Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 132 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB 124 Coupe
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 00:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Lab,lab.neizplūdīšu diskusijā par šo tēmu.
Bet automāts ir liela un ērta extra. Pie kam- šiem meršiem automāts degvielas patēriņu samazina pilsētā par aptuveni pus litru ;)

Tas jau atkal kā kuram citam patīk automāts labāk, citam manuālā...esmu pieradis pie manuālās, tapēc dodu priekšroku tam!:)
Puslitrs..hmm īsta ekonomija! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 00:29 
Lietotāja avatārs
nevis īsta ekonomija, bet arguments tiem,ka apgalvo,ka automāts rij vairāk par manuālo.
Automāts ir kudi labāks pilsētā, pie tam paliek viena roka brīva,kuru var veltīt pārtikas konsumēšanai, zoda kasīšanai, mob.tel. spaidīšanai, pretējā dzimuma pārstāvju apčamdīšanai utt. cik vien fantāzija ļauj un kad vien vēlas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 00:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nevis īsta ekonomija, bet arguments tiem,ka apgalvo,ka automāts rij vairāk par manuālo.
Automāts ir kudi labāks pilsētā, pie tam paliek viena roka brīva,kuru var veltīt pārtikas konsumēšanai, zoda kasīšanai, mob.tel. spaidīšanai, pretējā dzimuma pārstāvju apčamdīšanai utt. cik vien fantāzija ļauj un kad vien vēlas.

Tas jau atkal kā kuram...kam labāk patīk manuālā, kam automāts!
Piekrītu ja pa Rīgu jābrauc un sastrēgumstun`das tad protams labāk ar automātu!
Bet nu mums te valmierā tādi sastrēgumi nav, tad ir labi arī ar manuālo! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 09:48 
Lietotāja avatārs
Nekad neesmu bijis 124tā owners, bet reiz gribēju kļūt :) Es teiktu, ka viss ir skaidrs.. jo 2.3l motors ir pilnīgs nīkulis.. OK... braukt var.. bet vai tas ir stilīgi, ka [Sports car / coupe] segmenta auto ieskrienas līdz simtam 13-14 sekundēs.. :O es teiktu, ka nē.. 300tais jau ir OK..

Par kārbām es vpiekrītu RICHY+.. to gadu meršiem manuālās kārbas vispār neizceļas ar īpašu "foršumu", bet automāti vienmēr bijuši labi, ja ne labākie :) da i visār tāds zolīds auto na*** to ŗučku raustīt :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Lab,lab.neizplūdīšu diskusijā par šo tēmu.
Bet automāts ir liela un ērta extra. Pie kam- šiem meršiem automāts degvielas patēriņu samazina pilsētā par aptuveni pus litru ;)

Tas jau atkal kā kuram citam patīk automāts labāk, citam manuālā...esmu pieradis pie manuālās, tapēc dodu priekšroku tam!:)
Puslitrs..hmm īsta ekonomija! ;)

Domāju, ka motora izvēle tev pati dos atbildi uz jautājumu automāts vs manuālis.
Ja 2.3 manuāli tu dabūt varēsi, tad 3.0 manuāli diez ko viegli dabūt nebūs, jo tādas lietas ir ļoti maz. Jo lielāks motors MB, jo mazāka cerība redzēt to komplektā ar manuāli. Neviens cilvēks nav tik labs braucējs, lai varētu ar plikām rokām (manuāli) novaldīt, piemēram, 320ZS un griezes momentu, kuru dod 500E.
Tā kā jo mīkstāks motors un plikāks aprīkojums, jo lielāka cerība dabūt manuāli. Parasti automāti netika ņemti skopuma pēc, jo manuālis ir lētāks. Tādējādi arī daudzas citas opcijas netika izvēlētas.

Mazliet off-topic. Pēc manas pieredzes, cilvēki, kuri baidās no automāta, vai ciest nevar to, bieži vien to vispār nav izmēģinājuši, bet tikai ir sadomājušies visu ko.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nevis īsta ekonomija, bet arguments tiem,ka apgalvo,ka automāts rij vairāk par manuālo.

man pirmais auto bioja manualis, bet abi nakamie-automati......ir ta, ka ari nakamie auto bus automati...ta tas nu ir :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]143422|Exorcist|[/user]Nekad neesmu bijis 124tā owners, bet reiz gribēju kļūt :) Es teiktu, ka viss ir skaidrs.. jo 2.3l motors ir pilnīgs nīkulis.. OK... braukt var.. bet vai tas ir stilīgi, ka [Sports car / coupe] segmenta auto ieskrienas līdz simtam 13-14 sekundēs.. :O es teiktu, ka nē.. 300tais jau ir OK..

Par kārbām es vpiekrītu RICHY+.. to gadu meršiem manuālās kārbas vispār neizceļas ar īpašu "foršumu", bet automāti vienmēr bijuši labi, ja ne labākie :) da i visār tāds zolīds auto na*** to ŗučku raustīt :)

Nepiekritu Exorcist:

Mershiem manulas karbas ir vienkarshi nenokaujamas :) vienkarshi ta ir, te ir runa, ka cilvekiem apnik un tie velas izmatot normalas ertibas, jaunas tehnologijas-t.i. automatiskas karbas...

man ir 2,2 ar automatu- 150 PS.... nekads nikulis isti nesanak, es ari nepiedalos dragreisos vai ipashi nezimejos, bet jaudas pietiek..... ta ka varbut nevajag te tagad barstit apgalvojumus, ja neesi pats parbaudijis.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:10 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Neviens cilvēks nav tik labs braucējs, lai varētu ar plikām rokām (manuāli) novaldīt, piemēram, 320ZS un griezes momentu, kuru dod 500E.

nu cmon e39 M5 ar saviem 400zs vispār komplektējās tikai ar manuālo...

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1422.html

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]143422|Exorcist|[/user]
nu cmon e39 M5 ar saviem 400zs vispār komplektējās tikai ar manuālo...

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1422.html

Nu, tas jau ir BMW. :whistle:
Un kā tad braucās ar tādu zvēru?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Janvāris 2007, 10:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
man ir 2,2 ar automatu- 150 PS.... nekads nikulis isti nesanak, es ari nepiedalos dragreisos vai ipashi nezimejos, bet jaudas pietiek..... ta ka varbut nevajag te tagad barstit apgalvojumus, ja neesi pats parbaudijis.....

Sorry, ja aizvainoju! 150ps(e220) jau ir OK salīdzinot ar 136ps(230) .. tomēr jaunās paaudzes motors... pārbaudijis gan neesmu 230.. vairāk vados pēc citu atziņām un teh. datiem :ermm:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 132 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 6 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012