Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 95 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Auto klubu netradicionālās sporta spēles 2013
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2013, 20:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

ļoti liela nožēla - netiku.
Darbs iegrieza. Visu nedēļu biju prom no Rīgas plus vakar pateica, ka šodien jāstrādā. Kamēr citi atpūtās, tikmēr Papis sargāja dzimteni :swat:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2013, 20:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Attēls

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2013, 21:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Malači.

Paldies C180, Jolachkai un AMG Raceram par organizēšanos un dalību! Pats biju plānojis šodien iebraukt uz kādu stundu un pafanot par jums, bet citi apstākļi lika doties uz Vidzemi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūnijs 2013, 10:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Decembris 2007, 11:51
Atbildes: 457
Atrašanās vietas: Riga
vot kapec vakar nebija tads laiks kaa sodien saulite karsts ara butu bijis okic! pasakums man pagasho gadu patikas labak un bija interesantakas disciplinas-sogad tika noverotas loti rupjas tiesneshu kludas te ar 1nu pretinieku vieni noteikumi pec tam jau peksni citi noteikumi spelejot ar citu un protams viss par sliktu mums!
frisbijs vispar bija nepardomats un loti traumatisks!! prieks ka bija vairak sponsoru sogad un ka nenobijas no lietus un piedalijas c180 un Jolachka + mani draugi,2loti svarigi komandas cilveki netika tad rezultati butu domajams pavisam citi,bet nu vismaz 1na disciplina mums 2vieta ir! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūnijs 2013, 12:21 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Marts 2011, 14:37
Atbildes: 91
Mašīna: MB C200 Sport Coupe
Vis bija forši, ja tik laikaapstākļi nesabojātos.

Jo slapjā tautas bumba bija mazliet nevietā - tādiem laika apstākļiem. :)
Tad vēl tajā stafetē, kur baļķis jāmet - nez laikam neesmu svara cilātāja. :D Bet tā pārējais viss ok.

Bet pirms sporta spēlēm būtu mazliet komandai jāpatrenējās kaut vai savā starpā pludmalē vai kādā laukumā, jo kamēr jaunie mūsu komandas dalībnieki izmēģināja praksē, kaut vai kā, piemēram, spēlēt dvieļbolu, jau bija tuvu finālam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūnijs 2013, 21:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Mašīna: Mercedes

Vēlreiz - mani tiešām pārņem skumjas.
Sajūta tāda, ka atstāju savējos novārtā, kaut kur... :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūlijs 2013, 20:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

No frīsbija pat zilumu nav :( :D

Katrā ziņā - liels paldies Celica Club par šo fantastisko pasākumu! Ceru, ka nākamajā gadā aktivitāte un interese par šo pasākumu būs lielāka, kas varētu arī novest pie iepriekšējas gatavošanās, lai ne tikai piedalītos, bet arī sastādītu konkurenci citiem klubiem. Ir labi iet ar devīzi, ka galvenais ir piedalīties, bet kuram gan patīk zaudēt? Protams, arī attieksme ir svarīga. Ir jāiet kā komandai, par to ir jāceļas un jākrīt, nevis jāmeklē jēga kādā no disciplīnām.

Nedaudz sirds sāp par to, ka redzi, ka citi klubi brauc ar +/- 15 cilvēku sastāvu, ģimenēm, bērniem, faktiski izklaidējas un atpūšas, vienlaicīgi arī atbalstot savējos. Bet kas mums? Tikai tie, kuri piedalās... Paldies Normundam, ka dabūja cilvēkus, kas bija gatavi mūs pārstāvēt, bet visādi citādi es uzskatu, ka 3 kluba cilvēki ir diezgan nožēlojams skaits, ne tā?

Nevienu nevar piespiest kaut ko darīt, bet izlikties par beigtām zivīm arī nav stils. Esmu runājis un ceru, ka arī raisījis kādam vielu pārdomām. Paldies.

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūlijs 2013, 20:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tas jau pie mums normāli, ka, ja kaut kas jādara, lai tiktu pie rezultāta, tad to vajag max 5 cilvēkiem. Ja kaut ko labu dod par brīvu, nekas nav jādara un nav grūti pie tā tikt, tad vajag 15 cilvēkiem. Pārējie labākajā gadījumā mutes pavirinās un arī to max 3x gadā (par tobrīd aktuāliem tematiem).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūlijs 2013, 21:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Bet kāpēc? Biedrības mērķi (2.1.5. punkts) ir veicināt sadarbību ar līdzīgām organizācijām un piedalīties to rīkotajos pasākumos. Skaidri un gaiši viss ir uzrakstīts, tāpat arī punkti 2.2.3 un 2.2.4 paredz idejiski ko līdzīgu. Par to arī visi biedri ir parakstījušies. Negribu iedziļināties sīkāk, jo es būtu priecīgs, ja būtu kaut minimāla interese izrādīta, jo nu nevajag man stāstīt, ka 15.maijā (datums, kad CelicaClub ievietoja ziņu par spēlēm) visiem jau bija skaidrs, ko darīs 29.jūnijā. Un šis jau nav ne pirmais, ne pēdējais pasākums tāds.

Es tiešām jūtos diezgan vīlies visā šajā... Neesmu kalnu gāzējs, bet, ja ir cilvēki, ar ko kopā iet ar vienotu mērķi un ideju, es iešu, bet arī man noplok vēlme pie šādas pasivitātes gan forumā, gan dzīvē. Cilvēki mīļie, kas notiek ar jums? (Nerunāju šobrīd par tiem, kam ir tiešām attaisnojoši iemesli) (tupa blenšana TV ekrānā un vēlme izgulēties sestdienā nav attaisnojums, jo pasākums ilga visu dienu, tādēļ pievienošanās un komandas atbalstīšana dienas laikā būtu tikai iepriecinājusi un motivējusi).

Es varbūt arī būtu šo datumu pavadījis citādāk, jo arī man ir lietas, ko darīt brīvdienās, bet es gribu pārstāvēt klubu pasākumā, tādēļ jau laicīgi tam arī izbrīvēju dienu. Nestāstiet, ka vienīgais sporta veids, ko pieprotat, ir klaviatūras klabināšana un stūres rata grozīšana. To prot visi!

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūlijs 2013, 22:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pasākumā nebija alus par brīvu un kaķenes dzemdēšana vienmēr ir labi attaisnojumi...

Ja nopietni, tad es netiku, jo man ikgadējās Kāpas orientēšanās trīsdienas, kur 4 dienas no rīta līdz vakaram veicu organizatoriskas darbības, tos datumus es zinu jau principā gadu uz priekšu, ja tik nejauši nepiemirstas. Tā ka nedēļas nogale uzreiz pēc jāņiem man arī nākamgad aizņemta.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 95 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012