
Спасибо
Максим Карпов.

Pagājušo gadu Edmunds un viņa ģimene arī tika pie dāvanām un naskiem. Akciju klubos nerīkoju jo viss tika darīts burtiski pēdējā dienā . Paldies ,, TAPSIS,, kurš pērn turpināja iesākto tradīciju.
В прошлом году, Эдмунд и его семья также как каждый год получили подарки и сладости. Не проводил акцию в клубах, потому что все было сделано буквально в последний день. Спасибо ,, TAPSIS,,который в прошлом году продолжили традицию.

Bankas rekvizīti būs zemāk, personas kodu un tel numuru var saņemt ar PM palīdzību!
Банковские реквизиты будут ниже, персональный код номер телефона может быть получен с помощью PM.
Ziedojot naudu,lūgums norādīt- Akcija,Niku vai Vārdu Uzvārdu un ko kāda kluba!
При перечислении просьба указать- Акция ,Ф.И. или ник и клуб.

Swedbanka - LV11HABA0551010824631

Šogad mūs atbalsta:
viena no valst iestādēm,tieksim tā-cilvēļi kas tur strādā.Ja viņēm būs vēlme tad tiks atklāts kas par iestādi.
http://www.volvoklubs.lv
http://volvo-club.lv

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Decembris 2014, 17:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
:hmz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Decembris 2014, 17:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

es gribēju noziedot, aizrakstīju privāti pēc rekvizītiem, bet neviens neatbild..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeŠo ierakstu izdzēsa Mizx - 10. Oktobris 2022, 22:29.
Iemesls: reklāmas bota ieraksts
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 115 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012