Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 189  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w123
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 02:01 
Lietotāja avatārs
nopirku lietotu maģi mašīnā.Bija agrāk vecs kenwood kasetnieks.skanēja tīri labi.Tagad nopirku blaupunkt CD.Kādu laiku biju braukājis bez maģa.Tagad pieslēdzu un konstatēju,ka tumbas ir pilnīgā sviestā.Grab, tarkšķ utt.Bet patīk fiška,ka var pie ātrumpārslēga regulēt balansu starp priekšējām un aizmugurējām tumbām.Baigi daudzas reizes pasažieri ir sūdzējušies,ka mūzika par skaļu.a es pārslēdzu tikai uz priekšu un visiem labi.
Tāda aizdoma,ka masn mersis jaunībā ir bijis taksis.Čoto daudz par aizmugurējiem domāts.
Pelnutrauki,lampiņa,kas ieslēdzama no priekšas, tumbu balanss, rūpnīcā ietonēti stikliņi aizmugurē. :? bet nekas cits neliecina par taxi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 17:09 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nopirku lietotu maģi mašīnā.Bija agrāk vecs kenwood kasetnieks.skanēja tīri labi.Tagad nopirku blaupunkt CD.Kādu laiku biju braukājis bez maģa.Tagad pieslēdzu un konstatēju,ka tumbas ir pilnīgā sviestā.Grab, tarkšķ utt.Bet patīk fiška,ka var pie ātrumpārslēga regulēt balansu starp priekšējām un aizmugurējām tumbām.Baigi daudzas reizes pasažieri ir sūdzējušies,ka mūzika par skaļu.a es pārslēdzu tikai uz priekšu un visiem labi.
Tāda aizdoma,ka masn mersis jaunībā ir bijis taksis.Čoto daudz par aizmugurējiem domāts.
Pelnutrauki,lampiņa,kas ieslēdzama no priekšas, tumbu balanss, rūpnīcā ietonēti stikliņi aizmugurē. :? bet nekas cits neliecina par taxi.

diez vai tavs autinsh ir speciaali bijis pielaagots taksim, jo pelnutrauki ir visiem sedaniem aizmuguree, takshiem vini ir bijushi augstaak abivkaas tikai drusku zem loga, balansa reguleetaajs ir karam otrajam, stiklinji var buut arii taapat ietoneeti,
Tieshi par taksi no vaacijas vareetu liecinaat kabatinjas prieksheejaas durviis ar vaacinjiem, un speciaals izdaliijums skaitiitaajam virs augstaa gaisa puuteeju ventilacijas atvereem viduu, tur uz augshu ir taads kaa panela turpinaajums....
P.S. gan jau uztaisiisi savu mersi, esmu paarliecinaats, ka manam vizuaalais saakumaa bija daudz suudiigaaks nekaa tavam tagad, pasham 10 reizes 3. meen. laikaa rokas nolaidaas, man bez bukteem bija tikai jumts un viens no aizmugureejiem spaarniem :D paareejaaas detalas man ir shpakteleetas :D, bet es galaa tiku, taakaa tev tas viss priekshaa, galvenais nenolaid rokas

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 18:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tiešām, to visu vienreiz savedīsi kārtībā un pēc tam uz gadiem aizmirsīsi. OK, ar tām elektrībām un vakuumiem var sanākt pačakarēties, bet gan jau, piedevām, abas vainas taisot droši vien nāksies ņemt nost durvju apšuvumu, tātad viss pie viena... Un rūsa, cik atceros, tāda simboliska, šim (http://www.mbclub.lv/galleries/mizx/ind ... &goffset=0) vispār duvju apakšas nebija + krāsas gabali plēksnēm rūsas dēļ atdalījās... nevienas veselas detaļas... bet tagad viss spīd un laistās!
Par ērtībām aizmugurē sēdošajiem -- es jau rakstīju, ka, kaut W123 tā īsti limuzīns nemaz nav (kaut skaitās...), man ir kompānija pārliecinātu priekšā sēdētāju, kas W123 tomēr labprātāk iekārtojas aizmugurē. Skaļuma regulators, pelnutrauki, apgaismojums u.t.t. visādi nieciņi ir tikai mazs papildaprīkojums un viss -- pilnīgi normāli + tieši tādu jau ir vērts aprūpēt, to pašu, uz ko linku ieliku remontējām ar lielu pārliecību, ka tas ir tā vērts, jo salīdzinājumam 10 gadus jaunāks tiešām labi aprīkots Opel Omega vienalga atpalika ekstru ziņā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 19:30 
Lietotāja avatārs
Paldies par atbalstu veči!
Es šodien ieliku visu pakaļējo sēdekli.Tika izmazgāts sēdeklis un atveltne.Tagad izskatās baigi forši,tikai dēļ vaļmašīnas bojājuma,Atzveltne tāda sakrunkojusies.Bet vienmērīgi.Nezinātājs padomātu,ka tā tam jābūt. Vienīgi elkoņu balstu neizmazgāju.Baigi grūti viņš tur ņemās nost.
Pētiju priekšējo pasažiera sēdekli- nesapratu,kā viņu noņemt.Skatos,ka tur lejā,uz sliedēm, ir tādas skrūves.Bet,viņas bija tieki priekšā.Aizmugurē bija tādas kā kniedes,tikai ar apaļīgu galviņu.Moš kāds zina,kā dabūt nost?

