Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Nu gan te ar pesimismu sadarbojušies... OK, par to motoru neko nezinu, bet pārējo... jaukt... nez, nez, es tik liels pesimists neesmu. Principā Labs W123 vairāk kā 250 Ls gadā remontos nepaņems. Nu, ja pietiek ar 1000, lai dabūtu 100-250 Ls izdevumus gadā, tad remonts atmaksājas, ja jāiegulda vairāk un pēc tam pārliecības nav, tad gan jāatmet ar roku. Kā skatos te uz savu ģimenes īpašumu, reizi pa 3 gadiem jāieliek naudiņa, ko gribētos atlikt un iztikt bez konkrētajiem darbiem, bet pēc tam brauc bez bēdu! Domāju, ka nav ko Tev tur daudz spriedelēt, sarunā iebraukšanu pie GenSek, šie visu apskatīs, sarēķinās, tad arī zināsi alternatīvu objektīvu izmaksu variantu, kā saprotu, šobrīd pie viņa vēl neesi aizbraucis uz diagnostiku, šie vienkārši ir lielāki optimisti par citiem vecu MB remontu jautājumos (kā nekā pašiem tur tādi vien -- dīzeļtakši), nu, pēdējā reizē gan izbrīnijās, kad ierados ar W123, tā arī nesapratu -- šie domāja, ka būšu veiksmīgi no tā ticis vaļā, ka tik sen nebiju rādījies, vai ka tam nez kāpēc vienkārši nevajadzētu kustēt uz priekšu...
apskati to autinju dziivee un tad parunaa... :cry: es arii dziivee taalu neesmu pesimists, bet ja taa, tad jaaatvainojas jums vechi, ka esmu reaalists...