Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 5 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: MB E270
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 17:21 
Lietotāja avatārs
Ka Jums liekas, cena atbilst kvalitatei? Nobraucu 10000 pa 4 meneshiem 4 reizes biju servisa. Mashinai noskriens 90000, 2003gads.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 17:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
Nu viss jau ir atkarīgs kādā stāvoklī to mašīnu tu nopirki. Otrkārt, ko Tev servisā laboja?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 17:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...tieshi taa!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 20:33 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
īsti nesapratu - vai tas ir jautājums un ko gaidām rezultātā, iļi prosto paplakatsja ?
man mācija, ka cenu nosaka pieprasījums/piedāvājums.
Par mistisko jēdzienu "kvalitāte" var gari un plaši diskutēt - t.b. jebkurai precei ir kvalitāte.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 20:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par cenu mēs nezinām, tātat, nezinām, par cik to esi iegādājies. Mobilē tādam cena ir no 19000 līdz 58000 EUR. Pieņemu, ka ar pirkumu esi mēģinājis palīst zem 22000 EUR un no tāda es neko daudz negaidītu t.i. nebrīnītos par servisu apmeklējumu. Braucams bezproblēmu auto būtu ap 30000 EUR vērts, vismaz 25000 EUR, bet to es tā pavisam rupji rēķinu. Vēl -- nav teikts, kas tur ir remontēts. Ja daļas, kam ir mehānisks nolietojums, tad šiem tas notiek kā pēc grāmatas. Attiecīgi, ja uz tiem 80000 km ir paredzēts mainīt gultņus, tad tie visi arī būs jāmaina un neizvilksi 100-110000 km, īpaši vēl pie mums. Tā kā ir vērts iepazīties ar šādu informāciju un izpētīt, kas jau ir nomainīts, un ko nomainīsi tuvāko mēnešu laikā. Ja elektronika, tad tā ir lieta, ar ko tiešām var sanākt pabraukāt pa servisiem. Bet esmu optimists, ka reiz nāks tā diena, kad vainu novērsīs. Protams, vēl jautājums ir par izvēlēto servisu...

P.S. Es uzskatu, ka MB netiek maksāts pa vārdu, ja vien pārdevējs veikli nav iesmērējis lūzni. Tas atmaksājas lietojot un pēc tam pārdodot, arī tā ir kvalitāte.

P.P.S. Kad par šādām problēmām ir runāts ar līdzīga vecuma un stāvokļa BMW pircējiem, man vienmēr tie teikuši, ka pie 1000 Ls jāiegulda piekarē vien pirmajā lietošanas pusgadā, tā kā arī citi auto nav nekāda medusmaize.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 5 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012