Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 159 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jauns Auto nodoklis
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2009, 23:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Citēt:
02 September 2009 00:12:19 SZ rakstīja:
tas būs tjip pie reģistrācijas jamaksā...1 reizi

Fu...es jau sadomājos ka katru gadu :D Bet jebkurā gadījumā absurds.....nu cik var tos nodokļus karināt virsū...nelabi metas jau.....Lai kaut vai sev valstsvīri kaut kādu nodokli uztaisa- piemēram "jo vairāk dirsīsi, jo lielāks būs nodoklis jāmaksā valsts kasē" super, varu derēt i pusgads nepaies, kā deficīts budžetā būs aizpildīts :d

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2009, 23:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 September 2009 00:15:45 Ome rakstīja:
normāls čalis:

Nodarbošanās: Students

dzimšanas gads - 1990. :D

un māja pāri 400 m2... nice, pastāsti man arī, a to es no meža netieku ārā... :D

Nu informācija malziet nepilnīga, tas bija kādu laiku atpakaļ :) Nekas īpašs pagaidām neesmu( ne prezidents, ne ministrs), bet pateicoties, dažiem labiem cilvēkiem, dzīvē ir/bija iespēja labi piepelnīties, lai labi dzīvotu :) Nu a māja ir tāpat vecāku celta pirms 20gadiem un šobrīd, ģimenes apstākļu dēļ, dzīvojam divatā :) Jebkurā gadījumā pats visu cenšos sasniegt, to man ir mācījuši kopš bērnības. :) tas īsumā :)

Pēdējo reizi laboja AS - 01. Septembris 2009, 23:24, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2009, 23:40 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
02 September 2009 00:07:50 artursoskalns rakstīja:
Citēt:
01 September 2009 23:59:10 SZ rakstīja:
hvz, tur visu laiku viss mainās..... nu mazāk par Ls 400 toč nebūs par S 400 CDI

Katru gadu 400LS par kaut kadu CO?
Da kas viņi pilnīgi debīli palikuši tur augšā sēžot? ko vēl apliks ar kaut kādu nodokli? Varbūt vēl pie dirsas piespraudīs trubiņu un jāmaksā būs nodoklis par to ka piržu(piedodiet par rupjību tautieši, bet tas ir neizturami). Esmu latviju dažādi pasaukajis, par bananu republiku utt, bet nekad nebiju domājis to pamest, bet nu zini, lai tas viss kas te notiek arii rit passplusma, nnemsu sievu padusee, notirgosu savu autoparku un kratisos uz Krieviju prom, man tur ir ko darīt. zini, dzīvoju pirms pāris gadiem ļoti labi, lai netiektu vairāk, bet tgd, KRĪZES laikā un ar mūsu deputātu-sūdubrāļu palīdzību, nākas no ļoti daudz kā šķīrties, nemaz ar ne savas vainas pēc.......
Vnk dusmas iekšā tādas sēž. Jau pirmais bija par to NĪ nodokli, da joptvai man ir 420kv/m māja un praktiski te dzīvojam divatā, nodoklīts jau būtu labs jāmaksā, da kāda hrena pēc man jāmaksā par to, ko pats esmu sapelnījis? Vot sūtījumus mūsu valsts vīriem :grudaks:, šitā ir LV nākotne :alko: un jums čāļi novēlu atrast dzīves nišu :beach:

Un taga draudzīgi paprasīsim a nodokļus tu nomaksāji pa 20 gadiem lai to māju esi uzcēlis bet varu derēt ka visa ģimene čutj ne no minimalkas ir maksājusi...tā ka nevajag.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2009, 23:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
Citēt:
hvz, tur visu laiku viss mainās..... nu mazāk par Ls 400 toč nebūs par S 400 CDI

