Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: A klase
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 12:03 
Lietotāja avatārs
Sveiki, re kaa sanaacis, ka dikti iekaaroju A klasiiti, bet nu neatradu nevienu no biedriem, kam buutu kas liidziigs, ceru, ka "mazie" te netiek diskrimineeti :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 12:40 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2005, 16:52
Atbildes: 1256
Atrašanās vietas: jelgava
Mašīna: PO-7668
notikti nee, jo tas tach ir MB :)
bet shitas texts labs "Sapičkāts ar elektroniku līdz ausīm un uzvilkta ādiņa :)" :lol: :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 12:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nu un kā pašam? Vienkārši bija doma tādu ņemt... Pastāsti kaut ko labu par viņu! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:01 
Lietotāja avatārs
Ja jau staastiit, tad visu po porjadku..

Mekleejos autinju aptuveni pusgadu. Izgaaju cauri autinjiem saakot ar 1000 eur liidz 10000. Cenai tomeer lielos vilcienos ir pofig, protams sapraata robezhaas. Man svariigi bija ekonomisku, lai ir eerts un protams pusliidz izskatiigs :))

Un te njechaijno draudzene placii ieliida "mazajaa" un teica lai ieseezhos ar, jo par mersi nebija doma at all.. Kad ieseedos, sapratu, ka jaaizbrauc... un peec divaam dienaam jau staaveeja pagalmaa, jo kaut lai mazinjsh, tik un taa mersis.. mersis, kas liek justies makjeniit augstaak par paareejiem autinjiem :)

Aprakstinjsh:
Vinjsh man ir preciizi nedeelju, pirku A2 placii. nobraukums 116 000, kam es droshi ticu, jo servisa graamatinjaa viss uzraadiits gandriiz ik peec 20-40 tk km.
1,7 diizeliic, bez turbiinas, kas loti pietruukst uz shosejas apskrienot kaadu pajuugu. Pa pilseetu uzraaviens pietiekoshs, cik nu var buut pietiekoshs diizelim :)
Kaarba - automaats+tip troniks. Var taa, var taa..
Padaudz plastmasas, bet veel negrab. Paarvilkta aadinja paar seedekjljiem un klokjim.
Pogas visas liidz galam neizkodu, kuras atklaaju ABS, ESP, spilveni, seedekjlju apsilde, klimatkontrole, kruiza vadiba (nu baigi labaa shtelle:) ), loti liela luuka...
Tai audiosisteemaa iebuuveets NAVI, vieniigi origjinalaais CD latviju neatpaziist vispaar... vieniigais saprotamais algoritms tajaa ir kompass, kas maina virzienus griezhoties :)))

Zem paarsega viss tiirs un gliits, tik dazhas "burcinjas" ar savaadiem uzrakstiem makjeniit apmetushaas ar baltuminju :))

Tehnisko izgaaju ar tiiru lapu.. tas priecee.

Nu pagaidaam shkjiet, ka tas ir tas ko tik ilgi mekleeju.

Lielaakais miinuss - apdzishana uz shosejas gandriiz nekaada
Lielaakais pluss - degvielas pateerinjsh nav paarsniedzis 6,2, protams pa shoseju ir veel daudz mazaak..

Ai nu vot taa :) Shis prieks man izmaksaaja 10 000 eiro. Par cenu luudzu man nepaarmest, ko ir veerts arii noveerteet A@ servisu :)

Ja kaut ko piemirsu... luudzu prasiet :)

Uz celja diezgan labi peld, vieniigi pirms asaakiem pagriezieniem ir jaapiebremzee, jo peec testiem diezgan liela nosliece uz gaashanos..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:04 
Lietotāja avatārs
.... jo ir vērts novērtēt A2 servisu (rakstīts ar kļūdiņu)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

jaa, A klase, tiesa gan vecaa, bija man ari pirmais MB, ar ko braucu un kas parliecinaja, ka tas viens no labakajiem pasaules auto.....

NAVI neatpazist Latviju? Vai esi meginajis dabut CD tieshi tikai par Latviju? Janja Seta nav tadu izdevusi? Es nezinu tiesa tagadejo situaciju, jo esmu arzemes, bet man likas, ka kaut kjas jau bija izdots shada veida???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:45 
Lietotāja avatārs
neesmu veel intereseejies, bet pieljauju domu ka nav, bmw arii ir liidziiga situaacija, vismaz pirms pusgada taa bija. Koleegjis kaut ko megjinaaja biidiit jaanja seetaa..

Neviens nav veel intereseejies?

Un A klasei all respect. Protams viss atkariigs no prioritaateem, bet sanaak diezgan daudz braukt, paies laicinjsh un eSinieks ar sagaidiis savu kaartu.. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

starchij, nu tad jau varbut E klasi, lai nav uzreiz tik liels leciens? :)

S klase viss ir pavisam citas kategorijas.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:53 
Lietotāja avatārs
ir gan cita kategorija.. :) bet rocinja ta stiepjaas.. tur neko nepadariisi :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Jūlijs 2005, 13:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]88844|starchijs|[/user]ir gan cita kategorija.. :) bet rocinja ta stiepjaas.. tur neko nepadariisi :)

:lol:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012