Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 77  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Mobilo telefonu tēma
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 10:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Zigmār! Es Tev esmu vairākkārt teicis: aiznes to telefonu uz garantijas remontu! HTC Desire HD2 sakarā ar slikto zonu - tā ir šo telefonu "iedzimta kaite" :)

p.s. savulaik šādu telefonu pats esmu nesis (laikam 2 reizes) uz garantijas remontu sakarā ar šo problēmu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 10:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Renoir rakstīja:
Runājot par programmām, apple taču arī ir vesels lērums visādu appu. Tikai, cik saprotu, tur vairāk ir pa maksu, jo visa apple filozofija ir naudas kāšana jebkurā iespējamā veidā. Dzirdēju, ka, lai kļūtu par apple app developeri, ir jāmaksā gada maksa, lai tiktu klāt īpašai interneta videi, kurā tu vari kaut ko uztaisīt. Maksa esot diezgan jūtama. Man tas šķiet absurdi.

Ja gribi ko vairāk , tad gan ir jāmaksā. Bet maksājot kaut ko, arī iegūstam... :) Maksātāju/fanātu netrūkst :)
https://developer.apple.com/programs/start/ios/

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 11:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

tur jau tas stress, ka nav laika stiept to aparātu uz remontu un tajā pašā brīdī domāju, kāpēc mūsdienu tehnika tur vidēji 2 gadus un tad rodas vēlmes to mainīt uz jaunāku ? :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 11:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
tur jau tas stress, ka nav laika stiept to aparātu uz remontu un tajā pašā brīdī domāju, kāpēc mūsdienu tehnika tur vidēji 2 gadus un tad rodas vēlmes to mainīt uz jaunāku ? :lol:

Tāpēc nevajag pirkt tādus telefonus, kas uzdzen stresu :)
Pieņem dzīves ikdienu vienkāršāk ! :) Tad atradīsies laiks ne tikai telefona uz remonta aizvešanai pasākumam vien :)
Tev tikai vajag saņemties un aizbraukt,piemēram, uz Ropažu iela 6. Nodod savu telefonu garantijas remontā, vietā uz laiku saņemot citu, lietošanai derīgu telefonu ( līdzīgu savam iepr.) .

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 11:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Renoir rakstīja:
laba ir visu Apple ierīču sinhronizēšana. Viņi jau grib, lai cilvēki sapērk pēc iespējas vairāk to viņu labo, bet nesamērīgi dārgo produktu. Ar tādu vienu daiktu īpašumā cilvēks jūtas nepilnīgs :) Un tad vajag apple tv un ko tur vēl ne.
Beigās skaties, esi iekļuvis tādā kā sektā, kurai tu visu laiku pārmaksā un sāc vēl sludināt viņu taisnību citiem un noliegt citas "reliģijas". Tas laikam ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc man apple nepatīk.

Runājot par programmām, apple taču arī ir vesels lērums visādu appu. Tikai, cik saprotu, tur vairāk ir pa maksu, jo visa apple filozofija ir naudas kāšana jebkurā iespējamā veidā. Dzirdēju, ka, lai kļūtu par apple app developeri, ir jāmaksā gada maksa, lai tiktu klāt īpašai interneta videi, kurā tu vari kaut ko uztaisīt. Maksa esot diezgan jūtama. Man tas šķiet absurdi.

Gribas sagraut dažus mītus — Apple ideāli sinhronizējas ar visām ierīcēm, pie jebkura datora piesraužot iPhone "uzreiz" ir internets, atšķirībā no jebkura cita telefona. Man nekas nebija jāregulē, jākonfigurē, jāxxx, lai mans plānotājs telefonā sinhronizētos ar sveša uzņēmuma Outlook un kalendāru — vajadzēja tikai atvērt viņu e-pastu ar pielikumu. Man nav viss Apple un vēl kādu laiku nebūs, tas skaidrs, bet skraidot no uzņēmuma uz uzņēmumu visvienkāršāk ir ar Apple, jo nav ne pašam jābūt IT speciālistam, ne jāmeklē tāds tur uz vietas.

Nākamais — dārgs tas ir tikai subjektīvi pirmajā brīdī, ja gribi nopirkt analogu ierīci ar tādu pašu programnodrošinājumu, funkcionalitāti, cenas atšķirības principā nav. Nākamais — kad esi veicis pirmo pirkumu, turpmāk visi atjauninājumi, jaunas programmas, viss ir daudz, daudz lētāk kā konkurentiem. OK, sauc to par "biedra karti" uz klubiņu, bet tas ir tas pats, kas pilna servisa viesnīca — liela fiksētā maksa, bet saturs tik plašs, ka spēj tik lietot.

"Problēmas" tikt pie programmēšanas. Tas ir tas pats, kas maksa par stāvēšanu servisā blakus un meistaru mācīšanu. Ja esi tik gudrs, tad "maksā" un izdari labāk, turpmāk pie tevis vērsīsies. Tas kvalitatīvi atsijā muldētājus par to, cik viss ir slikti un kā viņi var labāk no tiem, kas var uztaisīt kaut ko stabilu un funkcinējošu — ja gribi "muldēt", tad tas ir maksas pakalpojums.

