Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
04 September 2009 01:15:03 Tochev rakstīja:
Plahs - to Gruzijas ultimatumu studija, vai nu nepauzh baumas.

un nu, Sukashvilli ar pieludzejiem par savam darbibam pelnija vel ne sho to.:amurs:

cienijamie - Faktus, faktus, un tikai faktus, vai domas, nevis baumas.

Nu faktus faktus, lūdzu:
1. Krievijas ultimāts Latvijai ir pieejams Latvijas ārlietu ministrijas arhīvā kopija ir arī kara muzejā.
2.Krievijas ultimāts Gruzijai ir pieejams Gruzijas vēstniecības telpās uz pieprasījumu.
3. Nu vot Krievijas ultimātu Somiem būtu pagrūtāk atrast.

Ej čāpo pēc faktiem. Izlasi un ja vēlies, publicē šeit.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Ja kas, man diena sākās ar alu 1,5 litri taga vakarā loku kautkādu Murfaltar 2 pudeles, tiesību ta nav, tā kā jā, pārdzēries esmu neliegšos :party:
A man ir jautri.:princis:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
ta, nesen te bij siakussija par Valst valodu, ka mums krieviem to jacien, ka ari jacien protams Latvija ka valsts, ka neatkariga valsts, ka Latvieshu valsts.

tak vot. Cieniet mani un es cienishu jus. tas nav personigi , bet ta tas ir.

Es, ka ari miljons vai pat vaikrak krieviski runajosho dzivoju te, un nekur maukt no sheienes netaisos, drizak izmetishu ara tos, vai iedoshu pa purnu kuriem it ka es trauceju.

psihologija visiem cilvekiem ir dazhada, ir tadie, ir tadie, bet, sabiedribai radikalus noskanjojumus nevajaga, sabiedribaj vajad kulturo un stradajosho tautu, lai viss, ks notiek, butu sabiedribas laba, gan ekonomiska, gan kultura, gan vienkarshi tai butu bauda dzivot.

Energiju var tach kaut kam lietderigam izmantot. Lai cilveki nestavetu ielas ar akmeniem, bet stradatu. vai atpustos, lai velak stradaat. nu, tas ideali.

normalai valstij jadzivo stabili un japlauc. un tad, visie dzivos draudzigi un nebus nekada jegas strideties, jo katram bus maizes gabals, majoklis un nakotne.

tatad, kads tiko minetais ir sakars ar to, ka mums te nevar but divvalodas valsts un nepilsoniem butu pilsonju pases? kur ir logika?
vai nu joprojam te visi uzskata, ka uzreiz liekie 400 000 krievu nobalsos par piedalishanos Krievijas sastava? cirks, vai ne?

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
04 September 2009 01:28:20 plashs rakstīja:
Citēt:
04 September 2009 01:15:03 Tochev rakstīja:
Plahs - to Gruzijas ultimatumu studija, vai nu nepauzh baumas.

un nu, Sukashvilli ar pieludzejiem par savam darbibam pelnija vel ne sho to.:amurs:

cienijamie - Faktus, faktus, un tikai faktus, vai domas, nevis baumas.

Nu faktus faktus, lūdzu:
1. Krievijas ultimāts Latvijai ir pieejams Latvijas ārlietu ministrijas arhīvā kopija ir arī kara muzejā.
2.Krievijas ultimāts Gruzijai ir pieejams Gruzijas vēstniecības telpās uz pieprasījumu.
3. Nu vot Krievijas ultimātu Somiem būtu pagrūtāk atrast.

Ej čāpo pēc faktiem. Izlasi un ja vēlies, publicē šeit.

mmm, shogad bij jaunais Ultimatums Latvijaj? noteikti to studija:)

un kas tur bij ar Gruziju? atdodiet mums portus, blin, ostas, kontribuciju vai visu zemi? nu kadas citates kaut nez? :)

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

Pēdējo reizi laboja Tochev - 04. Septembris 2009, 00:39, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Jautrs vakars ar jums te izdevās, bet nu gan jāiet :sleep:
Starp visām vēstures interpretācijām un teorijām, pat sanāca uzzināt kaut ko jaunu - plash minēto apzīmējumu haholiem un pārējiem psrs darba triecienniekiem:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

un ko Ushakovs? vins tach tikai Rigas Mers, ko vinsh var? tikai dalit naudu. vai telot, ka vinsh to dar. viss. nu kontrolet, atkal naudu ,vai kadus projektus. viss, kads te Kremlis? movzoleju sheit sarikosim? nu ja, ar tadu medicinu noteikti

