Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]Pamērīju diskiem centra diametru - 69 mm (originālaijiem 66,5) zvanīju uz to DALANU, sīki un smalki veci izprašņāju, izstāstīju visu savu skeptisko viedokli, bet šis arī mani pārliecināja ka bez centrējamiem gredzeniem diski gandrīz vienmēr met. Sāku jau noticēt. Vienīgā problēma, ka šiem nav tādu gredzenu kā man vajag pēc izmēriem. Šis teica ka daudzi prasot tādu izmēru, kā es bet nu nav. Tad nu ķeršos pie virpas un izvirpošu šamējos pats. Un izvirpošu tā pavairāk un pārdošu DALANAM lai citiem MB īpašniekiem arī tiek.
Ja tas tiešām atrisinās manu problēmu, tad būšu pilnīgi ablomījies, ēdīšu savas ceptās aknas un uzsaukšu aliņu tiem džekiem kas mani mēģināja par to pārliecināt. Gribās kādreiz aizbraukt uz kādu no jūsu kluba organizētajiem meetingiem. Kas tur parasti notiek?
Tik virpošanas problēma ir precizitāte -- ja viena puse gadīsies smagāka par otru, ritenis turpinās raustīties...
Bet par pasākumiem viss +/- ir tepat pie rakstiem izlasāms. Un arī pasākumu sadaļā...