Hello!
Luudzu nenosodiet par lamerisku jautaajumu, tachu man liidz shim ar MB nav bijusi nekaada saskare, bet tagad gribaas iepirkt MB 300CE 24V W124 (pareizaak - C124).
Bikucinj paseerfoju juusu forumu un ar degvielas pateerinju iepazinos, teh parametrus arii uzzinaaju Internetaa, ar tirgu arii iepazinos. Luuk, tikai interesee - kaads shis auto ir reaali ekspluataacijaa. Aarzemju forumi nepaliidz, jo tur detalju un servisa cenas citas, laika apstaaklji un celju staavoklis cic... Taapeec tas nav raadiitaajs.
Luuk - dazhi buutiskaakie jautaajumi:
1) Cik ljoti luuzt shis auto (proti, cik izturiiga hadene, vai motoram nemeedz buut shaades. Piem, zinu, ka BMW hadene ir ljoti izturiiga, vai taada taa ir arii MB? Respektiivi - kas ir stipraas puses un vaajaas (pietiek ar vispaariigu skaidrojumu
.gif)
)
2) Cik daargas ir MB 300CE detaljas (zinu, ka taas diezgan atshkjiras no sedanaa izmantotajaam)? Cik daargas taas ir, saliiidzinot, piem., ar BMW 5xx E34 vai Audi 100 C4?
3) Vai Latvijas servisi tiek ar visu normaali galaa (esmu auto pedants, bet, domaaju, regulaari Domenika pakalpojumi vareetu buut padaargi)?
4) Vai salonaa nav kaut kaadas shaades (piem., gljuko elektronika, grab panelis u.tml.).
Esmu pilniigs chainjiks MB jomaa, taapeec pat elementaaras lietas varat mineet, kas, iespeejams, katram MB juuzerim vareetu buut pashsaprotamas
.gif)
Taapat uzskatu, ka shis topics vareetu buut noderiigs arii citiem potenc. MB C124 pirceejiem, kaa arii esoshajiem juuzeriem, kas varees smelties citu pieredzi
.gif)
Nu taa - kopeejs labums.
.gif)
Jau ieprieksh paldies par katru postu sheit
.gif)