Ir doma visu detalizēti safočēt un atrādīt.Kur būtu labāk ievietot bildes,lai varētu pierakstīt kādu komentu?Bet bildes būs daudz.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 20:01 
Lietotāja avatārs
Es par to sakrunkoto audumu padomāju tādu lietu, tu aizmirsi to izgludināt! :D :D
Pirms skrūvēt priekšējos beņķus, pasties manuāli.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 20:02 
Lietotāja avatārs
Tā atzveltne sagrumbojās tādēļ,ka es viņu 3 reizes mazgāju :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 20:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
lai tas krunkas uz sedekla izlidzinatu, vajag ar udeni apsmidzinat un laut izzut silta telpa, vai pieliec kadu puteju. rezultata audums nostiepsies.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 20:51 
Lietotāja avatārs
Domā,ka apsmidzināt un ar fēnu sapūst?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 21:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Paldies par atbalstu veči!
Es šodien ieliku visu pakaļējo sēdekli.Tika izmazgāts sēdeklis un atveltne.Tagad izskatās baigi forši,tikai dēļ vaļmašīnas bojājuma,Atzveltne tāda sakrunkojusies.Bet vienmērīgi.Nezinātājs padomātu,ka tā tam jābūt. Vienīgi elkoņu balstu neizmazgāju.Baigi grūti viņš tur ņemās nost.
Pētiju priekšējo pasažiera sēdekli- nesapratu,kā viņu noņemt.Skatos,ka tur lejā,uz sliedēm, ir tādas skrūves.Bet,viņas bija tieki priekšā.Aizmugurē bija tādas kā kniedes,tikai ar apaļīgu galviņu.Moš kāds zina,kā dabūt nost?

Ir doma visu detalizēti safočēt un atrādīt.Kur būtu labāk ievietot bildes,lai varētu pierakstīt kādu komentu?Bet bildes būs daudz.

Principaa, esmu 2 reizes mainijis sedekljus un varu pastaastiit, ka sedeklis turas uz 4 skruuveem, 2 priekshaa, 2 aizmuguree, aizmugureejaam apakshaa ir uzgrieznis, kas turas uz taadas kaa skavas, nereti vinja ir saruuseejusi un taapeec rodas gemarojs, ka uzgrieznis ie liidz, jo ir pieruuseejis, ieteiktu taadaa gadiijumaa uzgriezni pietureet ar skruuvgriezi vai ko tml. (sapratiisi kaa...) ja tev tur kaads umniks ir ielicis kniedes, izurb vinjas, vai kaa savaadaak brutaali vinjas likvidee, kad seedekli liksi virsuu, kniezhu vietaa ieliec jebkaadas skruuves ar uzgriezhniem, uzgriezni skruuveeshanas laikaa no apakshas pieturi ar pirkstu, tas nebuus viegli, bet esmu paarliecinaats, ka tu to speesi. Tas, ka seedekli vareetu buut pekniedeeti, nav nekaads briinums, autinjaa, no kura njeemu aaraa savus tagadeejos aadas benjkjus kautkaads lunis seedekljus bija pieskruuveejis ar ahuun gariem samareziem ceuri griidai, :D umniku pietiek - taa saucamo ``paktisko latvieshu``... Taa kaa ciinies RICHY!!! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 16:41 
Lietotāja avatārs
Bļin,nevaru saņemties un ķertieslāt pie tās cetrālās atslēgas.kad bij asilts,tas sesija,kad sesija beidzās,tad auksts. :cry:
Negribās to pavasari gaidīt.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 189  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012