Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mans pirmais MB ce300
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 04:26 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Novembris 2012, 02:58
Atbildes: 50
Mašīna: MB ce300
Sākšu ar to kad MB man ir pirmo reizi. Pirms tam bijuši Bmw, honda un citi auto marku modeli.
Par cik draugs panemot manu EX bmw dzeruma bez atljaujas - sasita un iegadajas, nacas meklet sev jaunu spekratu. Ilgi skatijos un sho Mersiti, kad nu bij jabrauc jaskatās kads tad nu isti ir :)
Tatad tik noskatits ce300 kupeja. Drošvien jau šeit ari kaut kur tika manīta..
Motors - ka jau saimnieks teica esot 3.4amg(kam vel negribās ticēt), dogleg kārba, sportline piekarite :)
Vizuali jau nu koncha, tik cik salons tads piekakats liekas. Benkji balta āda, panelis ar apsuvumiem pie loga peleki, griesti nokarajusies, un vel citi siki defeketi.
Tehniski bij siteni - kas beigas tagad izradas reduktors
Pagaidam tikai bildes no ss.lv ko sutija man ex ipashnieks ;))
ja kāds ko vairak par šo modeli zin - droši postojam iekšā :))
Kas man ljoti iepatikas sim modelim kad ir tads ka retums - borta dators.
Pagaidam kas tiks darits -
Samainits reduktors
sataisits pečkai motorits
noverstas elljas nopludes(delj kuram sodien auto aizdegas) un tiks noversti defekti, ko sapostija liesmas)
samainiti griesti
tas pagiadam lidz sniegam :)
Attēls
Attēls

un mazinsh video no sodienas vasaras riepu piebeigshanas (ieksh dr.lv portala diemzel video un kvalitate briesmiga)
http://dra.lv/gJZkfg

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Mans pirmais MB ce300
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 11:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tas ir lietotāja Briedis (vēlāk pārdeva, tad te kāds cits brauca) auto, kas vēlāk vēl te kādam bija, atceļoja no Lietuvas, pirmo gadu bija OK, bet pēc tam tiešām sākās problēmas ar visu ko. Tā ka veiksmi darbos, jācer, ka iepriekšējie īpašnieki jau lielāko daļu problēmu novērsuši, ka Tev atliks tikai šie sīkumi un pēc tam brauksi bez bēdu.

P.S. Cik atceros, konkrētajam auto saplīsa kārbas dzesēšanas radiators un tas tika likvidēts vispār. Tā ka es ar tādu uz trasi nebrauktu, nav brīnums, ka esi kaut ko izcepis — varbūt tās ir sekas pašdarbībai.

P.P.S. Tas tiešām ir AMG un var gadīties, ka reduktors Tev ir no AMG, ka tā maiņa būtu vēl muļķīgāka doma, jo pēc tam normāli nepabrauksi, ko var zināt, kas ar patēriņu rezultātā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 11:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Mizxam taisníba, es arí atceros, ka toreizājais īpašnieks plānoja izņemt kārbas dzesēšanu. Pārbaudi šo faktu!

Citādi Tev ir gadījies rets C124 ! Lai labi ripo !

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 12:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Šis var būt labs piemērs tam, ka kārbas dzesēšanai ir jābūt. (Konkrētajam tas ir mazs, atsevišķs radiators kreisajā priekšējā arkā. Lietotu to principā nav, "ķīnieši" tādus neražo, bet jauns maksāja ap 240 Ls — esi AMG nopircis...)

"Pazudušais" stūres pastiprinātāja līmenis ir tas pats, kas iet uz reduktoru. Viena sistēma, kas jālabo visa reizē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 12:10 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

shim modelim jau likvidejushi bij motoram dzeses radiatoru, ko jau dabuju pirkt un likt vieta un tas naca tieshi sofera puses arkaa.. taka shim prikesh karbas butu jabut kur citur..
bet rit brukshu skatities vienu donoru kuram ari ir shada karba...
un kads ir kadreiz jaucies reduktoram ieksha???
vnk gribas zinat - no ka brivkustiba ir radusies?? un vai iespējams vinu regulet?? vai vismaz parlikt attiecibu uz citu korpusu??

paldies par noveleejumiiem :) gan savedishu kartiba :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 13:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Kur tieši konstatē brīvkustību? Grozot aiz kardāna vai braucot ir sitieni? Tur daudz kur var būt brīvkustība un ne obligāti uz galvenā pārvada.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 14:16 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

benzman rakstīja:
Kur tieši konstatē brīvkustību? Grozot aiz kardāna vai braucot ir sitieni? Tur daudz kur var būt brīvkustība un ne obligāti uz galvenā pārvada.

