Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 263 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jūsu pieredze ar Moto ?
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 17:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Jūnijs 2005, 14:47
Atbildes: 420
Mašīna: ma70
Citēt:
[user]77234|-x3n0n-|help A kategorija[/user]Если я запишусь в автошколу в этом году и начну вождение, продолжив его весной 2009 г., мне надо будет сдавать теорию(со следущего года обязательно) ?
Ja es pierakstishos autoskolaa shogad, un sakshu braukshanu ar instruktoru, un prodolzhu pavasari nakamgad, man bus jakarto teoriju ( no 2009 gada teoriju jakarto obligati) ?

aktuali :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 17:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]131127|ZhenEk|офтоп.[/user]Кризис... ду а нас тут уже 18 лет кризис :D а на тему брать-давать, нужно просто знать кому и сколько... :!

Nevienam un necik. Kādu pusgadu atpakaļ šiem bija kontrole, gan ārēja, gan iekšēja, lidoja darbinieki no siltajām vietiņām. Tā kā palikušie baidās.

P.S. Citi kategorijas iegūst mainot vad. apliecību... Pa visu burzmu tiek ieķeksētas vajadzīgās kategorijas, nezinu, vai to med. komisijā izdara vai kā, bet tas man šķiet reālāks variants, kas gan der tikai tiem gadījumiem, kad apliecībai beidzies termiņš t.i. jāuzrāda vecais dokuments. Citādi gatavos pēc datubāzes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 18:04 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]131127|ZhenEk|офтоп.[/user]Кризис... ду а нас тут уже 18 лет кризис :D а на тему брать-давать, нужно просто знать кому и сколько... :!

Vot mums laukos divi pirms 4gadiem zinaja kas un kaa,bet kad viens aizgaja valdiba,tad otram noskauda un nodeva,Pec arhiviem izraka ka tiesham nav licis un pardevejam,un pircejam iedeva pa 4gadi cietumaa. Galvenais ka pirka TRAKTORA tiesibas pa 60Ls

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 18:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūlijs 2008, 17:40
Atbildes: 736
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: coupe
Citēt:
[user]77234|-x3n0n-|[/user]
Citēt:
[user]77234|-x3n0n-|help A kategorija[/user]Если я запишусь в автошколу в этом году и начну вождение, продолжив его весной 2009 г., мне надо будет сдавать теорию(со следущего года обязательно) ?
Ja es pierakstishos autoskolaa shogad, un sakshu braukshanu ar instruktoru, un prodolzhu pavasari nakamgad, man bus jakarto teoriju ( no 2009 gada teoriju jakarto obligati) ?

aktuali :!

pomoemu nado bilo do sentjabrja zapisivatsja, tak 4to pozdnouzhe :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 19:49 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:

Kads sakars ar autoskolu? Ja butu eksamenam CSDD pieteicies vel pec vecajiem noteikumiem, tad pastavetu varianti, tagad - atvaino...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2008, 22:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Aprīlis 2007, 15:22
Atbildes: 365
..........taa arii nav skaidrs, eksamenu nosacijumi ir mainiti vai nav........... :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2008, 00:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Septembris 2007, 14:15
Atbildes: 164
Atrašanās vietas: LV, RG
Mašīna: CLK 230 K
es sāku iet uz braukšanu septembra sākumā...tā kā nekad nebiju braukusi ar moci pirms tam, izbraucu kādas 8 reizes, bet sajuta bija 50 uz 50 ka nokārtošu eksāmenu...bet instruktors teica, lai jebkurā gadījumā eju kārtot CSDD eksāmenu, jo ja kārto šogad un gadījumā nenokārto, nākamgad kārtošu pēc vecās sistēmas... pēdējo CSDD eksāmenu pieņēma 7. oktobrī...braukšanas nodarbības uz mācību motocikliem sākas aprīlī un līdz septembra beigām...sanāk, ka esi nokavējis :( cits jautājums vai tiešām nākamgad būs jākārto teorija... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2008, 10:09 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Jūnijs 2005, 14:47
Atbildes: 420
Mašīna: ma70
paldies! Es gribeju vispar iet junija, lai rudenii kartot kad bus pietekoshais vecums, bet dazhadas zaparas un t.t kaa vispar. :( Ceru kaa ar to teoriju nebus tik smagi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2008, 04:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūnijs 2006, 01:48
Atbildes: 315
Atrašanās vietas: Garciems
Mašīna: Volvo
Ir visādi bijuši, braucu no tīņa gadiem. No Jawas līdz 150 z/s. Čoperi, ielinieki, baiks. Tagad ir 525 cm3 hardenduro ktm, ko par labu atzīstu. Nokrītot reti ko var nolauzt, tās plastmasas maz ko maksā un fun, fun, fun- viegls, var braukt, kur grib ne tur kur var, pabraukt easy uz pakaļējā. Apmales, dubļi, grāvji nav šķērslis. Uz ielas gan vairs negribu līst. Pārāk riskanti. Divi paziņas ir aizsaulē un vēl vienam letāls iznākums pasažierim. Pašam vienreiz paveicās. Enduro lēts apkopē, bet tā kā nav kā krosa, bez lampām, var satiksmē piedalīties. Mežā, grantenēs, zvērs!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2008, 08:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

jā, Enduro laukos un bezceļos varētu būt tiešām Bomba...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 263 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012