Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: izbrauciens
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

man arī draugam ir interesants w124, viņš arī piekristu braukt, viens jau personīgi piekrita braukt uzrakstot man vēstuli :) re jūs vēl divi vēl kāds, tad jau kādi 7gab. varētu salasīties :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Mierīgi varam! :baigais:

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

uz nākamo sestdienu būtu baigi ok, kamēr laiks vēl normāls :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Paupe rakstīja:
un tas ir vienīgais pasākums? Es saprotu vienu, mēs te sēžam un runājam par savu auto kaitēm, priekiem un nedienām... Dalamaies ar savu pieredzi utt.. Tad kāda velna pēc mēs to nevaram parādīt citiem? Tas popularizēs MB marku kā tādu un arī pašiem prieks kopā pavizināties... Jums varbūt liksies smieklīgi, bet braukt kopā ar savējiem un lielā skaitā sajūta ir neaprakstāmi forša.. Tas ir tāpat kā moto klubiem, kas brauc kopā, visi viņus ievēro un māj ar rokām :) Es esmu MB entuziasts un gribu parādīt, ka esam labākie ne tikai sev, bet arī citiem! Tas viss tak ir jauni kontakti, pazīšanās un labi kopā pavadīts laiks :)

Jautājums — vai vispār esi redzējis Latvijas Mercedes-Benz kluba pasāķumu kalendāru? Katru mēnesi ir tikšanās, ir lielais dzimšanas dienas pasākums un kupeju pasākums, kas nemaz nav domāts tikai kupejām — pagājušajā gadā bija ~50/50 nekupejas, 80 cilvēki 40 automašīnās no 6 valstīm. Tad mazie pasākumi, piemēram, ziemas autotrase un tamlīdzīgi. Vairākkārtēja dalība Kuldīgas pilsētas svētkos, tikpat labi līdzīgos pasākumos citviet. Principā jau nav nemaz vairs nekam vairāk laika!!! Ta ka, diskusijas autor, laipni lūgts pievienoties, iepazīties dzīvē un palīdzēt noorganizēt kadu no daudzajiem pasākumiem vai radīt vēl kādu jaunu un aizraujošu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Sounds good to me. :)

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:46 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Septembris 2012, 20:12
Atbildes: 55
Atrašanās vietas: rīga
Mašīna: w201
Es diemžēl par sevi gan nezinu vai nākam sestdien varētu tik, visdrīzākais tikai uz nākamo sezonu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2013, 21:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Mizx rakstīja:
Paupe rakstīja:
un tas ir vienīgais pasākums? Es saprotu vienu, mēs te sēžam un runājam par savu auto kaitēm, priekiem un nedienām... Dalamaies ar savu pieredzi utt.. Tad kāda velna pēc mēs to nevaram parādīt citiem? Tas popularizēs MB marku kā tādu un arī pašiem prieks kopā pavizināties... Jums varbūt liksies smieklīgi, bet braukt kopā ar savējiem un lielā skaitā sajūta ir neaprakstāmi forša.. Tas ir tāpat kā moto klubiem, kas brauc kopā, visi viņus ievēro un māj ar rokām :) Es esmu MB entuziasts un gribu parādīt, ka esam labākie ne tikai sev, bet arī citiem! Tas viss tak ir jauni kontakti, pazīšanās un labi kopā pavadīts laiks :)

Jautājums — vai vispār esi redzējis Latvijas Mercedes-Benz kluba pasāķumu kalendāru? Katru mēnesi ir tikšanās, ir lielais dzimšanas dienas pasākums un kupeju pasākums, kas nemaz nav domāts tikai kupejām — pagājušajā gadā bija ~50/50 nekupejas, 80 cilvēki 40 automašīnās no 6 valstīm. Tad mazie pasākumi, piemēram, ziemas autotrase un tamlīdzīgi. Vairākkārtēja dalība Kuldīgas pilsētas svētkos, tikpat labi līdzīgos pasākumos citviet. Principā jau nav nemaz vairs nekam vairāk laika!!! Ta ka, diskusijas autor, laipni lūgts pievienoties, iepazīties dzīvē un palīdzēt noorganizēt kadu no daudzajiem pasākumiem vai radīt vēl kādu jaunu un aizraujošu!

Jau mēģinu :) Tikai baigā problēma ir tur, ka info priekš katra pasākuma ir vairākās sadaļās, nevis vienā kopējā.. Piemēram MB kluba (foruma) sabiedrisko pasākumu dzīve, vai kkā tā :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Oktobris 2013, 10:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Vecīt, kad sarunāsi šeit forumā pasākumu, laiku un vietu, aizbrauksi un nevienu no šejieniešiem nesagaidīsi, tad tu sapratīsi par ko šeit ir runa. Tā manuprāt šeit ir mentāla problēma...
Neviens negrib, lai tu aplauzies un ar savu aktivitāti pazūdi pagrīdē, bet gan, lai tu esi viens no mums.
Tici man es zinu ko runāju un esmu šeit organizējis, kā arī piedalījies organizēšanā daudzos pasākumos. Tā pat arī šie pārējie aktīvisti, kuri raksta šajā topikā.
Apsveicama ir ideja ar kaut ko nebijušu un ņem vērā to, ka vienkārša pabraukāšanās daudzus nesaista.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Oktobris 2013, 11:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

skaidrs, paldies par info :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Oktobris 2013, 13:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Paupe rakstīja:
Jau mēģinu :) Tikai baigā problēma ir tur, ka info priekš katra pasākuma ir vairākās sadaļās, nevis vienā kopējā.. Piemēram MB kluba (foruma) sabiedrisko pasākumu dzīve, vai kkā tā :)

Mulsini. Esi kaut ko sajaucis, jo ir atsevišķs kalendārs viss vienkopus ar visiem datumiem. Tam ir tikai divi mīnusi — nestrādā meklētājs un daudzie datumi ir mazliet nepārskatāmi, jo jauktā kārtībā. Diemžēl to visu sakārtot bija visai sarežģīti, jo katrs pasākums jāievada atsevišķos laukos un jau prognozējot to kārtību visam gadam uz priekšu. Droši vien būtu vieglāk orientēties, ja jau pagājušos izdzēstu.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012