Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 76 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Darba piedāvājumi
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 00:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Viss jau atkarīgs no durvīm - vai daudz izliekumu. Var ņemt nost ar fēnu, var ar krāsas noņēmēju, var arī mehāniski.

Cenai jāgrozās ap Ls 20/dienā + materiāli (ja gribi, lai ir labi).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 00:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Kāds vispār iecerētais rezultāts? Tīrs koks (gluds vai ar faktūru), vai varbūt beicētas, vai arī vecinātas (krāsa+faktūra)?
Laukos pats esmu tādas lietas darījis un arī daži strādnieki gandrīz par restauratoriem izmācīti. Tie domājams bez kādiem 50-70Ls pie tādām neķertos.
Vislabāk šitiem darbiem ir sadabūt kādus pensionārus (arī sievietes), kuriem patīk paķimerēties ar fēnu.
Ja vel ar kādiem smalkākiem kokgriezumiem, ta jau ko nopietnāku jāmeklē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 00:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Kokgriezumu restaurācija...
Tas ir labs jājamzirdziņš. :jiha:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 01:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nē, kokgriezumu nav, sarežģītības ziņā tipiskas veco laiku iekšdurvis, tikai taisnas līnijas.

Iecerētais rezultāts pagaidām ir koks bez krāsas, jo nav ne rāmja, ne aplodu, nekā — viss vēl būs jātaisa no jauna, tad pie viena skatīsies un domās. Noteikti ne vecinātas vai kaut kas tāds — kāda jēga, ja visiem tāpat skaidrs, ka tās ir vecas... Nekādu lieku imitāciju nebūs, normālas koka durvis un viss, vide tāda, kur iederēsies vienkārši koks.

Pensionāriem būs viena problēma — tās durvis laikam nav gluži no priedes, jo ir kustināmas tikai divatā. Vienam smagi. Negribas nevienu večuku nogalināt, tur jāapzinās, ko var un ko ne, večukiem noteikti jāuzmanās.

Mani interesē prognoze, apmēram cik tas izmaksātu, krāsots kā jau parasti, droši vien kādi 3 slāņi būs. Ko un kā tīrīt es pats zinu, daudz kas ir notīrīts, ir arī visi instrumenti. Tikai šajā gadījumā pietrūkst vietas, kur to darīt. Tāpēc meklēju variantus. Tā kā vienā vietā man nosauca ciparu, kas velk uz 200 Ls dienā cilvēkam, tad es par tādu naudu esmu gatavs pamainīt nodarbošanos uz krāsas kasīšanu no durvīm... Bet varbūt ir cenas ziņā saprātīgākas alternatīvas.

Pēdējo reizi laboja Mizx - 21. Februāris 2012, 01:15, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 08:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Marts 2010, 12:30
Atbildes: 132
Atrašanās vietas: Latvija,Norway.
Mašīna: C280 W202

Citēt:
21 February 2012 01:15:00 Mizx rakstīja:
Nē, kokgriezumu nav, sarežģītības ziņā tipiskas veco laiku iekšdurvis, tikai taisnas līnijas.

Iecerētais rezultāts pagaidām ir koks bez krāsas, jo nav ne rāmja, ne aplodu, nekā — viss vēl būs jātaisa no jauna, tad pie viena skatīsies un domās. Noteikti ne vecinātas vai kaut kas tāds — kāda jēga, ja visiem tāpat skaidrs, ka tās ir vecas... Nekādu lieku imitāciju nebūs, normālas koka durvis un viss, vide tāda, kur iederēsies vienkārši koks.

Pensionāriem būs viena problēma — tās durvis laikam nav gluži no priedes, jo ir kustināmas tikai divatā. Vienam smagi. Negribas nevienu večuku nogalināt, tur jāapzinās, ko var un ko ne, večukiem noteikti jāuzmanās.

Mani interesē prognoze, apmēram cik tas izmaksātu, krāsots kā jau parasti, droši vien kādi 3 slāņi būs. Ko un kā tīrīt es pats zinu, daudz kas ir notīrīts, ir arī visi instrumenti. Tikai šajā gadījumā pietrūkst vietas, kur to darīt. Tāpēc meklēju variantus. Tā kā vienā vietā man nosauca ciparu, kas velk uz 200 Ls dienā cilvēkam, tad es par tādu naudu esmu gatavs pamainīt nodarbošanos uz krāsas kasīšanu no durvīm... Bet varbūt ir cenas ziņā saprātīgākas alternatīvas.
Ja iet runa tikai par vecās krāsas noņemšanu,tad 50ls par durvīm būtu ok. Lielākā problēma būs slīpēšana.Ja ir kādi robiņi,buktītes,kuras ir pilnas ar krāsu,tad izslīpēt būs diezgan čakarīgi.Te nu neklātienē nevar novērtēt,cik laika būs vajadzīgs. Prātīgāk būtu sākt ar pāris durvīm un pēc tam izdarīt secinājumus,cik laika un izmaksas tas prasa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 08:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Ir meistari, kuri izmanto šķidrumu (laikam skābes) vannas, kurās durvis tiek iemērktas.
Šajā gadījumā rodas papildus izmaksas, jo jāveic durvju demontāža, transports x 2, durvju montāža.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 08:45 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
Man tagad tieši stāv priekšā virtuves skapīšu durvju slīpēšana, lakas noņemšana. Suns pilnīgi visas durvis ir apskrāpējis ar nagiem. Kāds uzreiz var iedot tiešos kontaktus?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 08:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Marts 2010, 12:30
Atbildes: 132
Atrašanās vietas: Latvija,Norway.
Mašīna: C280 W202

Īstenibā prieks,ka arvien vairāk tiek saglabātas vecās vērtības kuras vēl pāris gadu atpakaļ gāja taisnā ceļā uz svalku.Vecās koka mājas ar plastmasas logiem ir vienkārši....hvz,nekādas! Ja kādam interesē veco koka logu atjaunošana,krāsošana,ķitēšana utt.Droši PM.Lai rastos priekšstats par atjaunošanu,esmu ar mieru vienu loga rāmi atjaunot par pašizmaksu.Rezultāts pārsteigs!:super: Ieskatam var ielūkoties šeit: http://rubrikas.wordpress.com/2011/04/20/koka-logu-restauracija-1-dala-vecie-logi-prieks-vai-rugtums/#comment-15

Pēdējo reizi laboja Saldo. - 21. Februāris 2012, 14:23, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2012, 10:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
21 February 2012 08:57:40 Saldo. rakstīja:
Īstenibā prieks,ka arvien vairāk tiek saglabātas vecās vērtības kuras vēl pāris gadu atpakaļ gāja taisnā ceļā uz svalku.

Nekas diži daudz jau nav mainījies.
Tieši pagājušajā nedēļā no viena centra dzīvokļa aizvedu ļoti labi saglabājušās 2.5m dubultās divviru ārdurvis. Vietā ofiss ielika nožēlojamas skārda durvis, efekts kā konservu bundžai.
Man gan pašam viņām pielietojums arī vel variē starp labu malku un dizaina elementu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2012, 11:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Mašīna: Mercedes-Benz
Padodu tālāk:

"Meklējam WEB programmētāju (php, html), ar labām angļu valodas zināšanām; pilnam darba laikam.
Prasības:
Zināšanas - PHP, MySQL, HTML un Action Script, kā arī zināšanas par CodeIgnite framework.
Vēlams:
Pieredze interneta veikalu izstrādē Zend Framework; facebook apps izstrāde.
Ja ir interese, tad gaidīšu CV latviešu un angļu valodā uz epastu: karlinestala@inbox.lv"

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 76 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012