Citēt:
29 September 2010 02:05:26 Versipellis rakstīja:
Interesanti, kāpēc visa "novērošana" un visi drošības pasākumi saistīti ap vēlēšanu iecirkņiem, iespējamajām aģitācijām, balsu pirkšanām...
manuprāt, visnedrošākais un vismīklainākais ir etaps, kas seko PĒC tam - proti, kā tās anketas un galvenais - vēlēšanu protokolus aizved tālāk un kas ar tiem notiek.
Vai kaut kur tie netiek nomainīti pret citiem? Vai neparādās tukšas, apzīmogotas un jau parakstītas anketas?
Neticu, neticu, neticu, ka vēlēsanas LV ir godīgas. Caurspīdīgums ir TIKAI sākuma etapā, kur tāpat nekas īpašs nevar notikt.
Pārlieciniet mani par pretējo!!!
Un ja jau viss tur tik nepareizi, tad kadel neej kopa ar saviem domu bierdiem pnovertot un meginat kontrolet ka tur kas notiek?
Man vienkarshi loti nepatik, ka cilveki runa par lietam par kuram nav ne mazakas patiesas zinashanas. Es esmu bijis veleshanas novertotajs (lai gan padaudz gadus atpakal, bet tomer) un atceros ka notiek biletenu skaitishana ar vieism noverotajiem telpa pec veleshanu iecirkna slegshanas nekur tos prom nevedot! Un uzreiz pec skaitishanas shie rezultati ne tiekai tiek pazinoti cvk, bet ari noverotajiem, kuri savukart tos nodod talak politiskajam partijam (ja tadas parstav), sabiedriskajam organizacijam (kuri tajas ietilpst) un presei. Visi shie veleshanu rezultatu apkoposhanu/skaitishanu veic paraleli cvk neatkarigi un ja shie rezultati atshkirtos domaju, ka butu speciga azhiotazha!
Es vienmer saku tiem, kas vienmer stasta, ka visi saeimas deputeti ir idioti, korumpanti un vienkarshi mulki, kuri tur tikai atsezh un valdiba vispar nekam nederiga, tad kapec pashi neejat un nepiedalieties politika un tas veidoshana, ko satversme jums lauj un ja jau esat vienigie tie gudrie un godigie, tad jau visi par jums balsos, tik atceraties vienu, ka lidz ar to bridi kamer ieklusiet saeima (ja nu sanaks) ari automatiski tautai klusiet par iiotiem, korumpantiem un tiem, kas vienkarshi atsezh tur laiku.
P.S.Neesmu nevienas partijas biedrs!