Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 147 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W123 augšāmcelšana
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Jūlijs 2005, 09:53 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:54
Atbildes: 2575
Atrašanās vietas: Latvija , Rīga
Tākā man labāk patīk tumšāka optika, tika pašrocīgi nokrāsoti plastmasi apkārt reflektoriem! tagad vēl tikai dabūt melnu resti un citus pagriezienus! :) un skats ar uzreiz būs sevis cienīgāks... :P
Attēls
Te to tik labi neredz, bet kad bišķi ir nomācies tad to jūt ļoti labi... ;) :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Jūlijs 2005, 10:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Tiko tika iegādāti jauni lietie diksi... :P tagad man ir 8J/16 un 9J/16 man jau baigi patīk platums un lielums... es pagaidām domāju ka pagaidām vairs nelikšu lielākus, jo tad jau būs bišķi pārspīlēti... :) re bildes kādi viņi izskatās vēl tikai palicis uzlikt uz mašīnas. ;) Bildē redzami aizmugurējie... ;)
Attēls
Un te var redzēt to ka nemaz tik šauri nav šie diski... :D
AttēlsNu tad ir ļoti liela iespēja ka šodien viņi būs jau uz mašīnas... 8D :) Ja protams neparaus kāds slinkums. :P :lol: :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Jūlijs 2005, 10:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Vēl garāža savu kārtu gaida citi bamperi :whistle: kurus es jau plānoju drīzā laikā uzlikt uz mašīnas tikai pagaidām trūkst viena priekšējā gumija kas ir starp mašīnu un bamperu :?
Attēls
Esmu pārliecinājies par to ka viss labākie piedāvājumi ir tad kad vismazāk ir plānots tērēties... ;) bet ko padarīsi... tā ir vienmēr bijis.... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Jūlijs 2005, 13:48 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu tad tā esmu beidzot uzlicis virsū savus jaunos diskus... 8D skats jau baigi labs... grūti pat acis nolaist :P kad uzmetu aizmugurējās riepas es pat sabijos jo riepa līda ārā no arkas, bet kad sāku laist lejā ritenis lēnām un prātīgi ielīda atpakaļ iekš arkas. :) nu ko es varu teikt izskatās ka platāki riteņi te nebūtu prātīgi likt... jo aizmugurē vairs nav vietas gandrīz :whistle: un priekšā ar, jo jābūt vietai lai varētu riepu izgriest! :P Bildes šodien nebūs, netieku es pie foto, tākā paliek uz nākošo nedēļu... :) jo pa brīvdienām visticamāk nebūs man laika... 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Jūlijs 2005, 17:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Labi nolēmu ielikt dažas bildes kur ir redzami mani jaunie diski! ;)
Attēls
Sakat ko gribat bet priekša ir daudz par augstu... :ermm:
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 12:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Kādu laiciņu pabraukāju un priekā bišķi piesēdās... nav vairs tik augsta kā tas bij kā tiko biju nomainījis riteņus! :P Likās galīgā paka** bet tagad ir daudzmaz ciešami... ganjau ka varēšu izturēt kamēr iekrāšu naudu un iegādāsos sēdinātās atsperes un amartiņus! :) Te var ievērtēt ka ta izskatijās kad bišķi piesēdās priekša... ;) :P Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 13:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Tad nu vakar beidzot tika paziņots ka sen gaidītie spoileri ir nokrāsoti un var braukt pakaļ un to arī es darīju... :) Paķēru ROMU un devāmies uz jelgavu kur arī visa uztādišana notika pie labi pazīstama mersista Milzis... viņš bij pieteicies man izpalīdzēt un palīdzēt uztādīt uz mašīnas, par ko es viņam esmu pateicīgs! PALDIES! :) Tad nu kad ierados un ieraudzīju beidzot nokrāsotos spoilerus tad viņi izskatijās šadi...
Attēls
Attēls
Kvalitāte mani apmierināja jo nekrāsoju par super duper lielu naudu! :) Man tāpat visa mašīna nākošgad tiks pārkrāsota un tonis bišķi izmainīts! 8) Lai varētu redzēt kas ta tur īsti izskatās...
