Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W202 - tiešām tik slikti kā izskatās?
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 19:22 
Lietotāja avatārs
Gribu W202 C klasi - apmēram 94-95 gadu. Gribu 220 vai 280 ar automātu, tiešām nav iespējams tādus iekš LV iegādāties (webā labi ja 1-2 eksemplāri ir atrodami)???

Vēl interesē sekojošais - kādas ir vispārīgās domas par šo modeli - reliability, remontu relatīvais dārgums/biežums, servisu/detaļu pieejamība/kvalitāte? Uz kaut ko speciāli jāskatās pie pirkšanas - piem. amerikāņu forumos visi raud par elektrības problēmām un visādiem mistiskiem gļukiem, kuri paši no sevis mēdz uznākt un pāriet :? - kā tur īstenībā ir?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 19:25 
Lietotāja avatārs
Vēl tāds jautājums - cik ļoti viņš ir ērtāks par W201? Es piem. iekš W201 nevaru pabraukt normāli - stūre kājās un elkoņi durvīs :-( W202 - ir labāk?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 20:14 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Nu ko lai tev labu vai sliktu pasaka- man C250TD T-model un esmu pilnīgi apmierināts, bet vienīgais jūtamais trūkums ir vietas trūkums aizmugurē sēdošajiem...

PS. Ja tevi interesē kas vairāk par tehnisko infu, vai vēlies doto auto aplūkot tuvāk un izbraukt kādu līkumu, tad vari griezties pie manis un līdzēšu kā varēšu, bet vēlreiz atkārtot to ko esmu teicis iepriekš ir baigais slinkums...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 20:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
94.-95.gada auto nevajadzeetu buut taam probleemaam ar elektroniku, jo tajos taas tik daudz iekshaa veel nav. Jaa, W210 utt peec 96.gada tieshaam ir dzirdeets, ka ir tie gljuki, bet, tas atkariigs no indiviuaalaa auto. Tur var veikties, var arii konkreeti nepaveikties. C280 dzineejam vajadzeetu buut tam pasham, kas ieksh W124, tādēļ visi remonti un detaļas izmaksaas tikpat, cik uz W124. Lūzt tur nekam nevajadzeetu. Pie 120`000 km šādiem dzinējiem pamazām jāsāk mainīt blīves, bet tas ir dabisks process, jo gumijas tak arī noveco.
Kā jau teicu iekš iAuto, pirmo gadu modeļiem parasti ir vairāk problēmu, kā jau nedaudz jaunākiem, feisliftotajiem modeļiem. Par servisiem arī tev jau pastāstiju. Ar detaļām, vismaz dzinējam, problēmām būt nevajadzētu.
Kapēc to tik maz? 2i iemesli - latvijā mazos MB par MB neuzskata, tapēc tos tik ļoti nepērk. Otrs iemesls - ja vāģim viss kārtībā, kāda velna pēc to pārdot? 2.8l bīdeklis ir ļoti labs, un to mazo aparātu labi paātrina.
Par ritošo man nav ne mazākās nojausmas, jo nekad man W202 nav piederējis un visdrīzāk arī nepiederēs, ja nu vienīgi C43AMG.
Esmu bijis kā pasažieris, un neteiktu, ka vietas parāk trūka. Mazāk kā iekš W124 ir, bet nav traki.

Ieteikums - pagaidi nākamās nedēļas sākumu, kad cilvēki nedaudz aktīvāki kļūs, tad tev arī visdrīzāk tiks sniegta plašāka informācija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 22:15 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user] latvijā mazos MB par MB neuzskata, tapēc tos tik ļoti nepērk.

Tas gan, bet esmu konkrēti inspirējies no paziņas 190-tā, kurš, būdams 83 laikam gada ražojuma 8), ir krietni labāk braucams nekā lielākā daļa krietni jaunāku mainstreama aparātu - tur sestās mazdas, astoņdesmitie audinieki, trešie bmw un tā tālāk.. Pirka viņš viņu 10 gadus atpakaļ. Es arī tā gribu :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 22:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Negalvoju, ka ar W202 buus tas pats, kas ar 190E... :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2004, 14:09 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]23636|ivka|[/user]Vēl tāds jautājums - cik ļoti viņš ir ērtāks par W201? Es piem. iekš W201 nevaru pabraukt normāli - stūre kājās un elkoņi durvīs :-( W202 - ir labāk?

Nu esmu braucis ar abiem un īpašu starpību šofera vietā starp W201 un W202 neizjutu... Kaut kā tā W201 šofera vieta man vairāk iet pie sirds, bet tas varbūt ir pieraduma spēks... Vislabāk ir iesēsties kādā W202 un mēģināt ērti iekārtoties...
Iekš LV ar C klasēm tā ir kā ir, bet iekš Fāterlandes gan nevajadzētu būt lielām problēmām tādu dabūt... :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2004, 14:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

ieksh faterlandes to ir ljoooti daudz..pirms 4 gadiem bija W124. daudz, bet tagad tos knapi mana...tagad visur ir C klase...:)

Sveiks Krisiit! sen neesi manits! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2004, 15:58 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SuperZigs|[/user]ieksh faterlandes to ir ljoooti daudz..pirms 4 gadiem bija W124. daudz, bet tagad tos knapi mana...tagad visur ir C klase...:)

Nu ja :-) Sākumā jau metu aci uz to pašu gadu W124, bet kad nācās nonākt pie atklāsmes, ka šie maksā tikpat cik C klase, kurš ir krietni jaunāks modelis un manā uztverē smukāks (neesmu īstenās MB klasikas fans), tad kaut kā neviļus pārsviedos uz W202.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2004, 16:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu jaa..w124 ir vecaa E klase..tapec ari maksaa gandriiz tikpat, cik nakamaa C klase..... 8)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012