Da kas viņi pilnīgi debīli palikuši tur augšā sēžot? ko vēl apliks ar kaut kādu nodokli? Varbūt vēl pie dirsas piespraudīs trubiņu un jāmaksā būs nodoklis par to ka piržu(piedodiet par rupjību tautieši, bet tas ir neizturami). Esmu latviju dažādi pasaukajis, par bananu republiku utt, bet nekad nebiju domājis to pamest, bet nu zini, lai tas viss kas te notiek arii rit passplusma, nnemsu sievu padusee, notirgosu savu autoparku un kratisos uz Krieviju prom, man tur ir ko darīt. zini, dzīvoju pirms pāris gadiem ļoti labi, lai netiektu vairāk, bet tgd, KRĪZES laikā un ar mūsu deputātu-sūdubrāļu palīdzību, nākas no ļoti daudz kā šķīrties, nemaz ar ne savas vainas pēc.......
Vnk dusmas iekšā tādas sēž. Jau pirmais bija par to NĪ nodokli, da joptvai man ir 420kv/m māja un praktiski te dzīvojam divatā, nodoklīts jau būtu labs jāmaksā, da kāda hrena pēc man jāmaksā par to, ko pats esmu sapelnījis? Vot sūtījumus mūsu valsts vīriem :grudaks:, šitā ir LV nākotne :alko: un jums čāļi novēlu atrast dzīves nišu :beach:

Un taga draudzīgi paprasīsim a nodokļus tu nomaksāji pa 20 gadiem lai to māju esi uzcēlis bet varu derēt ka visa ģimene čutj ne no minimalkas ir maksājusi...tā ka nevajag.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Septembris 2009, 23:46 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 September 2009 00:41:04 plashs rakstīja:
Citēt:
Citēt:

Oii, Plash atkal tu :D Man varbūt tev iedot izrakstu par katur gadu ko esam maksājuši nodokļos? Un es tā skatos, ja tu tik braši atbildi, tad jau sanāk, ka esi dkti kārtīgs Latvieties, tad zini, esi laimīgs šajā korupcijas perēklī un nelien pie ģimenes lietām, labi? šeit runa iet par kaut ko citu :)

To Ome- Tas pat mazliet izklausījās pēc uzbrauciena :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2009, 00:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
maksat nodokljus? te? es jau par pietiekami samaksajis gan akcizi, gan PVN, un ko no shi valsts esmu dabujis? nerunajot par maniem vecakiem, tape lai shi valdiba iet k-kur padirst, nevis vel k-ko no mums dabus :)

likuma robezhas protams, bet jagazh ta valdiba nost kopa ar visu saemu, un ar katru dienu mes te visi musu darga (paraak jau darga) Latvija kavesimies, jo sliktak visai valstij bus.

daudzie gudrinieki jau aizbegushi prom no sheienes, bet mes tipa visi patrioti, ko dabujam? vel vairak nodokljus un nekadas iespejas normali stradat? Bez slimnicam, izglitibas un bez policijas drizuma? ja to, kas ir tagad, var joprojam par policiju nosaukt. psc vnk, man vcajadzeja 10 minutes ar dezhuranti pa telefonu lamaties, lai eksperts tmer atbrauca pirkstus no autinja nonjemt, vienauga neatrada.

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Pēdējo reizi laboja Tochev - 02. Septembris 2009, 00:44, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2009, 07:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
tev tikai tā škiet, ka esi samaksājis tik daudz PVN un Akcīzes nodokli...

situācija ir tāda, kādu tauta ir pelnījusi. protams, varbūt daļa indivīdu uzvedās godīgi, bet liela daļa nav maksājusi nodokļus, uz vēlēšanās nav gājusi, vai arī gāja, bet balsoja par tiem, kuriem saldāki solījumi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2009, 14:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
vo, tie debili balsoja, lai maksa, ban pat balss tiesibu nav, kaut te esmu dzimis:)

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2009, 14:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Citēt:
02 September 2009 15:15:26 Tochev rakstīja:
vo, tie debili balsoja, lai maksa, ban pat balss tiesibu nav, kaut te esmu dzimis:)

tev taču ir visas iespējas iegūt pilsonību! :) man ir daudz paziņu/draugu krievu, ļoti daudzi ir naturalizējušies - šeit nekas apkaunojošs, manuprāt, nav!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2009, 14:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
02 September 2009 15:18:19 Ome rakstīja:
man ir daudz paziņu/draugu krievu, ļoti daudzi ir naturalizējušies - šeit nekas apkaunojošs, manuprāt, nav!

piekrītu!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 159 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012