Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: CL W140
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 09:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 15:15
Atbildes: 496
Mašīna: w124 300ce/2,8 w210 2,7cdi
Sveiki ir doma iegādāties CL 420 vai CL 500 w140, varbūt kādam ir un var pastāstīt kaut ko sīkāk par šo modeli. kā ar detaļām, standarta slimībām un kādu dzinēju labāk izvēlēties pērkot šo modeli?

kā arī kam pievērst uzmanību pērkot šo auto?

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: CL W140
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 11:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Oktobris 2010, 13:47
Atbildes: 330
Atrašanās vietas: Latvia, Rīga
Mašīna: MB 190d
man prātā ir palikusi svaiga diskusija šeit pat MBkluba forumā ! TUr tieši tika aprunāti aktuālie modeļi ssā utt ! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 13:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Ja kāds ir ekspluatējis, varbūt var pastāstīt par degvielas patēriņa/jaudas atšķirību starp 420-to un 500-to. Tomēr domāju, ka prātīgākā izvēle būs 500.
Skaties uz LV esošajiem vai domā dzīt no kautkurienes? Kādi sanāk ceļa nodokļi tādam, ja atdzen?
Ideālākais variants laikam būtu 95. gada ar 5-pakāpju ātrumkārbu. Jaunākiem būs problēmas ar elektroniku un koroziju.
Attiecībā uz motoriem, tad tie arī mainījās, kā tik nebija tā, ka sadalītāja vāciņi arī pazuda 95 gadā. :hvz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 16:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

es domāju iegādāties te pat Latvijā, jo ar to dzīšanu tā ir kā ir, jo tad jābūt tajā galā kādam pazīstamajam kas var kārtīgi izpētīt auto, pats jau arī īsti nebrauksi vienu autiņu skatīties un ja nepatiks tad atpakaļ baigā naudas izmešana.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 18:45 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Septembris 2010, 03:12
Atbildes: 74
Atrašanās vietas: Rīga, Jūrmala
Mašīna: c&s500c
Varu padalīties ar šo to, kas interesē. Es pats ikdienā kā otro auto lietoju c140. Kad meklēju otro auto skatijos uz c215, bet isti nekā prātīga nebija no tiem, kurus apskatīju un aizbraucu apskatīties šeit zināmu c140 s550c ar domu, ka lai saprastu, ka tik vecu man nevajag un, ka jāturpina meklēt c215, bet sanāca tā, ka tieši tas, kuru apskatijos arī ir tagad manā īpašumā. :) ...lai gan vēljoprojām skatos uz c215 un kā trāpīsies kas prātīgs droši vien mainīšu to.

Kā jau rakstīju, tad 5as ir 500, bet vēl ar 4pakāpju kārbu.
Par patēriņu - braucu es mierīgi ar kādu vieglu izrāvienu, jo tomēr jauda ir patīkama, man sanāk pilsētā (ar ne pārlieku daudz sastrēgumiem) ~17-18 l/100km, pa šoseju kaut kas ap 13 l/100km (braucot uz Viļņu vasarā bija pie 15, kur "ātrgaitas šoseja" un 4pakāpju kārba dara savu). Mērīts pēc pilnas bākas principa ar 98 statoil degvielu, ja tas ko maina.

Auto kuru es nopirku cilvēki no mbclub zin, ka ir bijis iepriekš uzturēts ļoti labi, kur vienīgi varbūt pēdējais īpašnieks to latiņu ir bijis nedaudz nolaidis, līdz ar ko arī nācās visādus sīkumus/brīnumus redzēt, kā piemēram, ka ar saplaisājušu sadalītājvāciņu mašīna vēl kustās un sveces galīgi melnas, bet tāpat vēl gāja . Varu secināt, ka auto un dzinējs ir ļoti izturīgs un īslaicīgi droši vien, ka piedod kādus "robus" uzturēšanā.

Ar detaļu pieejamības problēmām neesmu saskāries (vismaz pagaidām), lai gan jāsaka, ka nekas tāds traks nav bijis. nopietnākais no detaļām, kas ir bijis vajadzīgs ir bijis salona ventilators, klimata vadība, logu tīrītāja mehānisms un kompresors, kas atbild par centrālo atslēgu un "prisoskām". Principā problēmu nebija, lai gan kompresors tika "uzbūvēts" no 2 b/u kompresoriem, jo tas bija noteikti operatīvākais (un arī ekonomiskākais) risinājums.

