Mkay!
atskaite no manīm:
savācāmies ar Dievu uz pusēm un braucām uz to painta laukumu, kur īsi pirms pagrieziena MBCoupe gandrīz nobučoja elSpiegu, mans tik skatās, kā mellā kupeja pa zāli aizmočī......adrenalīns Nr.1 8D
2. Liktenis man liek spēlēt kopā ar BMW team-u, paldies Dievam, mani atbalstīja Kristapz.....mkay...
3. pirmis ,ko nošāvu bija Lindonis, taču šaujot domāju, ka tas ir Spiegs......
4. nākamajā spēlē nobliezu uzreiz gan ElSprogo gan Endr4 laikam-nāca kā tādi aļņi pa izcirtumu un domāja, ka man rokas dreb un nevaru trāpīt....kā beidzamo izslēdzu Mipi, kurš tomēr beigās aizķēra arī mani, bet nu lieta bija darīta....
nākamjā reizē aplauzos uz Mipi, kuram 2!!! mani trāpījumi neko neizdarīja, jo bumbiņas pret viņu atsitās un neizšķida... :arge: viņa trāpījums bija kokam man blakām un šļakatas apšķieda manu ķiveri, tiesnesis uzskatīja, ka esmu beigts kā zivs......
5. Lindonis- tas bija šedevrs...elSpiegs un endr4 brēcot un gārdzot skrien uzbrukumā un Lindonis tjipa viņus piesedz-rezultāts -tiešs trāpījums savējam(ElSprogo) mugurā no 4 m........APLAUSI!!!! :clap:
tālāk karogu būšana, kur mūsu teams 21 sek. ieņēma Banku....viss turpinās.....otrais mēģinājums bija labvēlīgs pretiniekiem.....
mežā bastions...nožēloju, ka nebija granātas, skatos- lejā endr4 ierakumā, ar pakaļu pret mani..zagos, zagos klāt un domāju, ka 20 m būs gana-netrāpīju..bet pakaļa gan ātri pazuda.... 8D
Tad vēl kristapzas izmisīgie saucieni un panika, elSprogo kad bija piezadzies-bet kopīgiem spēkiem likām viņam ļepatot prom!!!
pēdējais- Spīdbols.....nu tur laikam elSpiegs dabūja to zilumu no manis, jo skrienot viens otram pretī biki pieliecos, viņa šāviņs aizlido man pār galvu, bet mans- viņam padusē.... 8D
Vispārībā bija kruti...iesaku tuvākā mēneša laikā atkārtot.......
Nu kā ierosinājums??????