P.S. Es vēl neesmu nonācis situācijā, kur man Applam tiešām vajadzētu programmu, par ko būtu jāmaksā. Tagad svārstos par kādas MS programmas iegādi un viss. Tāpēc nesaprotu, kur rodas apgalvojumi "viss tik dārgs, viss tik dārgs". Vienu reizi samaksāji un aizmirsi — vari strādāt ar visu, ko vēlies! Ja par lietotāju filozofiju, tad man šī pieeja ir IT tehnikas izvēlē, auto izvēlē, mobilo pieslēgumu izvēlē, principā visur. Vienu reizi samaksāju un man vairs nav nekādu stresu ne par ko, nekādas slēptas izmaksas, nekādas uzlabošanas izmaksas — vispār nekā, nekā. Un man nav jāzina nekas par update, par jaunām versijām, par nez kādiem vēl sū, jo viss darbojas tāpat, bet procesos, kas strādā, kā likums iejaukties nedrīkst.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 11:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nezinu gan, vai 600 LVL par mobīlo telefonu (es atvainojos, PAR TELEFONU!) ir adekvāti un pareizi.

Lai kā Jūs te dziedātu slavas dziesmas, viss tas pats, tikai krietni lētāk un ātrāk ir pieejams ar HTC un Samung, pat vēl labāk un plašāk. Jā, Nokia cīnās un nesaprot īsti virzienu vēl, bet nu gan jau būs labi arī tur.

Protams, pieprasījums un cenošana ir 9. klases jēdzieni, bet nu manuprāt jau vien fakts par to, ka Latvija nav iekļauta kaut kādās tur Apple mārketinga un tirdzniecības programmās, rada konkrētus apstākļus, lai man pat i prātā nenāktu domas par šī uzpūstā un pārspīlētā brenda iegādi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 11:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Nezinu gan, vai 600 LVL par mobīlo telefonu (es atvainojos, PAR TELEFONU!) ir adekvāti un pareizi.

Lai kā Jūs te dziedātu slavas dziesmas, viss tas pats, tikai krietni lētāk un ātrāk ir pieejams ar HTC un Samung, pat vēl labāk un plašāk. Jā, Nokia cīnās un nesaprot īsti virzienu vēl, bet nu gan jau būs labi arī tur.

Protams, pieprasījums un cenošana ir 9. klases jēdzieni, bet nu manuprāt jau vien fakts par to, ka Latvija nav iekļauta kaut kādās tur Apple mārketinga un tirdzniecības programmās, rada konkrētus apstākļus, lai man pat i prātā nenāktu domas par šī uzpūstā un pārspīlētā brenda iegādi.

Kur tu ņem tādas spekulantu cenas?????????????????? Apple cenas ir 1:1 ar citiem viedtālruņiem — tie VISI maksā vienādi!!! Samaksa ir par atkāpšanos no pieslēguma un to jau katrs operators nosaka pēc savām iedomām. Tie 600 Ls būs kāda Tele2 sapņu murgi un viss. iPhone Latvijā tiek izplatīts par 1 Ls, ja netaisies ar to laisties lapās uz nez kurieni. Ja, piemēram, HTC izplata vēl lētāk, par 0,5 Ls, tad par starpību pat alus īsti nesanāk.
"viss tas pats, tikai krietni lētāk un ātrāk ir pieejams ar HTC un Samung" — manis minētās lietas kā internets datorā caur pakaļu un sinhronizēšanās arī tāpat. Nav tak problēmu praksē pamēģināt un salīdzināt!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 12:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Internets telefonā caur pakaļu ? Kā ? :O

HTC ir Mobile Network defaultā, kad pieejams ir open WiFi, pats atslēdz Mobile un lieto WiFi. Arī sinhronizācija ar Gmail un Google darbojas ideāli. Vienīgais, kur kurnu, ir šī zonas problēma, citādi HTC man ir ideāls Iphone aizstājējs par samērīgu cenu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 12:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Oktobris 2010, 13:47
Atbildes: 330
Atrašanās vietas: Latvia, Rīga
Mašīna: MB 190d
Misters X rakstīja:

HTC ir Mobile Network defaultā, kad pieejams ir open WiFi, pats atslēdz Mobile un lieto WiFi. Arī sinhronizācija ar Gmail un Google darbojas ideāli. Vienīgais, kur kurnu, ir šī zonas problēma, citādi HTC man ir ideāls Iphone aizstājējs par samērīgu cenu.

Šodien izdariju šo lietu savam Iphone 3gs, zini, grūtākā daļa bija ievadīt savu vārdu un uzvārdu.
Un ja jūs te runājat par telefoniem, tad es arī labprāt padalītos ar savām domām.
Man ir jau trešais Iphone, pirmais bija tā sauktais 2g vai 2, sauciet kā gribiet, to ieguvu jaunu, no USA par 140 lv, tad vēl nebija tie noteikumi, tad nākošos abus , 3g un 3gs esmu pircis lietotus.
Es pagaidām nevaru atļauties maksāt 25 lv menesi par telefonu, tad izvēlos nopirkt iepriekšējās paaudzes telefonu, par ļoti draudzīgu summu, mirklī , kad Latvijā sāks pārdot Iphone 5, meklēšu kādu ( never loced ) Iphone 4s..
Esmu ar mieru lietot vakardienas tehnoloģiju, bet zināt to, ka telefons pilnvērtīgi un stabili man strādās ! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 13:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:

Vispār jau es par kaut ko citu — par to, kā telefona 3G pieslēgt un izmantot datorā, lai datorā lietotu internetu. Pārējais ir pašsaprotami. Man atliek telefonu ar USB kabeli iespraust datorā un manam + 30 citiem datoriem ir WiFi. Paredzēta 1 mehāniska darbība, nekas vairāk. Konkurentu piedāvājumā ja tas vispār iespējams, tad 30 min čakarējoties un arī tad ne vienmēr izdodas.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 77  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012