Ar auto braukt patiešām ir liela bauda, man ļoti patīk un es pat teiktu, ka laikam uz ziemas R16 "baloniem" man patīk labāk kā uz vasaras R18 diskiem, jo tāds mīksāks un komfortablāks liekas. Laikam vecs sāku palikt :)

Ja kādi citi konkrēti jautājumi, laipni lūgts, cik nu zināšu, tik atbildēšu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 19:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

paldies par info gribās uzzināt vairāk par tā modeļa slimībām un uz ko pievērst uzmanību pērkot auto, cik noprotu viena no problēmām ir plaisājošie sadales vāciņi. kā ir ar motora "pravodku", jo man pašam ir w124 kupeja ar 3,0 24v dzinēju un tur tie vadi ir kriminālā stāvoklī visa izolācija nobirusi, cik zinu tieši šī slimība bija šim modelim bet kā ar W140 man nav ne jausmas. vai šim modelim vispār ir pneimo piekare? kā ar gāzes iekārtām motors uzvedās, jo esmu redzējis ka tirgo ar gāzi. w124 3,0 24v gāze ļoti nepatīk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 19:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

paldies par info gribās uzzināt vairāk par tā modeļa slimībām un uz ko pievērst uzmanību pērkot auto, cik noprotu viena no problēmām ir plaisājošie sadales vāciņi. kā ir ar motora "pravodku", jo man pašam ir w124 kupeja ar 3,0 24v dzinēju un tur tie vadi ir kriminālā stāvoklī visa izolācija nobirusi, cik zinu tieši šī slimība bija šim modelim bet kā ar W140 man nav ne jausmas. vai šim modelim vispār ir pneimo piekare? kā ar gāzes iekārtām motors uzvedās, jo esmu redzējis ka tirgo ar gāzi. w124 3,0 24v gāze ļoti nepatīk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 20:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
weedheady rakstīja:

Tu vismaz w124 sataisīji? :mhihi: Jau keries pie nākošā + S kupeja un gāze :jump:

Pasaki cenu pa cik vari nopirkt (atļauties) un mēs Tev ieteiksim ko ņemt.
Cik vari atļauties izdot naudas par remontu mēnesī (arī šis ir ļoti svarīgs faktors, viens ir nopirkt bet otrs "uzturēt").
Ja Tu šo info sniegsi tad Tev būs visobjektīvā atbilde!

No pieredzes pērkot S class nedomā ka detaļas maksās 5Ls spanis, remonti arī nebūs lēti! + Šrotos kupejas detaļas ar uguni varēsi meklēt.

Citādi Pārējā visa šā rakstīšana ir bezjēgā jo īsti nekas netiek pateikts no Tavas puses. Atbildi uz pāris vienkāršiem jautājumiem un tad redzēs kas kā.

Še palasi kaut vai šo:
viewtopic.php?f=683&t=9699&start=10

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 23:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

w124 vēl projekts lēnām iet uz priekšu bet par w140 ir tā ka to gribu jau no sen seniem laikiem un tikai "apsveru" to iegādāties tāpēc arī jautāju vai ir vērts nevis sanāk tā ka nopērku un esmu gaužam vīlies

p.s. tā man bija ar AUDI V8 likās baigi labais auto bet kad iegādājos un pabraukāju 2 mēnešus uzskatīju ka tas bija rAUDI.

tātad cena būtu kaut kur ap 2000Ls kuru vēlētos iztērēt par autu, ar remontu ir tā ja jātaisa tātad jātaisa un kā vispār var paredzēt auto remontu (mēnesī varētu atļauties ap 80Ls (ar domu ka auto ir jāremontē katru mēnesi)). par šrotiem saprotu ka detaļas nebūs, un hadenei arī šrotos detaļas nepirksi. par gāzi ieminējos jo redzēju ka netā tādus aparātus pārdod ar gāzi tāpēc arī jautāju, pašam nav doma likt gāzi iekšā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Janvāris 2014, 23:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

w124 vēl projekts lēnām iet uz priekšu bet par w140 ir tā ka to gribu jau no sen seniem laikiem un tikai "apsveru" to iegādāties tāpēc arī jautāju vai ir vērts nevis sanāk tā ka nopērku un esmu gaužam vīlies

p.s. tā man bija ar AUDI V8 likās baigi labais auto bet kad iegādājos un pabraukāju 2 mēnešus uzskatīju ka tas bija rAUDI.

tātad cena būtu kaut kur ap 2000Ls kuru vēlētos iztērēt par autu, ar remontu ir tā ja jātaisa tātad jātaisa un kā vispār var paredzēt auto remontu (mēnesī varētu atļauties ap 80Ls (ar domu ka auto ir jāremontē katru mēnesi)). par šrotiem saprotu ka detaļas nebūs, un hadenei arī šrotos detaļas nepirksi. par gāzi ieminējos jo redzēju ka netā tādus aparātus pārdod ar gāzi tāpēc arī jautāju, pašam nav doma likt gāzi iekšā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012