Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mobilo telefonu tēma
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 11:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Ir pašam kāds ražotājs, kas patīk ? Es biju 12 gadus No Kia fans, tagad lietoju HTC un pagaidām citu nevēlos. Manā uztverē HTC ir tieši tas, kas man bija vajadzīgs- ātrums, liels storage un stabilitāte.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 11:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
Tev bija HTC Desire HD? Ja tagad vajadzētu telefonu pirkt, arī ar drošu sirdi skatītos uz Desire HD? Kaut kādi drawbacki arī eksistē? Ļoti piesaista neierasti lielais ekrāns.
Sāku domāt vai man ir nepieciešams mainīt savu 3us gadus veco 5800 vai nē.

Pēdējo reizi laboja Tomzs - 17. Augusts 2011, 11:59, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 12:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Jā, pažreiz ir HD, gatavojos pāriet uz Sensation, tur ekrāns vēl labāks.

Pēc softa update uz 2.3 Android versiju, telefons turās pilnas 2 (reizēm par 3) dienas un nekas neuzkarās, nebremzē utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 12:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
17 August 2011 12:46:47 Misters X rakstīja:
Ir pašam kāds ražotājs, kas patīk ? Es biju 12 gadus No Kia fans, tagad lietoju HTC un pagaidām citu nevēlos. Manā uztverē HTC ir tieši tas, kas man bija vajadzīgs- ātrums, liels storage un stabilitāte.

Plus vēl jāatzīmē, kas cenas šiem ir daudz reālākas nekā iPhone.
Ja nu kāds nezina, tad iPhone veikala cena LV ir no 475 līdz 569Ls. Kas īstenībā ir reāli samazināta cena no sākotnējās. Sākumā krutākā iPhone4 versija maksāja virs 700Ls.

p.s. HTC sensation pašlaik ir labākais HTC piedāvājums LV.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 14:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

No htc labākais BET Samsung gaaxy S2 (kas man ir) tomēr to sensation apsteidz. es ilgi domāju kuru ņemt, līdz aizgāju uz veikalu un sapratu, ka HTC ir jāpagaida.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 14:49 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2010, 22:27
Atbildes: 99
Atrašanās vietas: Ventspils - Rīga [valsts nozīmes autoceļš A10]
Mašīna: w123, w201
Citēt:
17 August 2011 12:35:15 benzman rakstīja:
Skatījos Nokia E 52 virzienā, palasot atsauksmes, kaut kā sāku šaubīties.

Lietoju šo gandrīz pusotru gadu. Ir paspējis 2as reizes būt garantijas remontā.
Pirmo reizi izbeidzās ekrāns.
Otro reizi beidzās viss (nevarēja ieslēgt vairs) = nomaināmo detaļu saraksts ļoti garš (ieskaitot ekrānu atkal).
Joprojām nesaprotu kā piedabūt, lai GPS uztvērējs darbotos ārvalstīs (lasi - nelietojot internetu), vienīgais variants - izņemt SIM karti.
Vēlviena nepilnība, kuru apkarot vēl nemāku - ar laiku aizd.rš.s atmiņa ar nezināmas izcelsmes megabaitu desmitiem, no kuriem tikt vaļā var vienīgi pārinstalējot visu telefonu.
Lielākais bonuss - garš baterijas darba laiks, it sevišķi ja salīdzina ar tiem lielekrānu skārienjūtīgajiem telefoniem.
Tā kā man nepatīk visi tie mobilo maciņi un zeķes, tad ekrāns noskrāpējās ļoti ātri.

Rezumē = E52 neiesaku.

Pēdējo reizi laboja gegeris - 17. Augusts 2011, 14:50, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 15:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
17 August 2011 15:49:19 gegeris rakstīja:
Joprojām nesaprotu kā piedabūt, lai GPS uztvērējs darbotos ārvalstīs (lasi - nelietojot internetu), vienīgais variants - izņemt SIM karti.
Vēlviena nepilnība, kuru apkarot vēl nemāku - ar laiku aizd.rš.s atmiņa ar nezināmas izcelsmes megabaitu desmitiem, no kuriem tikt vaļā var vienīgi pārinstalējot visu telefonu.

Tas par GPS laikam ir dažu No KIA modeļu lāsts. Laikam tikai pašiem dārgākajiem ir normāls GPS un laba kamera.

Atmiņas aizķēzīšanās ir pazīstama lieta arī Windows mobile aparātiem. Manējais vecais WM6.5 arī ir pāris reizes "aizrijies", bet par laimi man ir zināma Windows uzbūve un tad caur kompi var izdzēst dažādus temp un citus failus. Tādējādi var izmairīties no Clear Storage pasākuma, kas ir diezgan tizls, jo windows smārtfoniem nav tāda veida backup kā dažiem jaunākajiem dumbphone - kad var restaurēt arī visus īsceļus un lietotāja preferences.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 17:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Maijs 2011, 05:53
Atbildes: 152
Atrašanās vietas: Līvāni
Mašīna: ko pagadās
nu man tad ar savu e 52 ir paveicies,pagaidām nekādu problēmu,izņemot liktenīgo kritienu:D,nu jau kādus 1,5 gadus lietoju un viss ir ok,tiesa gan ar citu trubu pētīšanu neaizraujos,gan jau ka ir arī labākas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 19:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
17 August 2011 13:27:46 Renoir rakstīja:
Citēt:

Ja nu kāds nezina, tad iPhone veikala cena LV ir no 475 līdz 569Ls. Kas īstenībā ir reāli samazināta cena no sākotnējās. Sākumā krutākā iPhone4 versija maksāja virs 700Ls.

Vispār jau ir nianse, iPhone vienmēr pozicionēts kā uzreiz ar piesaisti konkrētam tīklam, visā pasaulē. Tās milzīgās cenas ir "atpirkšanās no operatora" cena, principā oficiāli veikaliem tos nepiedāvā. LMT jau kādu pusgadu iPhone tirgo par 1 Ls, ja esi viņējais un gatavojies palikt. Mobilo tirgū tomēr ir tādas mahinācijas ap cenām un piesaistēm, ka reālo aparāta cenu mums nezināt. Tak neviens operators tos iPhone pats neiepērk par tādiem cipariem, gan jau reālās summas ir apmēram vienādas visiem līdzvērtīgajiem aparātiem, pārējais ir mārketinga gājieni un tirgus dalīšana.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Augusts 2011, 22:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Citēt:
17 August 2011 20:59:29 Mizx rakstīja:
Citēt:
17 August 2011 13:27:46 Renoir rakstīja:
Citēt:

Vispār jau ir nianse, iPhone vienmēr pozicionēts kā uzreiz ar piesaisti konkrētam tīklam, visā pasaulē. Tās milzīgās cenas ir "atpirkšanās no operatora" cena, principā oficiāli veikaliem tos nepiedāvā. LMT jau kādu pusgadu iPhone tirgo par 1 Ls, ja esi viņējais un gatavojies palikt. Mobilo tirgū tomēr ir tādas mahinācijas ap cenām un piesaistēm, ka reālo aparāta cenu mums nezināt. Tak neviens operators tos iPhone pats neiepērk par tādiem cipariem, gan jau reālās summas ir apmēram vienādas visiem līdzvērtīgajiem aparātiem, pārējais ir mārketinga gājieni un tirgus dalīšana.

Exactly! Pat New York Apple veikalos bez T-mobile pieslēguma Ipod, Iphone maksāja gandrīz tikpat kā Latvijā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 77  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012