Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: A klase
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 15:08 
Lietotāja avatārs
shodien paveeroju ielaas, ka patiesiibaa sho mazinjo draugu riigaa ir loti maz.. :) Nez priecaaties vai skumt, bet juutos pagodinaats :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 15:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

normali, tas tak ir labi, ka nav katram 3.jam....:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 18:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Ja tā tiešām ir tava Mersīša bilde (tur kur auto infa...), tad baigi smuks viņš tev ir! Nez... man liekas ka kaut kas viņā neparasts ir... Smuks!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2005, 17:02 
Lietotāja avatārs
Nu shis nav, maneejais ir peleeks metaaliks un bez ljitakiem, ar smukiem kalpakiem. Ljitakus gan buus jaaiegaadaajas, cits skats :)

Driiz.. driiz buus maneejais :)
Tik un taa smuks:)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2005, 09:18 
Lietotāja avatārs
Man ir paraadiijusies interese par A klases mersiiiti savai draudzenei!!! Vajag diizeli un ar automaatu, citiem auto baigi gruuti atrast taadu savienojumu!!!

Kaa ir ar detaljaam un izmaksaam shim auto? nav vinjsh pilns ar elektroniku, ko var remonteet tikai pie diilera??? kaa ar luushanu? kas ar pateerinju? cik sapratu tika mineeti 6l, tas ir pa pilseetu???

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2005, 10:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Par kvalitaati vienreiz tika šeit runāts. Caur Meklēšanu vari pameklēt. īsumā sanāk tā - pirms feislifts kvalitaate nekāda, pēc - jau Mercedes līmenī.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2005, 11:11 
Lietotāja avatārs
Kopeejais pateerinjsh ir no 5-6 l uz shosejas 7-8 pa pilseetu. Ar elektroniku sapichkaats vinjsh ir, bet taa nav obligaati jaalabo pie diilera. Pasham tfu tfu tfu veel nav nekas luuzis... draudzenei ir ok, es pie sava netieku, jo draudzene paarsvaraa arii braukaa ar vinju.... sev jaadomaa ko lielaaku..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2005, 11:58 
Lietotāja avatārs
Starchij!!
Tu rakstiji ka tava A.kl ir ar 1,7 dizeļ dzineju bez trubinas!!!!!!
Lieta tada ka Mercedes neražo turbo dizeļus !!!!Bet jau kadu laiku ražo CDI ,dizeļus kas ir tiešas iešprices dizelis!!!!!
Visi šie dzineji ir aprikoti ar turbinaam!!!!!Bez turbinam viņi nemedz but!!!
Ja gribās šo 1.7 dizeli biskucit jestraku var viņu nočipot!Man viens kolega kam ir A 170 CDI to nočipoja un rezultats to ļoti apmierina!
Izmaksaja tas viņam apm. 300 EUR!!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Maijs 2006, 09:38 
Lietotāja avatārs
Nu chipot es mazliet baidos, jo shkjiet tad vinjsh saaks maksimaali ekspluateet savus resursus un aatraak nojaasies...
Karoch, padziivoju mazliet Daanijaa.. ar mersiiti brauca mana druzhka..
Nedeelju nobraucu tagad pats.. un shaadas taadas kjibeles.. kautkas ar motorinju nav labi, bremzhu kluciishus nomainiju, it kaa pa saliem iztureeja visu OK, neskaitot, ka bija nopliisis gjenerators un nelaadeeja akji.. salaa meegjinu iedarbinaat.. mazliet iegriezh.. un apstaajas. Iedomaajos, ka akjis beigts, kaa nekaa 5+ gadi... it kaa buutu laiks mainiit.. nomainiiju.. peec laicinja visa elektriiba saaka mirkshkjinaat.. atkal serviss, tie saka, ka gjenis chupaa, salaboja.. viss chiki un izraadaas, ka vajadzeeja uzreiz gjeni labot, un akjim nebija ne vainas.. tagad man 2.. nu un lai ir :)))

Veel neskaidra lieta ar to automaatu.. kaa iedarbinu un saaku braukt, mazais uzrauj liidz 4 aatrumam paarsleedzoties pie maksimaaliem apgriezieniem.. viss ir chotka, bet tikliidz uz shosejas taa pagaazeeju, notiek man nesaprotamais.. izbraucot no apdziivotas vietas aatrumi saak paarsleegties pie 1500 apgriezieniem!!! -} uzraaviena nekaada... meegjinaaju sleegt manuaali arii jeega ne iipashi, jo ierobezhotaajs neljauj aatrumu mociit peec 2800 apgr.... vot to es nesaprotu... te chista kaukaada shaize ar elektroniku.

Ritoshajaa daljaa arii kaut kas shkjiet aizdomiigs, jo iebraucot bedriitee pie aatruma virs 40.. mashiiniiti mazliet sanes.. savirze.. vai???

Karoch pieteicos uz diagnostiku TUF servii pirmdien, redzees ko teiks...

Bet autinjsh dieviigs :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Maijs 2006, 09:49 
Lietotāja avatārs
Nu tagad bildee ir maneejais eMBijs :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012