Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W126: Cik var atdot par tādu agregātu?
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2007, 09:56 
Lietotāja avatārs
Labdien! Man ir viens mazs jautājums: esmu pieskatījis sev W126, 84.g., 3.8, benzīns/gāze, automāts. Mašīnai ir 480 000 nobraukums, nedaudz rūsas. Dzinējs ir pēc remonta, ritošā arī.
Cik var samaksāt par minēto spēkratu, lai nebūtu pārmaksājis?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2007, 10:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pamaz informācijas, lai objektīvi spriestu. Jo auto var būt nekāds un var būt ar ekstrām līdz jumtam un vēl uz tā, piedevām, tās var būt bijušas un var strādāt joprojām. Vienkārši par gadu un modeli nosaukta summa var būt pārāk subjektīva: starp varbūt zem 1000 EUR un varbūt ko īpašāku arī par 10000 EUR

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2007, 13:03 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]224410|ivn123|W126: Cik var atdot par tādu agregātu?[/user]Labdien! Man ir viens mazs jautājums: esmu pieskatījis sev W126, 84.g., 3.8, benzīns/gāze, automāts. Mašīnai ir 480 000 nobraukums, nedaudz rūsas. Dzinējs ir pēc remonta, ritošā arī.
Cik var samaksāt par minēto spēkratu, lai nebūtu pārmaksājis?

tu doma to kas tirgojas ss.lv, kur gāzei vel garantija???

to auto es ļoti labi pazīstu, un gāzi uz šitiem motoriem likt nevar!!!
(fiziski jau var, bet drātelēsies vairāk kā brauksi)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2007, 20:39 
Lietotāja avatārs
principā mašīna nav beigta, it kā taisīja priekš sevis :? nē, ss.lv nestāv, mašīnu atradu caur paziņam. Var būt pastastīsi par gāzi?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2007, 13:14 
Lietotāja avatārs
es nevarēju saliet 3.8 benzīnu, ienaca doma pa gazes uzstēdīšanu un saku interesāties kur to izdarīt, daži meistari teica ka nedrīkst likt tam motoram gāzi, jo tajā brīdī kad iespied pedāli grīdā nepietiek visiem 8 cilindrim gaze un no ta rodas sprādziens, nu labi tas ta, es uz Deglava un Nīcgales stūra Autogāzē ieliku gāzes iekārtu, deva garantiju uz iekārtu un visu pārējo, patēŗiņš bija pieņemams 5Ls/100km, bet slāpa nost un pazuda jauda, gāja kā 2.4dīzels,

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2007, 14:05 
Lietotāja avatārs
Diez vai ar šo auto brauksi 50-80 000 km/gadā, paripināsies droši vien nedēļas nogalēs, tad jau diezgan p...uj, 20 vai 30 LVL aiziet benzīnā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2007, 14:11 
Lietotāja avatārs
Nezinu kadas jums ir bijusas gazes iekartas,bet man bija BMW 735 ar gazi un nekadu problemu.Gaja normali un nekadu gazes trukumu nejutu.Visu vajag pareizi saregulet.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2007, 16:54 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]124116|Karats|[/user]Nezinu kadas jums ir bijusas gazes iekartas,bet man bija BMW 735 ar gazi un nekadu problemu.Gaja normali un nekadu gazes trukumu nejutu.Visu vajag pareizi saregulet.

man ar bija 730bmw, 92g., arī nekādu problēmu, ne smirdēja nekas negatīvs nebij, ir mašīnas kurām var likt gāzi, un ir kurām nevar.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2007, 22:05 
Lietotāja avatārs
nu jebkurā gadījumā paldies par atbildēm :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Aprīlis 2007, 13:07 
Lietotāja avatārs
W126 vislabāk gāzi panes 2.8 motors. Pats braucu jau 5.gadi ,ne reizi nau šāvis. Draugam bija 3.8. Kamēr brauca tikmēr neka neteica,bet kad pārdeva tad gan spljaudīdamies stāstija par čakaru ar gāzi.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012