Protams ka darbs sākās ar to ka tika visa priekša izārdītalai varētu piestiprināt spoileru... :) kad sākām ņemt sānu gumijas nost tad atklājās ka metāls kas satur gumiju ir pavisam izrūsējis... bet tas nekas, jo drīz man tiks likti citi bamperi vietā! ;) Kuri tik jau ieprikš aprunāti šajā topikā. kad tika noņemts bampers un gumijas pavērās šads skats... :D
Attēls
man par prieku bleķi ir diezgan maz rūsējuši kas mani ļoti iepriecināja... :P sākumā vajadzēja visu kārtīgi piemērīt lai pārliecinātos ka viss sapas... P.S. un protams es kā biznesa cilvēks pat strādājot klausule netiek izlaista no rokām... :D :lol: :lol: :lol:
Attēls
Kad bijām visu nomērijuši, pārmērijuši varēja ķerties klāt pie uzstādīšanas un nostirprināšanas... tas arī tika darīt un nepagāja i ilgs laiks kā priekšējais spoileris tika uzstādīts...
Attēls
Attēls
Un protmas kā tas es un bišķi nepapozēt pie sava mersīša... :munk:
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2005, 13:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Ilgi nevelkot laiku uzreiz tika atlikts atpakaļ priekšējais bampers... :)
Attēls
Attēls
Attēls
Nākošais pie kā ķēramies bij sliekšņu likšana... kas nemaz tik ātri negāja kā varēja likties... :whistle: :) nācās šķirties no esošās gumijas lai varētu uzlikt slieksni, bet nekas ganjau ka pārdzīvošu... 8D :P Visvairāk mani kaitināja plastmasiņu ņemšanu nost, jo negribēju visiem plasmasiņiem sadzīt vidiņus sliksnī kurus pēc tam nevarētu dabūt ārā... :D tāpēc visspasākums gāja bišķi lēnāk kā gribētos bet beigu begās kad tika sagatavota vrsma uz kuras liks virsū slieksni viss aizgāja raitāk... ar sliekšņu likšanu man nav bildes bet ir kā izskatijās kad jau bij piestiprināts... ;)
Attēls
Kad beigu beigās visu bijām salikuši... jau bij ļoti satumsis un nevarēja kārtīgi nobildēt tika mēģināts kas sanāk nu kā ir tā ir... vismaz kautkas priekštatam kā ta izskatījās gala rezultātā... (bilde ir izgaismota ar photoshop palīdzību... ;) ) lai varētu vismaz kautko saskatīt... :)
Attēls
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūlijs 2005, 07:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu tad tā esmu ticis pie bildēm un man ir vēlme padalīties ar jums... :) bildēts ir man darba teritorija pie garāžām... ;) ceru ka patiks, :whistle: vēl daudz kas jāuzlabo, bet iesākumam būs labi! :evil:
Attēls
Ko aizmirsu piebilst tagad esmu ticis pie melnas restes... pelēkā man nepatika, jo nepiestāvēja pie manas tumšās optikas... ;) Vienīgais ko es vēl gribu uzlabot rstē ir dabūt avangard! :)
Attēls
Un te pārējas bildes iz dzīves... :D :lol: :lol:
Attēls
Attēls
Kā jau viemēr mans iemīļotais fons! 8D :P :lol: :lol:
Attēls
Ja kādam ir vēlme, esmu gatavs uzklausīt jūsu ierosinājumus un kritiku... :whistle: :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Augusts 2005, 13:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Uzdoto brīdi viss pasākums ir piestājies, jo jāvāc nauda mācībām :unsure: un līdz ar to nekas nepaliek mersītim! Bet lielākās pārmaiņas būs gaidāmas pa ziemu vismaz tā ir ieplānots un līdz ar to ziemā es ar viņu reti parādīšos ielās! :( Idejas ir tik daudz un grandiozas ka pašam skudriņas pārskrien pār ķermeni vien iedomājoties kāds vajadzētu izskatīties gala rezultātā! 8D :evil: Bet viss ar laiku... nevajag neko sasteigt... ;) Dotajā brīdī mans mersītis jau kā nedēļu stāv vienmuļi darba teritorijā un skumst, bet ne uz ilgu laiku :evil:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 147 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012