grozot kardanu un braucot ir sitieni.
jo drausmiga lufte ir grozot kardanu!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 16:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Maijs 2010, 15:05
Atbildes: 114
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: C124
Pašam arī sanāca apskatīt un izbraukt ar doto eksemplāru, kad vēl bij pārdošanā. Cirtieni tiešām bija jūtami, bet tie var rasties daudzu mezglu minimālas brīvkustības rezultātā kārba+kardāns+reduktors+pusasis+aizmugurējais tilts. Reduktors gan dotajā auto gaudoja, bet cirtieni no tā diez vai pazudīs, pašam arī ir identiska problēma izveidojusies :hvz: , sākumā arī domāju reduktors, tika nomainīts rezultāts 0, nekādu izmaiņu. Pamēģini vēl paskatīties kārdāna gumijas muftes stāvokli.
Par salonu... :amurs: darba tur tiešām pietiek. Apšuvumus līdzi neiedeva jo saimnieks solījās ka esot? Par transmisijas eļļas radiatoru tas bij diezgan brutāli salaists pa taisno un spēcīgi suloja, ieteiktu pie tā ķerties pirmajā kārtā, kamēr vēl nav lielākas ziepes sanākušas.
Bet tā pacietību, viss ir darāms un sveicu ar pirkumu :alus:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2012, 17:13 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

aicis rakstīja:
Pašam arī sanāca apskatīt un izbraukt ar doto eksemplāru, kad vēl bij pārdošanā. Cirtieni tiešām bija jūtami, bet tie var rasties daudzu mezglu minimālas brīvkustības rezultātā kārba+kardāns+reduktors+pusasis+aizmugurējais tilts. Reduktors gan dotajā auto gaudoja, bet cirtieni no tā diez vai pazudīs, pašam arī ir identiska problēma izveidojusies :hvz: , sākumā arī domāju reduktors, tika nomainīts rezultāts 0, nekādu izmaiņu. Pamēģini vēl paskatīties kārdāna gumijas muftes stāvokli.
Par salonu... :amurs: darba tur tiešām pietiek. Apšuvumus līdzi neiedeva jo saimnieks solījās ka esot? Par transmisijas eļļas radiatoru tas bij diezgan brutāli salaists pa taisno un spēcīgi suloja, ieteiktu pie tā ķerties pirmajā kārtā, kamēr vēl nav lielākas ziepes sanākušas.
Bet tā pacietību, viss ir darāms un sveicu ar pirkumu :alus:

Ja es jau parskatiju plauktu bukses, tilta bukses, reduktora buksi. visu visu ko vien vareja
bet grozot kardanu - vnk jut ka nav sazobes zobratiem.. tapēc jājauc valja un jāsāk ari saprast MB reduktors. ka vinsh darbojas( un ja tev ir tads reduktors ka man kuru nomainiji - ar prieku iegādāšos) :)
Varat pasmieties - bet tad kad braucu skatities auto - tieshi truba bij pārplisusi :D:D:D par laimi :D
un pats vien dabuja segt servisa pakalpojumus, jaunu ellju :D un jaa :D
bet sobrid radiators ir uzlikts un viss ir tip top tur ;) ;)
salons - balts adas, bet parejais peleks.. briesmas.
sobrid mekleju melnu elekto adas salonu visu pilna komplektaa ;) lai viss ir chikinieka ;) ;)
kardana gumija muftas itka bij ljoti laba stavokli pat. nebij pat ieplaisajushas...
taka paldies par normalu aprakstui par auto un velejumiem :) kaut kad jau satiksies dzive drosh :D
:ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Novembris 2012, 10:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Jūlijs 2012, 15:12
Atbildes: 136
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: Fiat 500
kardāna muftas ieteicams apskatīt ar noņemtu kardānu.
Man arī šķita, ka klaudzoņa ir reduktorā (skanēja no aizmugures), jo muftas šķita stingras. Beigās vainojama bija kardāna mufta pie ātrumkārbas, kas ir no mīkstākas gumijas nekā aizmugurējā. Līdz ar to ir brīvkustība un sitieni tajā, bet troksnis ir dzirdams no pakaļgala, jo tajā ir cietāka sastāva gumija.
Nu vismaz tā mēs to skaidrojām :hvz:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012