Pēdējo reizi laboja Tochev - 04. Septembris 2009, 00:39, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

un, ka jatkal tika redzets, joprojam daudzie nevis mekle izeju no pashreizejas dirsas, kur musu Latviju iesturejusi dazhie augstsvaras mudaki, bet atkal mekle kremlja agentus :) nevis soda laupitajus un vainigus valsts sagraushana...

mja... laikam daudziem tiesham patik, kad vinjus drazh

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
04 September 2009 01:32:07 Tochev rakstīja:
ta, nesen te bij siakussija par Valst valodu, ka mums krieviem to jacien, ka ari jacien protams Latvija ka valsts, ka neatkariga valsts, ka Latvieshu valsts.

tak vot. Cieniet mani un es cienishu jus. tas nav personigi , bet ta tas ir.

Es, ka ari miljons vai pat vaikrak krieviski runajosho dzivoju te, un nekur maukt no sheienes netaisos, drizak izmetishu ara tos, vai iedoshu pa purnu kuriem it ka es trauceju.

psihologija visiem cilvekiem ir dazhada, ir tadie, ir tadie, bet, sabiedribai radikalus noskanjojumus nevajaga, sabiedribaj vajad kulturo un stradajosho tautu, lai viss, ks notiek, butu sabiedribas laba, gan ekonomiska, gan kultura, gan vienkarshi tai butu bauda dzivot.

Energiju var tach kaut kam lietderigam izmantot. Lai cilveki nestavetu ielas ar akmeniem, bet stradatu. vai atpustos, lai velak stradaat. nu, tas ideali.

normalai valstij jadzivo stabili un japlauc. un tad, visie dzivos draudzigi un nebus nekada jegas strideties, jo katram bus maizes gabals, majoklis un nakotne.

tatad, kads tiko minetais ir sakars ar to, ka mums te nevar but divvalodas valsts un nepilsoniem butu pilsonju pases? kur ir logika?
vai nu joprojam te visi uzskata, ka uzreiz liekie 400 000 krievu nobalsos par piedalishanos Krievijas sastava? cirks, vai ne?

Tu tikko pats atbildēji kapēc nebūs...
Tu atrodies latviešu mājās un kačā pravas.("Cieniet mani un es cienishu jus.","drizak izmetishu ara tos, vai iedoshu pa purnu kuriem it ka es trauceju.") Bet pēc tam stāsti ku mīlīgi un jauki dzīvot kopā...nu kā peles muļķikā par Leopoldu.
Nu tad atbildu tev nevis kā nacists, fašists, vai vēl kāds minoritātes aizskaroš kadrs, bet kā saimnieks mājā kurā tu dzīvo -ātrāk es personīgi paņemšu vectēva šmaiseri nekā tu man pavēlēsi ko darīt manā mājā, kapiš?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

par velu, plaha kungs, ta ir ari mana maja :) jau sen :) kopsh ta laika, kad manie vecaki sheit atbraukushi. ja tu neesi to pamanijis.
es netraucu dzivot, stradat, atpusties tev, tu netrauce man.
citadi... veca laba ППШ ir vairaak lozhu, neka smaiseri, un MP40 tas vispar nav smaiseris, ja kas :)

ja tev nepatik krievu runas veikala, tas ir tavas problemas, ja privataja veikala pardeveis nesaprot, ko tu gribi, tas ir pardeveja problemas, jo vinsh nevares ar tevi nopelnit.
Bet, ja policists vai dakteris, vai valsts iestades darbnieks nesaprot tavus kliedzienus, tad nu tos jaatlaizh, tapat, ja vinsh nesapratis, ko es tam pateikshu.

bet par shmaiseri, ej labak pie saemas, tie gan tevi vairak aplaupija, neka es savas majas dzivojot :)

Pēdējo reizi laboja Tochev - 04. Septembris 2009, 01:10, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2009, 00:54 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Augusts 2009, 15:34
Atbildes: 4
Atrašanās vietas: riga
Citēt:
malacis,plash

:super:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012