Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Paldies par atbalstu veči!
Es šodien ieliku visu pakaļējo sēdekli.Tika izmazgāts sēdeklis un atveltne.Tagad izskatās baigi forši,tikai dēļ vaļmašīnas bojājuma,Atzveltne tāda sakrunkojusies.Bet vienmērīgi.Nezinātājs padomātu,ka tā tam jābūt. Vienīgi elkoņu balstu neizmazgāju.Baigi grūti viņš tur ņemās nost.
Pētiju priekšējo pasažiera sēdekli- nesapratu,kā viņu noņemt.Skatos,ka tur lejā,uz sliedēm, ir tādas skrūves.Bet,viņas bija tieki priekšā.Aizmugurē bija tādas kā kniedes,tikai ar apaļīgu galviņu.Moš kāds zina,kā dabūt nost?
Ir doma visu detalizēti safočēt un atrādīt.Kur būtu labāk ievietot bildes,lai varētu pierakstīt kādu komentu?Bet bildes būs daudz.
Principaa, esmu 2 reizes mainijis sedekljus un varu pastaastiit, ka sedeklis turas uz 4 skruuveem, 2 priekshaa, 2 aizmuguree, aizmugureejaam apakshaa ir uzgrieznis, kas turas uz taadas kaa skavas, nereti vinja ir saruuseejusi un taapeec rodas gemarojs, ka uzgrieznis ie liidz, jo ir pieruuseejis, ieteiktu taadaa gadiijumaa uzgriezni pietureet ar skruuvgriezi vai ko tml. (sapratiisi kaa...) ja tev tur kaads umniks ir ielicis kniedes, izurb vinjas, vai kaa savaadaak brutaali vinjas likvidee, kad seedekli liksi virsuu, kniezhu vietaa ieliec jebkaadas skruuves ar uzgriezhniem, uzgriezni skruuveeshanas laikaa no apakshas pieturi ar pirkstu, tas nebuus viegli, bet esmu paarliecinaats, ka tu to speesi. Tas, ka seedekli vareetu buut pekniedeeti, nav nekaads briinums, autinjaa, no kura njeemu aaraa savus tagadeejos aadas benjkjus kautkaads lunis seedekljus bija pieskruuveejis ar ahuun gariem samareziem ceuri griidai,

umniku pietiek - taa saucamo ``paktisko latvieshu``... Taa kaa ciinies RICHY!!!